Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Rabbim dilerse bunlar hep boş cnm ya dün birinin sperm çıkışı yokmuş doğal yolla poZitifi görmüş
AYNEN ÖLE CNMM TÜP BEBEK YAPTRICAN DA OLACAK DİE BİŞİ YOKKİ AMA İŞTE BÖLE SÖYLENDİĞİNDEDE İSTER İSTEMEZ İNSAN ELİNDEN GELENİ YAPMAK İSTİYOR SEN NE YAPACAKSIN PEKİ HSG TEMİZ ÇIKARSA BİŞİ YAPACAKMISIN EKSTRA

Hsg sonrası doğal yolla hamile kalan çok sanırım biraz akışına bırakırız ama Dr ne diyecek bakalım

Hsg sonrası doğal yolla hamile kalan çok sanırım biraz akışına bırakırız ama Dr ne diyecek bakalım
ANLADIMM CNMM BAKALIM SONUÇ GÜSEL ÇIKAR İNŞ.BENDE ARAŞTIRMA BAŞLADIM MERKEZ OLARAK AYNI YER OLACAK AMA DOKTORUMU DEĞİŞTİRİCEM. ÇOK ZOR Bİ SÜREÇ TÜP BEBEK TEDAVİSİ ZATEN MERKEZDE PSİKOLOGTA BULUNUYOR İHTİYACIM OLACAĞINDAN EMİNİM

Evet cnm regl ile beraber egzersizlere başlayacağım kesinlikle
Bu rahim egriligini ebe nasil anladi ki?

Canim aramiza hosgeldin... Bu süreci hep beraber atlatacagiz insallah. Insallah tez vakitte evladina kavusursun...
Bat'in ne zaman (senide listeye ekleyeyim)?

Bu rahim egriligini ebe nasil anladi ki?

Canim aramiza hosgeldin... Bu süreci hep beraber atlatacagiz insallah. Insallah tez vakitte evladina kavusursun...
Bat'in ne zaman (senide listeye ekleyeyim)?
Cnm Valla eşimin zoru ile memlekette birine götürdü beni kadın karnıma yokladı kasıklarımı belimi falan sonra dedi yumurtalıkların iyi Çalışıyor yumurtalığın birinde kist var dediröntgen gibi gözleri vardı mübarek sonra dedi rahmin Eğri sperm kabul etmiyor rahim dışarı atıyor falan dedi regl ol dedi.ama ben kadına güvenemedim gitmedim artık ne yapacaktı bilmiyorum ama hep Aklımda takılı da kaldı bu rahim eğriliği bu egzersizin zorlamadığımız sürece bir sakıncası olacağını zannetmiyorum

Cok ilginc, peki kist dogrumuydu?
Burada ebeye gidiliyor olsa bende gidecegim de, o islere bizim ebeler bakmiyor
Keske bir daha gitme imkanin olsa, aklinda kalmazdi en azindan

B
Cok ilginc, peki kist dogrumuydu?
Burada ebeye gidiliyor olsa bende gidecegim de, o islere bizim ebeler bakmiyor
Keske bir daha gitme imkanin olsa, aklinda kalmazdi en azindan
Bir önceki ay Dr a gitmiştim öyle birşey dememişti:)) imkanım oldu ama ben biraz korktum biraz da kadına güvenmedim yoksa eşim çok Israr etmişti

pink love kizzz sen aksaraydamisin ... (sağir sultanda duysun ) ayyy ankaraya giderken o duz yolunuzu hic sevmiyorum git git bitmiyor
Bide bide etiketliyo . Aynen canim yaa dümdük gittinmi ankara canim ankaram bi burdan 2 2.30 saat bende sıkılıyorum valla totom agriyo hemen

B

Bir önceki ay Dr a gitmiştim öyle birşey dememişti:)) imkanım oldu ama ben biraz korktum biraz da kadına güvenmedim yoksa eşim çok Israr etmişti
Cnm hsg de cikar heralde rahim eğriliği varni yokmu. Bazılarınında rahmi ters oluyor

Oncelikle hosgeldin aramiza .. bu ay 2 tane hsg miz vardi senle 3 oldu .. korkulacak kadar zor birsey degil fakat aci esigi dusuk cigirtkan kadinlar bizi korkutuyor .. umutlu bir topigiz biz sanada her konuda destek oluruz canim
Cigirtkan kadinlar bendede bi huy var hastanede canimida alsalar ah bile diyemiyorum

Kizlar aktara gittim ari poleni kapsulunu sormak icin ari poleninin kendisi vardi kus yemi gibi bisey .almadim guvenemedim. Adam ne icin istiyorsunuz dedi bende durdum durdum durdum yedavi görüyorum biri tavsiye etti dedim ne tedavisi diye sordu bu seferde ulen elin adamisin ne soruyosun bende bebek tedavisi dedim. Cikarkende ben size yardimci olurum bu konularda bilgim var dedi heralde bana karisimmi verecekti napacakti sagolun ihtiyac duyarsam gelirim dedim ciktim bu bebek beni millete rezil ediyor kizlar

Hosgeldin aramiza canim herkesin bir hikayesi var iate cnm bendede pco var ben bekarkende hep gidiyordum dr a o yüzden evlenince pek korunmadim hic korunmazdimda esim istemedi baslarda ;( .hsg den herkes korkuyor ama tedavinin bir parçası bir kere aci cekip yola devam etmeyi tercih ederim.... insallah kisa zamanda bebis haberini alirsin canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…