Hoşgeldin cnm Rabbim en kısa zamanda bir evlat verdin inşallah korkma korkma bak ben de kısmet olursa hsg çekileceğim bu ay
Yuh burası yine iyiymiş anestezisiZ 450Amin cnm inş. bu arada ben izmirdeyim. hsg 700 tl dediler. siz de ne kadar.
Yuh burası yine iyiymiş anestezisiZ 450
EVET GEÇEN SENE 27 YAŞIMDA YAPTIRDIĞIM TEST SONUCU BU YAŞIMA GÖRE YUMURTAM AZ FSH GAYET NORMAL2-6 normal değer sanırım YAŞ da önemli gerçi
Adıyaman cnm inşallah temiz çıkarorası neresi:) anestezili çektircemmmm benn...ilk defa bayılacağım:) umarım son olur...
Adıyaman cnm inşallah temiz çıkar
Rabbim dilerse bunlar hep boş cnm ya dün birinin sperm çıkışı yokmuş doğal yolla poZitifi görmüşEVET GEÇEN SENE 27 YAŞIMDA YAPTIRDIĞIM TEST SONUCU BU YAŞIMA GÖRE YUMURTAM AZ FSH GAYET NORMAL
AYNEN ÖLE CNMM TÜP BEBEK YAPTRICAN DA OLACAK DİE BİŞİ YOKKİ AMA İŞTE BÖLE SÖYLENDİĞİNDEDE İSTER İSTEMEZ İNSAN ELİNDEN GELENİ YAPMAK İSTİYOR SEN NE YAPACAKSIN PEKİ HSG TEMİZ ÇIKARSA BİŞİ YAPACAKMISIN EKSTRARabbim dilerse bunlar hep boş cnm ya dün birinin sperm çıkışı yokmuş doğal yolla poZitifi görmüş
Hsg sonrası doğal yolla hamile kalan çok sanırım biraz akışına bırakırız ama Dr ne diyecek bakalımAYNEN ÖLE CNMM TÜP BEBEK YAPTRICAN DA OLACAK DİE BİŞİ YOKKİ AMA İŞTE BÖLE SÖYLENDİĞİNDEDE İSTER İSTEMEZ İNSAN ELİNDEN GELENİ YAPMAK İSTİYOR SEN NE YAPACAKSIN PEKİ HSG TEMİZ ÇIKARSA BİŞİ YAPACAKMISIN EKSTRA
ANLADIMM CNMM BAKALIM SONUÇ GÜSEL ÇIKAR İNŞ.BENDE ARAŞTIRMA BAŞLADIM MERKEZ OLARAK AYNI YER OLACAK AMA DOKTORUMU DEĞİŞTİRİCEM. ÇOK ZOR Bİ SÜREÇ TÜP BEBEK TEDAVİSİ ZATEN MERKEZDE PSİKOLOGTA BULUNUYOR İHTİYACIM OLACAĞINDAN EMİNİMHsg sonrası doğal yolla hamile kalan çok sanırım biraz akışına bırakırız ama Dr ne diyecek bakalım
Bu rahim egriligini ebe nasil anladi ki?Evet cnm regl ile beraber egzersizlere başlayacağım kesinlikle
Canim aramiza hosgeldin... Bu süreci hep beraber atlatacagiz insallah. Insallah tez vakitte evladina kavusursun...merhaba kızlar. bundan öncekı forumlarınızı da okudum. dertlerımız aynı. aranıza katılmak isterim:)
kendimden biraz bahsedeyım. 4,5 yıllık evliyim. yaklasık 2 yıldır bebek istiyoruz...bir fiil çalışmamız olmadı maalesef. araya sorunlar girdi. 4-5 ay düzenli çalısabildik. doktora çok gittim ve 2 sene önce pkoya yatkınlığım olduğunu öğrendim,şok oldum.evlenmeden önce adet düzensizliği nedir bilmezdim.evlendikten sonrada hiç doktora gitmedim. adette gecikmelerini strese bağladım. doktorlar çok üzerınde durmadı hamile kalırsın sen kafaya takma dediler ama olmadı4 ay klomen kullandım olmadı.
