Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

@SaTu ST canım dediğin gibi zaman nasıl çabuk geçiyor .. suyu günde üç litreye yakın içiyorum canım bu hep böyleydi ama iştahım yok beslenmem pek iyi değil son günlerde birde üşüttüm ya ondan galiba

Iyi bak kendine kız pekmez ceviz sut ic bol bol ye Zayif bebis dogurma tosuncuk dogur :)

Al_pi canım ben kendim 1900 grm doğmuşum simdi Tosun gibiyim. . Gerçekten normalde olsa köyde sürekli bir şeyler yerdim simdi hiç canım istemiyor en sevdiğim kahvaltı bile yavan geliyor bana

umutLatahzen canım cuma akşam üstüne biletleri aldik aksilik cikmazsa Allah nasip ederse gideceğiz

Iyı bakalım kuzum hayırlısı dikkat et kendine gebelikle ilgili belirtiler felan yaşıyomusun nasıl durumun..
-Lisaaa- canım benim sen de selam söyle bizden pinkimize sen nasılsın bu aradaa

umutLatahzen evet bide o yönden bakmak lazım :)))

Allahım sağlıkla geçirmeni nasip etsin canım saglıkla kucagına al da..
Aslına bakarsan illa belirti yaşanacak diye bişey yok da işte bizim için o ufacık belirtiler umut ışığını temsil ettiği için arıyorız sürekliii :)

Amin insallah canım ilk transfer deneyimin mi bundan önce neler yasadın biraz anlatsan ya kuzum kac yıllık evlisin bu arada
Evet Canım ilk transfer insallah son olur. Anlatırım tabi seve seve
4 senelik evliyim 2 kimyasal dusuk başarısız bir aşılama ve 3. Yılın sonunda da pko olduğum söylendi. Bu kadar uğraştan hayal kırıklığından sonra yeniden bir umut belirdi içimde cok heveslenmek istemiyorum ama insallah olur olmazsa baya üzülürüm kısaca bu kadar :)) sen hamile misin peki Canim

Al_pi canım ben kendim 1900 grm doğmuşum simdi Tosun gibiyim. . Gerçekten normalde olsa köyde sürekli bir şeyler yerdim simdi hiç canım istemiyor en sevdiğim kahvaltı bile yavan geliyor bana
Isin şakası tabi canim yeterki saglikli olsun kilo boy guzellik hepsi bos .. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin ilk aylar normal böyle şeyler sonra duzelir insallah ..

sağol gizemcim...yarın gidicem yanına inşallah...ağrısı çokmuş...inşallah toparlar hayırlısıyla...korkuttu bizi bayağı ya...gözümle göreyimde içim rahat etsin...
sağol gülüm..amin inşallah canım benim...

Al_pi aleykum selam canım söylerim :) iyiyim canım şükür sen nasılsın çok grip oluyorum sadce bi o sorunum var 33hafta olduk canım. Sen de ne var ne yok canım nasıl gidiyor

Ben de bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum suan beklemedeyim canım Rabbimdem hayırlısı sen de insallah hayırlı guzel haberleri alırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…