Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Al_pi aleykum selam canım söylerim :) iyiyim canım şükür sen nasılsın çok grip oluyorum sadce bi o sorunum var 33hafta olduk canım. Sen de ne var ne yok canım nasıl gidiyor
Vucut hassas birde direncin düsükse bir türlü atlatilmiyor grip iste neyse ya az kalmis zaten miraç'in gelmesine Maşallah 33 hafta olmussunuz :)
Benden ayni canim bildigin gibi Herkes ikinciye üçüncüye gun sayarken bende sizlerin haberleriyle mutlu olacagim sanirim :)

Al_pi canım aynen ben de şaka yollu dedim zaten bide yeterince kilom var çok almasam iyi olur doktora gitmeden de çok kendimi inandıramadim işin açığı
Ne zamana gideceksin hic gitmedin dimi sanirim degere göre cagiriyorlar .. Kalp atımlarina kadar biraz inanmasi zor oluyor görunce inanirsin :)

Kuzum sen bu ay hic doktora felan gitmemistin demi sat ne zamandı senin

Kuzum sen bu ay hic doktora felan gitmemistin demi sat ne zamandı senin
En son mart ayinda aşılama yaptirdim sonrada gitmedim daha doktora zaten yazin her ay bir yerdeyiz denk gelmiyor hic gelmedi yani :)
Bu ay'ıda yedik bosa gitti 28ine bat.. Kurban bayramiyla cakisiyor bu ayda gidemem diger ay'a birsey cikmazsa 2. Aşılama icin gidecegim inşallah canım..
Takip edemedim kimseyi sen gittin doktora sanirim..

Insallah gerek kalmaz 2. Asilamaya da o kosturmanin icinde bayramdi bilmem neydi derken anlamadan gelir bebisin Alpim..
Ben gittim doktora evet klomen kullandim sonra da catlatma ignesi verdi doktor vurdurdum saglik ocaginda iste simdi de bekliyorum kuzucum Rabbimden hayirlisi..

@hsevda aleykum selam canım söylerim :) bende iyiyim şükür canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik :))

Al_pi aynen canım ya o kadar çabuk hasta olmaya başladım ki ilaçta kullanılmıyor. Az kaldı canım şükür Rabbim tüm isteyene nasip etsin inşallah bence senden de o güzel haberi alcaz Allahın izniyle çok inanıyorum buna duam hep sizinle canım benim :))

Sağol canım..amin inşallah zeynepcim...yarın yanına gidecem Allah nasip ederse...
Tekrar geçmiş olsun ablacım,
Rabbim şifa versin inşallah.
Hastanın duası kabul olurmuş,
annecin dua etsin bizim için. .

İyiyim şekerim nolsun işe geldim işte.
Sen nasılsın bakalım :)

İyiyim canım sen nasılsın,
sıcaklık yine tavan yapıyo
bir kaç gündür ne güzel serindi..

=)

Hoşbulduk Canim insallah dediğin gibidir :) 27 agustos test günüm bugun 3. Günüm hafif var yine Ağrı'm hemde cok az lekelenme transferden beri

Hadi yaa lekelenmeyi bilmiyorum canım..
hayırlısı inşallah ben hiç tüp bebek yaptırmadım,
Rabbim sana bu yolda evladını versin inşallah. .

=))

Ben en son ramazanda gttim cnm iste.2.asilamayi oldum.suan gtmiyom doktora bakalim

Canım benim, hayırlısı olsun inşallah..
Bende eylüle kadar gebe kalamazsam
hsg çektireceğim. .

Sağol canım amin... Annem namazlı abdestli bir insandır. Güzel dileklerinizi ona ileteceğim canım.tabiki zaten hep dua ediyor hepimiz için...

Sağol canım amin... Annem namazlı abdestli bir insandır. Güzel dileklerinizi ona ileteceğim canım.tabiki zaten hep dua ediyor hepimiz için...
Allah razı olsun canım
Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşallah..
İyi gecelerin olsun şekerim.

Bak bu mesajı beğenmedim
Ne demek ikinciye üçüncüye gün sayarken,daha kaç yaşındayızki canım,
Bizim yaşımızdakiler bekar geziyor:)
Böyle umutsuz konuşmalar yapma herşeyin zamanı var gerçekten. Doktoru aksatma git mutlaka üzerine düşeni yap hayirlisiyla olacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…