Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

11 i perşembe günü yap canım... Inşallah senden müjdeli haberi alalım haticem...
insallah leyla ablacim
Saye- canım inş hayır olsun hakkında. Allahım inş nasip eder
insallah canim hepimiz icin ...
Kolay gelsin canım 12 sinde test sonucunu bekliyoruz inşallah güzel haberler verirsin bize
insallah hayirlisi olsun canm nasipte varsa olur insallah hayirlisiyla
Saye-
Kolay gelsin hatiç :)
Hadi bakalım 2 gün kaldı, hayırlı haberlerini alalım inşallaaaahhhh
tesekkürler canim eve elim ama yarn gene nöbet var ... insallah hayirli haberler verebilirim

Herkese hayırlı günler kızlar... LeYLa_21 gözün aydın ablacım kalp atışlarını duymuşsun ne güzel...
Saye- canım güzel haberler gelecek bu sefer inşallah vesselam_ yumoşların hayırlı olsun canım ne durumdasın şu an E-brulim canım Allah kolaylık versin evle tadilatla uğraşmak güçtür yorma kendini çok

Sağol ebrucum...darısı başınıza olsun bitanem...

Kizlaaaaar selamn aleykum nasilsiniz..
Beni pek arayan soran olmamis sanirsam cok birikmis yazilar bakamadim..
iyiyim cok sukur baya kosturmaca gecti 2 3 gunum hic giremedim.. bugun kontrole gittim 14 mm bi yumurtam varmis sag overden ümitliyim dedi doktor bakalim bikac gun sonra tekrar gel dedi biraz daha buyumus olmasi lazim sanirim..
Bu arada neler yapmam lazim ne yesem icsem bana akil verin azcuk :))

Hayırlısı olsun canım inşallah güzel olur işin sonu

İyiyim canım. İş yerindeyim. Çalışmaya çalışıyorum :) Sen nasılsın canım?
Allah kolaylık versin canım.Ses soluğun pek çıkmıyordu bakayım dedim. Anne ve yavruları yarın aldığım yere götürüyorum. Ayrılık vakti geldi.
Ben de iyiyim çok şükür alışverişe çıksam mı diye gidip gidip geliyorum. Hava sıcak insan ne yapacağını şaşırıyor. Kilo almışım gidip bi şey denemek istemiyorum bu bebek mevzusundan spor filan yapamadım.

Arada sanki görüyordum seni canım.
Ne güzel çok sevindim canım. İnş bu ay istediğin gibi olur.
Benim kürtajdan sonra yumurtalarım kötüydü doktor hemen hamile kalmalısın dedi ilaç verdi ama ben yan etkisi çok diye içmedim. O arada çörek otu bal tarçın karışımını yedim. 1 ay sonra doktorum yumurtaların çok iyi dedi bana canım. Bi zararı olacağını düşünmüyorum. İnş iyi gelir.

Hayırlısı olsun canım inşallah güzel olur işin sonu

Amin amin canim benim insallah cok sagol..

Şu sira yesem bi faydasi olurmukine acabaa bide abartip karistirmak istemiyorum

Sağolasın canım.. Olsun kısa süreliğine de olsa sevgilerini aldın.. Yine bırakırlar sana bence iyi bakmışsındır eminim..
Bence alışverişe çık canım sezon indirimleri başladı. Ben de bu akşam avm ye gitmeyi düşünüyorum. Bir de hareket pek edemiyorum yürüyüş olur benim için de.. Ben de kilo almaya başladım bir an önce kendime gelmem gerek. Havalar sıcak olunca da insanın pek dışarı çıkıp yürüyesi de gelmiyor.. Bu arada bat ne zaman canım ?

Amin amin canim benim insallah cok sagol..

Şu sira yesem bi faydasi olurmukine acabaa bide abartip karistirmak istemiyorum
Nasıl kendini iyi hissediyorsan öyle yap canım. Ben migrostan kestane balı almıştım küçücük bi şey 60 tl idi. İnş diğer aya gerek kalmaz ama diğer ay yiyebilirsin gerçekten bana çok iyi geldi canım.

Yavrunun bi tanesine sahip çıktı. İnş iyi yerlere giderler. Öpüyorum sürekli doyamadım.
4 saat avm de kalmışım zaman nasıl geçti hiç anlamadım yarım saat sonra da çiğköfte partisine gidiyorum. Ayaklarım dinlensin ya. Ürünlerin bazıları indirimdeydi ama bazıları gene aynıydı. Eylülde kredi kartı taksidim az olduğundan aldım bayağı bi şey
Pazar günü regl olmam lazım. Ki hamilelik beklemiyorum suratım sivilcelendi. Sivilce olunca regl oluyorum. Ayrıca kist ilacı kullanıyorum düşsün diye. Bu hormon hapı bana kilo aldırdı hep. Ondan ümidim yok yani gram yok bu ay bi şey beklemiyorum. Zaten cumartesi gece yola çıkacağız eşimle tatile gidiyoruz. Bi de o halde tatil artık ne diyeyim. Yine se şükür bu arada ikimizin başbaşa ilk tatili çok şükür.

u-mutlu lale insallah canim beraber olur.
Evet gec geliyor cogunlukla.
Belli olmaz canim bilemezsin. Eger hasta olursan mutlaka git doktora benim gibi kist olusmus olabilir. Ki insallah bebis olur
Sabah test yaptım canım negatif beklediğim gibi ama adet olmamak beni daha da üzdü çok düzenliydi benm düzenim bozuldu yaa.. ne yapsam bilmiyorum 1 hafta daha olmazsam dr a giderim belki zaten hsg yi de göstermem gerekiyo.. sende tatile gidecekmişsin çok sevindim senin adına ne güzel değişiklik olur kaç yıllık evliydin canım ilk tatilimiz demişsin baş başa

Aleyküm selam canıım.. yumurtan inşallah bebiş getirir sana.. inofolic kullanıyosun sanırım ona devam et çok faydalı yumurta kalitesi için bir zararı da olmaz.. en azından çatlayana kadar devam etmeni öneririm

Inşallah onlara bakan cok iyi sahipleri olur. Canım Rabbim büyük hic ummadığın anda yüzün guler belki de Aldıklarını güle güle kulan insallah.. Tatilde de bütün sıkıntılar gider. . Desarj olup gelirsiniz..Bu arada çiğ köfte partisinde iyi eğlenceler. .Afiyet olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…