Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlarrrr eve geldimmm eşimle konuştuk kısmetse ocakta tüp bebek tedavisine başlayacağız ben bu 2 ay akışına braktım zaten kasmayacağım bu 2 ay ekstra bişi yok sadece vitamin:)
Ay ne güzel 2 ay kafa dinleyeceksin :) bakarsın bebişin tedaviye gerek kalmadan gelir (inşallah). Hayırlısı olsun canım.

Kizlar suan size yagli suyun icinden sesleniyorum hehehehe ilk deneme cok garip oldum hem guzel hemde sanki rahatsız ediyo gibi totoma gore kap bulamadim lazimlik gibi oldu oturdugum kap
Âlemsin
Vesile olur inşallah da küçücük kaba sıkıştığına değer

Gelirse kafa rahatlığından gelir zaten hayırlısı rabbim hayırlıısnı versin:)

...Günaydın kızlar...​
Eki Görüntüle 1664150
Rabbim imtihanımızdan en hayırlı şekilde geçmeyi nasip etsin.​
benden de geç bi iyi akşamlar sana ebruu
Ikinizi de yeni listeye ekleyeceğim, 4 gün sonra başlarız inşallah.

Kızlar kenzül arş ile devam mı ediyoruz?
inşallah canım
canım hayırşısıyla aşılaman tutar inşallah bu ay

bende geçen kardeşimin bebiğini gösteriyordum arkadaşıma hiç alakam olmayan biri ayy bunları gördükçe hiç heveslenmiyor musun dedi şok oldum sinir oldum
Amin cnm inş. bu arada ben izmirdeyim. hsg 700 tl dediler. siz de ne kadar.
ben 250 tlye cektirdim canım anestezi ile
Hsg sonrası doğal yolla hamile kalan çok sanırım biraz akışına bırakırız ama Dr ne diyecek bakalım
bana iki ay tedavisiz dedi kendi haline bıraktık inşallah hayırlısı

Sana ne dedin insallh

Ayyyy pink love pinkcimmmmm gülme krizine girdim burda tatlım ya...ömrün çok göbüşün dolu olsun inşallah... Akşam akşam güldürdün beni canım ya....Allâh da seni güldürsün ))

E-brulim canım aşılaman şimdiden hayırlı olsun gülüm... İnşallah sonucu pozitif olur..Bütün kalbimle diliyorum.... Nikinin altında öbür ay hamilelik takvimi görürüz inşallah....

Gelirse kafa rahatlığından gelir zaten hayırlısı rabbim hayırlıısnı versin:)
Amin inşallah canım :)

Hayırlısını nasip etsin Rabbim... Bakalım ne olacak :)

Hepimiz aynı anda hamile kalacağız inşallah :)))

ne çok konuşmuşsunuz yaa okuyacam diye çok uğrsştım
Moralimiz yerine gelince çenemiz düştü :))))

Ben geldim alicam cnm totoma legenin iizi cikmis esim gulme krizine tutuldu

Ama varya oldugu gibi oturdugum sekilde cikmis aglnck halime gyluyrm
Senden iyi stand-upcı olur valla
Deli kız

E-brulim canım aşılaman şimdiden hayırlı olsun gülüm... İnşallah sonucu pozitif olur..Bütün kalbimle diliyorum.... Nikinin altında öbür ay hamilelik takvimi görürüz inşallah....
ALLAH razı olsun leylam, cümlemize hayırlısını versin Rabbim. Heyecanlandırıyorsun beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…