Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydıııııın kızlar
Totemleriniz hayırlı olsun,9ay kaldırmak nasip olmasııııın
LeYLa_21 gzlim gecmiş olsun anneciğine,inşallah hmn toparlanır saglıgına kavuşur morali iyi olsun yara hmn iyileşir,Rabbim şifasını versin...
@SaTu ST hafta sonu mersindeydim inan her gidişimde aklıma geliyorsun nerde oturuyordur şöle gitsemde o kuzuları koklasam diye
Düşüncesi bile beni acayip gülümsetiyor Mutlu ediyor sen bide yaşıyorsun o Melek'lerle 41 kere maşallah

amin gülüm inşallah kartanem...güzel duaların için Allah razı olsun canım benim...moral çok önemli evet..bayağı ağır geçti ameliyat ya...tam 4,5-5 saat sürdü...Rabbim inşallah tez vakitte iyileşmesini nasip eder....

Allah gülmekten ayırmasın canım dertlilere deva hastalara şifa versin inşallahh.. Canım sen yumurtladın mı dikkat et kendine yumurtladıysan bel ağrısı filan

Günaydın Laleciğim,
bakalım nasip
ayın sonunda göreceğiz.
Ayın sonunda adet günüm.

Kiz enya askolsun sana bikacgun once alinti yaptim naptin gttinmi doktora diye sadece begenmissin askolsun sana

Bacım müzik bölümünde yaptın sanırım, orada sohbet yapılmıyo diye biliyorum
forum kuralları gereği.
naptın bakalım en son doktora ne zaman gittin?
benimki totem ; hamile değilim..
bekliyorum bakalım.

Sağol haticem.. Valla zorlu bir ameliyattı.3 ayrı bölgede fıtık ve kisti temizlemiş doktor... Bu geceyi atlatırsa biraz daha rahatlar diye düşünüyorum... Duanızı eksik etmeyin gülüm....

Geçmiş olsun hayatım, Rabbim sağlık sıhhat versin gerisi boş.
dualarımdasınız.
Günaydıııııın kızlar
Totemleriniz hayırlı olsun,9ay kaldırmak nasip olmasııııın

Sağol canısı sen de yapsaydın totem candır!
bu arada günaydın

=)

Saye- günaydın kuzum, nasılsın
belirtiler ne alemde?

=))

Merhaba arkadaşlar
Dun transfer yapıldı be dünden beri kasıklarımda hafif Ağrı var onca seyden sonra normaldir degil mi?

Merhaba canım topiğimize hoş geldin.
Kasık ağrısı normal, yerleşmeye çalıştığı için olur.
Test günün ne zaman.?
Rabbim nasip eder inşallah..

Sağol canım..amin inşallah zeynepcim...yarın yanına gidecem Allah nasip ederse...

Yönetime mail atıp geri artırabilir üyeliğini canım.
Aleyküm selam bu arada :)

Merhaba canım topiğimize hoş geldin.
Kasık ağrısı normal, yerleşmeye çalıştığı için olur.
Test günün ne zaman.?
Rabbim nasip eder inşallah..

Hoşbulduk Canim insallah dediğin gibidir :) 27 agustos test günüm bugun 3. Günüm hafif var yine Ağrı'm hemde cok az lekelenme transferden beri

Hoşbulduk canım benim Amın insallah canim allah herkesin gönlüne göre versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…