Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hormonlara bakildi mi canim .. gecikme neden oluyor ki .. bazen benimde oyle oluyor iki gun leke olup sonra geliyor

bende devam ediyorum cnm ama herkes ismini yazmalı mesaj attım bazı nickler var çok saçma oluyor bağışlarken
Haklısın canım ama niyet önemli, Rabbim böyle de kabul eder inşallah. Herkes ismini vermek istemeyebilir.

Ebrucum duani okudum turkce mealini .. yarin insallah arapcaya gececegim ..Allah kabul etsin sana hayirli bir evlat nasip etsin .. amin

E-brulim C'nm duanı okudum Rabbim kabul etsin
Yüreğinize sağlık kızlar, Rabbim dualarımızı kabul etsin, gönüllerimizdekileri bize nasip etsin.

Alpi'nin dediği gibi hormonlarına baktır canım, hormonlarından ötürü gecikme yaşıyor olabilirsin belki? Kan testinin yanlış çıkma olasılığı düşük ama imkansız değil. Keşke bebeğin seninle olsa.

Hormonlara bakildi mi canim .. gecikme neden oluyor ki .. bazen benimde oyle oluyor iki gun leke olup sonra geliyor

bakılmaz mı canm. hatta sayısını bıle hatırlamıyorum. hormonlarım normal sayılırmıs cok az bır duzensızlık var demıstı. önemsız dedı butun gıttıgım doktorlar... ama 1 sene önce prolaktınım yuksek cıkmıstı 47. onun ıcın ılac kullanmıstım. gecen ay yıne yukseldıgını hıssettım. çunku sebepsız goguslerım agrıyordu.

kan değil cnm. acil de gebelık testı yapmıyolarmıs. idrardan baktılar. ama dogrudur sonuc cunku adet gecıkmelerım olur bazen.

Ebrucum duani okudum allah kabul etsin sagkikli ve hayirli bebis versin insalah

kan değil cnm. acil de gebelık testı yapmıyolarmıs. idrardan baktılar. ama dogrudur sonuc cunku adet gecıkmelerım olur bazen.
Kusura bakma canım ben yanlış okumuşum. Idrar testinde çıkmamış olabilir, gecikmene rağmen kanına baktırsan mı ki?

Ebrucum duani okudum allah kabul etsin sagkikli ve hayirli bebis versin insalah
Ağzına sağlık canım, Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah

Kizlar suan size yagli suyun icinden sesleniyorum hehehehe ilk deneme cok garip oldum hem guzel hemde sanki rahatsız ediyo gibi totoma gore kap bulamadim lazimlik gibi oldu oturdugum kap

Kızlarrrr eve geldimmm eşimle konuştuk kısmetse ocakta tüp bebek tedavisine başlayacağız ben bu 2 ay akışına braktım zaten kasmayacağım bu 2 ay ekstra bişi yok sadece vitamin:)
Hadi bakalim cnim hayırlsı olsun hakkinda tüp bebise gerek kalmadan mucizen gelsin insallahh

Kizlar suan size yagli suyun icinden sesleniyorum hehehehe ilk deneme cok garip oldum hem guzel hemde sanki rahatsız ediyo gibi totoma gore kap bulamadim lazimlik gibi oldu oturdugum kap
Bi selfie cek bari gorelim legen yokmuydu neye oturdun ki isin var simdi senin rahatsiz etmiyim sonra cvp yaz

Bi selfie cek bari gorelim legen yokmuydu neye oturdun ki isin var simdi senin rahatsiz etmiyim sonra cvp yaz
Daha oturuyorum kiz is birazdan rsime yarim saat sonra gel dedim yazik bi hazirlik bekliyo ama buyuk legenim yok cnm yaa lazim olacağını hic dusunmemistim . Mutfakta kullanmadigim kucik bi legen vardi oturdum denedim ama azcik sıkıyor ay suan cok komik bi tipim var yaa

Benim.gogusler hep agriyordu demekki ondanmis benimde agrimasi .. yuksek cikti bu ay prolaktin

Al bi tane legen arada camasir asarsin arada icine oturursun allah kismet eder bebisini yikarsin

Hay allah iyiliğini versin güldürdün beni yaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…