şimdi şehir değiştirdik. hastane araştırdım. adet olunca gel dediler. adetım geçti ama yıne gecıkıyor biliyorumhsg çekılecek ve cok korkuyorum. zaten hsg yuzunden erteledim tedaviyi.
işte böyle benim hikayem...pişmanım bu kadar korunduğum için......ama hayırlısı
Cnm Valla eşimin zoru ile memlekette birine götürdü beni kadın karnıma yokladı kasıklarımı belimi falan sonra dedi yumurtalıkların iyi Çalışıyor yumurtalığın birinde kist var dediBu rahim egriligini ebe nasil anladi ki?
Canim aramiza hosgeldin... Bu süreci hep beraber atlatacagiz insallah. Insallah tez vakitte evladina kavusursun...
Bat'in ne zaman (senide listeye ekleyeyim)?
Cok ilginc, peki kist dogrumuydu?Cnm Valla eşimin zoru ile memlekette birine götürdü beni kadın karnıma yokladı kasıklarımı belimi falan sonra dedi yumurtalıkların iyi Çalışıyor yumurtalığın birinde kist var dediröntgen gibi gözleri vardı mübarek sonra dedi rahmin Eğri sperm kabul etmiyor rahim dışarı atıyor falan dedi regl ol dedi.ama ben kadına güvenemedim gitmedim artık ne yapacaktı bilmiyorum ama hep Aklımda takılı da kaldı bu rahim eğriliği bu egzersizin zorlamadığımız sürece bir sakıncası olacağını zannetmiyorum
Cnm sen hangi ildeydin .sana bir merkez tavsiye etmek istiyorumAMH DEĞERİM 1,5 AŞILAMA YAPTIRDIĞIM TÜP BEBEK MERKEZİ ÇOK FAZLA BEKLEME DEDİ
Bir önceki ay Dr a gitmiştim öyle birşey dememişti:)) imkanım oldu ama ben biraz korktum biraz da kadına güvenmedim yoksa eşim çok Israr etmiştiCok ilginc, peki kist dogrumuydu?
Burada ebeye gidiliyor olsa bende gidecegim de, o islere bizim ebeler bakmiyor
Keske bir daha gitme imkanin olsa, aklinda kalmazdi en azindan
Bide bide etiketliyopink love kizzz sen aksaraydamisin ... (sağir sultanda duysun ) ayyy ankaraya giderken o duz yolunuzu hic sevmiyorum git git bitmiyor
Cnm hsg de cikar heralde rahim eğriliği varni yokmu. Bazılarınında rahmi ters oluyorB
Bir önceki ay Dr a gitmiştim öyle birşey dememişti:)) imkanım oldu ama ben biraz korktum biraz da kadına güvenmedim yoksa eşim çok Israr etmişti
Cigirtkan kadinlarOncelikle hosgeldin aramiza .. bu ay 2 tane hsg miz vardi senle 3 oldu .. korkulacak kadar zor birsey degil fakat aci esigi dusuk cigirtkan kadinlar bizi korkutuyor .. umutlu bir topigiz biz sanada her konuda destek oluruz canim
Hosgeldin aramiza canimmerhaba kızlar. bundan öncekı forumlarınızı da okudum. dertlerımız aynı. aranıza katılmak isterim:)
kendimden biraz bahsedeyım. 4,5 yıllık evliyim. yaklasık 2 yıldır bebek istiyoruz...bir fiil çalışmamız olmadı maalesef. araya sorunlar girdi. 4-5 ay düzenli çalısabildik. doktora çok gittim ve 2 sene önce pkoya yatkınlığım olduğunu öğrendim,şok oldum.evlenmeden önce adet düzensizliği nedir bilmezdim.evlendikten sonrada hiç doktora gitmedim. adette gecikmelerini strese bağladım. doktorlar çok üzerınde durmadı hamile kalırsın sen kafaya takma dediler ama olmadı4 ay klomen kullandım olmadı.
şimdi şehir değiştirdik. hastane araştırdım. adet olunca gel dediler. adetım geçti ama yıne gecıkıyor biliyorumhsg çekılecek ve cok korkuyorum. zaten hsg yuzunden erteledim tedaviyi.
işte böyle benim hikayem...pişmanım bu kadar korunduğum için......ama hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?