- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
canim hayirli olsun insallah güzel habeerlerini bekliyoruz
umutLatahzen hayırlısı olsun canım benim bundan sonrası bol bol çalışma ve Allah ın takdiri can sıkmak telaş etmek yok güzel haberler gelecek inşallah
Aynen canım çok güzel bir güne denk geldi..
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah. .
Dediğim gibi kafanda bebek fikri olmasın,
oluruna bırak..
Duamdasınız canım her biriniz..
Rabbim hayırlı bir şekilde nasip eylesin.
Çatlatma iğnesinden 12 gün sonra filan
testlerde çıkıyo sanırım.
Yanlış hatırlamıyosam. .
Nasılsın hemşirem..
Günün nsl geçti
belirtiler ne alemde??
Canim benim çocuklar uyudukca gelip bakıyorum bildirim vs olmasa bile sizleri kontrol ediyorum çaktırmadan okuyorum kim ne etmis ne yapmis :)Canımsın fırsat bulup gelmişsin bir de üstüne bebişlerimizin fotoğraf karelerini göndermişsin..
İçinde nazar değer korkusu olmadan.. Seni tebrik ediyorum, herkes yapamaz bunu.
İyi yüreğini zaten biliyodum. Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin.
Teyzesi olarak öpücüklerimi gönderiyorum..
Benim bu aralar aile içinde yoğunluğum var cnm, gelen giden klasik yaz tatilleri... Ama daraldım artık okullar acilsin herkes evine düzenine dönsün istiyorum... Ya bu arada şu yumurtlama akıntısı hani uzayan şeffaf akıntı her ay kesin olur mu? Gün olarak yumurtlamış olmalıyım ama o akıntıya denk gelmedim, yine mi gec yumurtlayacam acabakızlar nasılsınız?
umutLatahzen canım yumurtan çatlasın bebiş olsun inşallah.
bu ay sonunda da senin güzel haberlerini alalım.
Öpmem mi yeter ki iste öperim minciklarim sarilirim sıkarım:))) amin cnm sağolumutLatahzen inşallah bundan sonrası da dilediğin gibi geçer bebiş hbrini alırız cnm
four dahlia ayyyy koklayarak öp kuzularını Rabbim nazarlardan korusun onları(amin)
Saye- kuzum eşine müjdeledin mi? Ne tepki verdi ? Rabbim bizlerede o müjdeyi tekrar yaşatsın inşallahhhhh
benim yerimede öpp nolur kuzulari rabbim size bagislasin canimÖpmem mi yeter ki iste öperim minciklarim sarilirim sıkarım:))) amin cnm sağol
İyi canım sagolasin cucukler uyudu sörf yapiom soylemesi ayip :))hayirli aksamlar kizlar nasilsiniz
Amin canim ...ayy operim tabi opulmez mi yenir bile :)benim yerimede öpp nolur kuzulari rabbim size bagislasin canim
zeynebim bugün aksama kadar egitimim vardi ordaydim arada telefondan girip baktim ama telefondan yazmak cok zor gelincede namazi zor kildim uyudum hem uyku basti hem acayip bas agrisi. belirti olarak sadece gögüs hassasiyeti ve arada kasik agrisi var. birde ben mide sikayeti ne bilmezdim simdi midem sürekli kaziniyor yaniyor bakalim yarin sonuc ne cikacak insallah hayirli haberler veririm canim...Nasılsın hemşirem..
Günün nsl geçti
belirtiler ne alemde??
söyledim canim ama aileler bilmiyor daha..Sagol kuzumm inaallah sen ne yaptin esine felan soyledin mii :)
amin canim insallah umutlanmak bile ne kadar güzelmis tekrar yasadim rabbim sizlere de isteyen herkese de nasip etsin insallahumutLatahzen inşallah bundan sonrası da dilediğin gibi geçer bebiş hbrini alırız cnm
four dahlia ayyyy koklayarak öp kuzularını Rabbim nazarlardan korusun onları(amin)
Saye- kuzum eşine müjdeledin mi? Ne tepki verdi ? Rabbim bizlerede o müjdeyi tekrar yaşatsın inşallahhhhh
hic sorma 4-5 gündür istah acayip hatta pazartesi nöbette arkadas diyorki sevda sana zorla yemek yedirirdik iki saatte bi aciktim diyorsun ne is galiba bu sefer oldu diye baya dalga gectilerİyi canım sagolasin cucukler uyudu sörf yapiom soylemesi ayip :))
Sen nasilsin istahin artti mi :)
ISIRA ISIRA SEVECEKSIN ONALRI teyzelerinin yerinedeAmin canim ...ayy operim tabi opulmez mi yenir bile :)
aminn canim insallahherkese hayrlı geceler kızlr...
rabbım su anda kımın ne sıkntısı darlıgı derdı varsa
sıfasını dermanını caresını versın... ferahlıga eriştirsin inşaallah...
aminn...
Amiiiin amiiin rabbim de senin gonluna göre hayrli olani versin insallahherkese hayrlı geceler kızlr...
aminn...
hic sorma 4-5 gündür istah acayip hatta pazartesi nöbette arkadas diyorki sevda sana zorla yemek yedirirdik iki saatte bi aciktim diyorsun ne is galiba bu sefer oldu diye baya dalga gectiler
ISIRA ISIRA SEVECEKSIN ONALRI teyzelerinin yerinede
Hayirli geceler canim. Amin. Insallah..herkese hayrlı geceler kızlr...
aminn...
kizlar esime dün söyledim is cikisi bulasalim dedim tamam dedi.. bi gözlemeci teyze va oraya götürür müsün dedim tabii ikiletmedi orda bulustuk ... masada otururken siparisleri verdik konu acildi midem kötü falan dedim oda daha erken test yapmaya ama acaba var mi ki dedi. bende testi cikardim bak bakalim var mi dedimtesti eline aldi i kac kere bakmak zorunda kaldi saskinliktan simdi yani bebek mi var diye gözleri acildi sonra akli basina geldi sarildi cok sevindi testi aldi gömlegin cebine koydu ver sarip cantama koyayim dedim hayir onun yeri kalbimin üstü artik dedi insallah ümitleri bosa cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?