- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
umutLatahzen aleykum selam canım söylerim :) iyiyim şükür canım sen nasilsin
Vucut hassas birde direncin düsükse bir türlü atlatilmiyor grip iste neyse ya az kalmis zaten miraç'in gelmesine Maşallah 33 hafta olmussunuz :)Al_pi aleykum selam canım söylerim :) iyiyim canım şükür sen nasılsın çok grip oluyorum sadce bi o sorunum var 33hafta olduk canım. Sen de ne var ne yok canım nasıl gidiyor
Ne zamana gideceksin hic gitmedin dimi sanirim degere göre cagiriyorlar .. Kalp atımlarina kadar biraz inanmasi zor oluyor görunce inanirsin :)Al_pi canım aynen ben de şaka yollu dedim zaten bide yeterince kilom var çok almasam iyi olur doktora gitmeden de çok kendimi inandıramadim işin açığı
Vucut hassas birde direncin düsükse bir türlü atlatilmiyor grip iste neyse ya az kalmis zaten miraç'in gelmesine Maşallah 33 hafta olmussunuz :)
Benden ayni canim bildigin gibi Herkes ikinciye üçüncüye gun sayarken bende sizlerin haberleriyle mutlu olacagim sanirim :)
En son mart ayinda aşılama yaptirdim sonrada gitmedim daha doktora zaten yazin her ay bir yerdeyiz denk gelmiyor hic gelmedi yani :)Kuzum sen bu ay hic doktora felan gitmemistin demi sat ne zamandı senin
En son mart ayinda aşılama yaptirdim sonrada gitmedim daha doktora zaten yazin her ay bir yerdeyiz denk gelmiyor hic gelmedi yani :)
Bu ay'ıda yedik bosa gitti 28ine bat.. Kurban bayramiyla cakisiyor bu ayda gidemem diger ay'a birsey cikmazsa 2. Aşılama icin gidecegim inşallah canım..
Takip edemedim kimseyi sen gittin doktora sanirim..
Iyi bakalım canim üşütme dikkat et kendine..four dahlia canım dediğin gibi zaman nasıl çabuk geçiyor .. suyu günde üç litreye yakın içiyorum canım bu hep böyleydi ama iştahım yok beslenmem pek iyi değil son günlerde birde üşüttüm ya ondan galiba
Sağol canım.. Benim annem de kaçtı kaçtı en sonunda bak çok zorlandı. Annende bir an önce olsun canım ya... Gün geçtikçe ilerler fıtık...LeYLa_21 geçmiş olsun abla anneminde fıtığı var ama ameliyattan kaçıyor bakalım nereye kadar
umutLatahzen Allah iyilik versin canım hep iyi olalim inşallah :)
_Verda_ canım hiç belirti yok göğüs hassasiyetinden başka bir de ara ara Kasık ağrısı o kadar kendimden şüpheliyim :))
Tekrar geçmiş olsun ablacım,Sağol canım..amin inşallah zeynepcim...yarın yanına gidecem Allah nasip ederse...
İyiyim şekerim nolsun işe geldim işte.
Sen nasılsın bakalım :)
Hoşbulduk Canim insallah dediğin gibidir :) 27 agustos test günüm bugun 3. Günüm hafif var yine Ağrı'm hemde cok az lekelenme transferden beri
Ben en son ramazanda gttim cnm iste.2.asilamayi oldum.suan gtmiyom doktora bakalim
Sağol canım amin... Annem namazlı abdestli bir insandır. Güzel dileklerinizi ona ileteceğim canım.tabiki zaten hep dua ediyor hepimiz için...Tekrar geçmiş olsun ablacım,
Rabbim şifa versin inşallah.
Hastanın duası kabul olurmuş,
annecin dua etsin bizim için. .
İyiyim canım sen nasılsın,
sıcaklık yine tavan yapıyo
bir kaç gündür ne güzel serindi..
=)
Hadi yaa lekelenmeyi bilmiyorum canım..
hayırlısı inşallah ben hiç tüp bebek yaptırmadım,
Rabbim sana bu yolda evladını versin inşallah. .
=))
Canım benim, hayırlısı olsun inşallah..
Bende eylüle kadar gebe kalamazsam
hsg çektireceğim. .
Allah razı olsun canımSağol canım amin... Annem namazlı abdestli bir insandır. Güzel dileklerinizi ona ileteceğim canım.tabiki zaten hep dua ediyor hepimiz için...
umutLatahzen inşallah canım benim inşallah Allahın izniyle o haberi vereceksiniz gönülden inanıyorum buna ❤❤❤
İnsallah canım benim inşallah dualarımız kabul olacak Rabbimin izniyle :)
Bak bu mesajı beğenmedimVucut hassas birde direncin düsükse bir türlü atlatilmiyor grip iste neyse ya az kalmis zaten miraç'in gelmesine Maşallah 33 hafta olmussunuz :)
Benden ayni canim bildigin gibi Herkes ikinciye üçüncüye gun sayarken bende sizlerin haberleriyle mutlu olacagim sanirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?