Araştırma hastnsi başka hastanelerden alınan sonuçları kabul etmiyorInsallah canim yanmaz canim. Bende korkuyorum sahsenanestezi ile yapan yerler arastir cnm
Arastirma hastanesinde ne kadara cekiyorlar .. orada da para almamalari lazim devlet gibi ..Araştırma hastnsi başka hastanelerden alınan sonuçları kabul etmiyor
Hormonlara bakildi mi canim .. gecikme neden oluyor ki .. bazen benimde oyle oluyor iki gun leke olup sonra geliyorkızlar ben de şöyle bır sıkıntı oluyor benım adet gunum geldıgı zaman adet belırtılerını yasıyorum. ama bu ay oldugu gıbı bazen sökmuyor. sökmek ıcın can cekısıyo resmen:)
genelde 2 haftalık gecıkme yasarım. ay sonu gıbı olurum...kotu oldu hastaneye gıdısımı gecıktırıyor.
Haklısın canım ama niyet önemli, Rabbim böyle de kabul eder inşallah. Herkes ismini vermek istemeyebilir.bende devam ediyorum cnm ama herkes ismini yazmalı mesaj attım bazı nickler var çok saçma oluyor bağışlarken
Ebrucum duani okudum turkce mealini .. yarin insallah arapcaya gececegim ..Allah kabul etsin sana hayirli bir evlat nasip etsin .. amin
Yüreğinize sağlık kızlar, Rabbim dualarımızı kabul etsin, gönüllerimizdekileri bize nasip etsin.E-brulim C'nm duanı okudum Rabbim kabul etsin
Alpi'nin dediği gibi hormonlarına baktır canım, hormonlarından ötürü gecikme yaşıyor olabilirsin belki? Kan testinin yanlış çıkma olasılığı düşük ama imkansız değil. Keşke bebeğin seninle olsa.hosbulduk cnm...benım bat 14 ekımdı gectı...bugun ögleden sonra devlet hastanesının acılıne gıttım kandan bakmıyolarmıs bende ıdrar baktırdım negatıf cıktı;(( dogrudur de mi kızlar... hıcbır belırtı falan da yok zaten....gecen hafta göguslerım agrıyodu adet olacakmısım gıbı o da gectı
Hormonlara bakildi mi canim .. gecikme neden oluyor ki .. bazen benimde oyle oluyor iki gun leke olup sonra geliyor
Haklısın canım ama niyet önemli, Rabbim böyle de kabul eder inşallah. Herkes ismini vermek istemeyebilir.
Yüreğinize sağlık kızlar, Rabbim dualarımızı kabul etsin, gönüllerimizdekileri bize nasip etsin.
Alpi'nin dediği gibi hormonlarına baktır canım, hormonlarından ötürü gecikme yaşıyor olabilirsin belki? Kan testinin yanlış çıkma olasılığı düşük ama imkansız değil. Keşke bebeğin seninle olsa.
O zaman mevburen orda yaptiracaksin cnim. Korkma cnm dua ile gir isleme. Gun aldinmi ne zmn olacakAraştırma hastnsi başka hastanelerden alınan sonuçları kabul etmiyor
Kusura bakma canım ben yanlış okumuşum. Idrar testinde çıkmamış olabilir, gecikmene rağmen kanına baktırsan mı ki?kan değil cnm. acil de gebelık testı yapmıyolarmıs. idrardan baktılar. ama dogrudur sonuc cunku adet gecıkmelerım olur bazen.
Ağzına sağlık canım, Rabbim cümlemize nasip etsin inşallahEbrucum duani okudumallah kabul etsin sagkikli ve hayirli bebis versin insalah
Kusura bakma canım ben yanlış okumuşum. Idrar testinde çıkmamış olabilir, gecikmene rağmen kanına baktırsan mı ki?
Ağzına sağlık canım, Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah[/QU
bıraz daha beklıcem zaten olmazsa hastaneye gıdecegım:/
Hakkında hayırlısı olsun canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Amın cnm. hepımızın inş.Hakkında hayırlısı olsun canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Hadi bakalim cnim hayırlsı olsun hakkinda tüp bebise gerek kalmadan mucizen gelsin insallahhKızlarrrr eve geldimmm eşimle konuştuk kısmetse ocakta tüp bebek tedavisine başlayacağız ben bu 2 ay akışına braktım zaten kasmayacağım bu 2 ay ekstra bişi yok sadece vitamin:)
Bi selfie cek bari gorelimKizlar suan size yagli suyun icinden sesleniyorumhehehehe ilk deneme cok garip oldum hem guzel hemde sanki rahatsız ediyo gibi totoma gore kap bulamadim lazimlik gibi oldu oturdugum kap
Daha oturuyorum kiz is birazdanBi selfie cek bari gorelimlegen yokmuydu neye oturdun ki isin var simdi senin rahatsiz etmiyim sonra cvp yaz
Benim.gogusler hep agriyordu demekki ondanmis benimde agrimasi .. yuksek cikti bu ay prolaktinbakılmaz mı canm. hatta sayısını bıle hatırlamıyorum. hormonlarım normal sayılırmıs cok az bır duzensızlık var demıstı. önemsız dedı butun gıttıgım doktorlar... ama 1 sene önce prolaktınım yuksek cıkmıstı 47. onun ıcın ılac kullanmıstım. gecen ay yıne yukseldıgını hıssettım. çunku sebepsız goguslerım agrıyordu.
Al bi tane legen arada camasir asarsin arada icine oturursun allah kismet eder bebisini yikarsinDaha oturuyorum kiz is birazdanrsime yarim saat sonra gel dedim yazik bi hazirlik bekliyo ama buyuk legenim yok cnm yaa lazim olacağını hic dusunmemistim . Mutfakta kullanmadigim kucik bi legen vardi oturdum denedim ama azcik sıkıyor ay suan cok komik bi tipim var yaa
Hay allah iyiliğini versin güldürdün beni yaaa:)Daha oturuyorum kiz is birazdanrsime yarim saat sonra gel dedim yazik bi hazirlik bekliyo ama buyuk legenim yok cnm yaa lazim olacağını hic dusunmemistim . Mutfakta kullanmadigim kucik bi legen vardi oturdum denedim ama azcik sıkıyor ay suan cok komik bi tipim var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?