Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

umutLatahzen hayırlısı olsun canım benim bundan sonrası bol bol çalışma ve Allah ın takdiri can sıkmak telaş etmek yok güzel haberler gelecek inşallah

Amiiin amin insallah gercekten oyle bundan sonrasi Rabbime kalmıs hayirlisini nasip etsin guzel Mevlam..

Kuzum benim yaa iyiki varsiniz sizde oyle tek tek hepiniz dualarimdasiniz Rabbim hepimizi guldursun insallah.. Bakalim ay sonu net belli olur heralde kuzum :)

Canim benim çocuklar uyudukca gelip bakıyorum bildirim vs olmasa bile sizleri kontrol ediyorum çaktırmadan okuyorum kim ne etmis ne yapmis :) diger konuya gelince cnm
Burada evlat sahibi olamayan bir cok kardesim var sakin onlar yanlis anlamasin beni nazire olsun die koymadim sadece bastan beri birlikteyiz siz hep destek oldunuz o yüzden koyuyorum rabbim kalbimi biliyor ne gosteris ne bişey her seferinde buraya yazsam da yazmasam da surekli duam dilimdedir rabbim olmayan isteyen herkese nasip etsin die canim
Nazar konusuna gelince ben kuzularimi rabbime emanet ettim başta cok kucukler die sakiniyordum ama artik elhamdülillah büyüdüler ne kadar korumaya çalıştımsa o kadar nazar degdi sakinan göze çöp batar hesabi...simdi dua ediyorum sadece sizler de dua ediyorsunuz rabbime emanet...
Bende seni öpüyorum kuzum en kisa zamanda hayırlı haberlerini alirim inşallah

kızlar nasılsınız?

umutLatahzen canım yumurtan çatlasın bebiş olsun inşallah.
bu ay sonunda da senin güzel haberlerini alalım.
Benim bu aralar aile içinde yoğunluğum var cnm, gelen giden klasik yaz tatilleri... Ama daraldım artık okullar acilsin herkes evine düzenine dönsün istiyorum... Ya bu arada şu yumurtlama akıntısı hani uzayan şeffaf akıntı her ay kesin olur mu? Gün olarak yumurtlamış olmalıyım ama o akıntıya denk gelmedim, yine mi gec yumurtlayacam acaba bide okadar incir yedim

Öpmem mi yeter ki iste öperim minciklarim sarilirim sıkarım:))) amin cnm sağol

Nasılsın hemşirem..
Günün nsl geçti
belirtiler ne alemde??
zeynebim bugün aksama kadar egitimim vardi ordaydim arada telefondan girip baktim ama telefondan yazmak cok zor gelincede namazi zor kildim uyudum hem uyku basti hem acayip bas agrisi. belirti olarak sadece gögüs hassasiyeti ve arada kasik agrisi var. birde ben mide sikayeti ne bilmezdim simdi midem sürekli kaziniyor yaniyor bakalim yarin sonuc ne cikacak insallah hayirli haberler veririm canim...
Sagol kuzumm inaallah sen ne yaptin esine felan soyledin mii :)
söyledim canim ama aileler bilmiyor daha..
amin canim insallah umutlanmak bile ne kadar güzelmis tekrar yasadim rabbim sizlere de isteyen herkese de nasip etsin insallah

İyi canım sagolasin cucukler uyudu sörf yapiom soylemesi ayip :))

Sen nasilsin istahin artti mi :)
hic sorma 4-5 gündür istah acayip hatta pazartesi nöbette arkadas diyorki sevda sana zorla yemek yedirirdik iki saatte bi aciktim diyorsun ne is galiba bu sefer oldu diye baya dalga gectiler
Amin canim ...ayy operim tabi opulmez mi yenir bile :)
ISIRA ISIRA SEVECEKSIN ONALRI teyzelerinin yerinede

herkese hayrlı geceler kızlr...
rabbım su anda kımın ne sıkntısı darlıgı derdı varsa
sıfasını dermanını caresını versın... ferahlıga eriştirsin inşaallah...
aminn...
Amiiiin amiiin rabbim de senin gonluna göre hayrli olani versin insallah

Ahahhah olsun ya dalga gecilecekse boyle gecilsin ay insanin hosuna bile gider .ye canım bol bol tadını cikar hic biseyi düşünme rabbim sana bagislasin kuzularini

herkese hayrlı geceler kızlr...
rabbım su anda kımın ne sıkntısı darlıgı derdı varsa
sıfasını dermanını caresını versın... ferahlıga eriştirsin inşaallah...
aminn...
Hayirli geceler canim. Amin. Insallah..

kizlar esime dün söyledim is cikisi bulasalim dedim tamam dedi.. bi gözlemeci teyze va oraya götürür müsün dedim tabii ikiletmedi orda bulustuk ... masada otururken siparisleri verdik konu acildi midem kötü falan dedim oda daha erken test yapmaya ama acaba var mi ki dedi. bende testi cikardim bak bakalim var mi dedim testi eline aldi i kac kere bakmak zorunda kaldi saskinliktan simdi yani bebek mi var diye gözleri acildi sonra akli basina geldi sarildi cok sevindi testi aldi gömlegin cebine koydu ver sarip cantama koyayim dedim hayir onun yeri kalbimin üstü artik dedi insallah ümitleri bosa cikmaz

Oy kuzum.. Gözlerim doldu okurken..
"Onun yeri kalbimin üstü artık..."
Ne kadar içten ne kadar samimi..
Rabbim inşallah bu sefer nasip etsin..
Baba olmanın mutluluğunu yaşasın eşin. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…