Iyi bak kendine kız pekmez ceviz sut ic bol bol ye@SaTu ST canım dediğin gibi zaman nasıl çabuk geçiyor .. suyu günde üç litreye yakın içiyorum canım bu hep böyleydi ama iştahım yok beslenmem pek iyi değil son günlerde birde üşüttüm ya ondan galiba
umutLatahzen canım cuma akşam üstüne biletleri aldik aksilik cikmazsa Allah nasip ederse gideceğiz
@Enyalios canım hiç belirti yok göğüs hassasiyetinden başka bir de ara ara Kasık ağrısı o kadar kendimden şüpheliyim :))
umutLatahzen evet bide o yönden bakmak lazım :)))
Evet Canım ilk transfer insallah son olur. Anlatırım tabi seve seveAmin insallah canım ilk transfer deneyimin mi bundan önce neler yasadın biraz anlatsan ya kuzum kac yıllık evlisin bu arada
Isin şakası tabi canim yeterki saglikli olsun kilo boy guzellik hepsi bos .. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin ilk aylar normal böyle şeyler sonra duzelir insallah ..Al_pi canım ben kendim 1900 grm doğmuşum simdi Tosun gibiyim. . Gerçekten normalde olsa köyde sürekli bir şeyler yerdim simdi hiç canım istemiyor en sevdiğim kahvaltı bile yavan geliyor bana
sağol gizemcim...yarın gidicem yanına inşallah...ağrısı çokmuş...inşallah toparlar hayırlısıyla...korkuttu bizi bayağı ya...gözümle göreyimde içim rahat etsin...Merhaba kızlar nasılsınız ?
LeYLa_21 abla geçmiş olsun inşallah hemencecik iyileşir anneciğin.
Kızlar pinkin hepinize çok çok selami var geri girmeye çalışmış ama girememiş minik prensesiyle ilgilenmekten yogun geçiyormuş günleri bana söyle dedi hepinizi öpüyor
sağol gülüm..amin inşallah canım benim...
Evet Canım ilk transfer insallah son olur. Anlatırım tabi seve seve
4 senelik evliyim 2 kimyasal dusuk başarısız bir aşılama ve 3. Yılın sonunda da pko olduğum söylendi. Bu kadar uğraştan hayal kırıklığından sonra yeniden bir umut belirdi içimde cok heveslenmek istemiyorum ama insallah olur olmazsa baya üzülürümkısaca bu kadar :)) sen hamile misin peki Canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?