Evet onu biliyorum ama onun hamile kalmaya engel değilmiş bildiğim kadarı ile solak olmak gibi birşeymişCnm hsg de cikar heralde rahim eğriliği varni yokmu. Bazılarınında rahmi ters oluyor
Belki de o ay kist olustu ama reglle gitti... gercekten cok ilginc. Korktum deyince benimde aklima tuhaf tuhaf seyler geldi, bosver iyi etmissin gitmemekle.B
Bir önceki ay Dr a gitmiştim öyle birşey dememişti:)) imkanım oldu ama ben biraz korktum biraz da kadına güvenmedim yoksa eşim çok Israr etmişti
Ya aslında gidip şifa bulan var sonuçta bunlar eski usul yöntemler ama işin ehline gitmek gerek yoksa ters bir hareket falan Kaş yaparken göz çıkartırız.kadına içim sinmedi yoksa belki giderdim dua topiğinden Yasmin hamile kalmadan 2 -3 ay önce ebeye gitmişti masaj falan yapmış bardak da çekmiş sanırım yakıyı da o söylemiş zaten öyle yani kız belki de onun vesilesi ile hamile kaldı ona da rahmin Eğri Demiş 2 senedir olmuyorduBelki de o ay kist olustu ama reglle gitti... gercekten cok ilginc. Korktum deyince benimde aklima tuhaf tuhaf seyler geldi, bosver iyi etmissin gitmemekle.
Evet cnm o engel degil sadece sekli oyleEvet onu biliyorum ama onun hamile kalmaya engel değilmiş bildiğim kadarı ile solak olmak gibi birşeymiş
Yok mu canim senin oralarda bu isi iyi bilen biri? Elinizde imkan varsa degerlendirinYa aslında gidip şifa bulan var sonuçta bunlar eski usul yöntemler ama işin ehline gitmek gerek yoksa ters bir hareket falan Kaş yaparken göz çıkartırız.kadına içim sinmedi yoksa belki giderdim dua topiğinden Yasmin hamile kalmadan 2 -3 ay önce ebeye gitmişti masaj falan yapmış bardak da çekmiş sanırım yakıyı da o söylemiş zaten öyle yani kız belki de onun vesilesi ile hamile kaldı ona da rahmin Eğri Demiş 2 senedir olmuyordu
O gittiğim memlekette idi burda birine gittim ordaki de dediki yumurtalıkların hiç çalışmıyor göbeğin düşmüş yani resmen Attı ki benim yumlar düzenli Çalışır yani o da regl ol gel dedi öyle olunca bir daha gitmedim gerçekten anlayan biri bulsam giderim belkiYok mu canim senin oralarda bu isi iyi bilen biri? Elinizde imkan varsa degerlendirin
Ikinci gittigin ebe de tam tersini söylemis :) Belki biraz arastirsan bulursun iyi birini?O gittiğim memlekette idi burda birine gittim ordaki de dediki yumurtalıkların hiç çalışmıyor göbeğin düşmüş yani resmen Attı ki benim yumlar düzenli Çalışır yani o da regl ol gel dedi öyle olunca bir daha gitmedim gerçekten anlayan biri bulsam giderim belki
Hiç bir fikrim yok ama bir an sen söyleyince erken doğum aklıma geldi nedenseIkinci gittigin ebe de tam tersini söylemis :) Belki biraz arastirsan bulursun iyi birini?
Kizlar birde benim bir sorum var size, rahim sarkikligi gebeligi engelliyor olabilir mi?
CNM BEN İSTANBULDAYIM BAHÇECİYE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM TEKRAR AŞILAMAYIDA ORDA YAPTIRMIŞTIMCnm sen hangi ildeydin .sana bir merkez tavsiye etmek istiyorum
bende devam ediyorum cnm ama herkes ismini yazmalı mesaj attım bazı nickler var çok saçma oluyor bağışlarkenKizlar dua topiginde yeni liste hazirlaniyor, katilmak veya devam etmek isteyenlere...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-icin-okuyoruz.791103/page-2850#post-43147729
Nasıl cnm anlamadımbende devam ediyorum cnm ama herkes ismini yazmalı mesaj attım bazı nickler var çok saçma oluyor bağışlarken
nicklerin yanına herkes ismini yazmalı diyorum cnm bağışlarken ismi söylenmeli bence :)Nasıl cnm anlamadım
Evet bir ara yazılmıştı aslında söylesek herkes ismini de Söyler Söylemek istemeyen de kendi tercihi nickini anarak dua ederiz biz denicklerin yanına herkes ismini yazmalı diyorum cnm bağışlarken ismi söylenmeli bence :)
hoşbuldukHosgeldin aramiza canimherkesin bir hikayesi var iate cnm bendede pco var ben bekarkende hep gidiyordum dr a o yüzden evlenince pek korunmadim hic korunmazdimda esim istemedi baslarda ;( .hsg den herkes korkuyor ama tedavinin bir parçası bir kere aci cekip yola devam etmeyi tercih ederim.... insallah kisa zamanda bebis haberini alirsin canimm
Bu rahim egriligini ebe nasil anladi ki?
Canim aramiza hosgeldin... Bu süreci hep beraber atlatacagiz insallah. Insallah tez vakitte evladina kavusursun...
Bat'in ne zaman (senide listeye ekleyeyim)?
Araştırma hastnsi başka hastanelerden alınan sonuçları kabul etmiyorInsallah canim yanmaz canim. Bende korkuyorum sahsenanestezi ile yapan yerler arastir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?