- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
İnşallahhh cnm 2 ay rahat olacağım için mutluyummm:)Hadi bakalim cnim hayırlsı olsun hakkinda tüp bebise gerek kalmadan mucizen gelsin insallahh
Ay ne güzel 2 ay kafa dinleyeceksin :) bakarsın bebişin tedaviye gerek kalmadan gelir (inşallah). Hayırlısı olsun canım.Kızlarrrr eve geldimmm eşimle konuştuk kısmetse ocakta tüp bebek tedavisine başlayacağız ben bu 2 ay akışına braktım zaten kasmayacağım bu 2 ay ekstra bişi yok sadece vitamin:)
ÂlemsinKizlar suan size yagli suyun icinden sesleniyorumhehehehe ilk deneme cok garip oldum hem guzel hemde sanki rahatsız ediyo gibi totoma gore kap bulamadim lazimlik gibi oldu oturdugum kap
Gelirse kafa rahatlığından gelir zaten hayırlısı rabbim hayırlıısnı versin:)Ay ne güzel 2 ay kafa dinleyeceksin :) bakarsın bebişin tedaviye gerek kalmadan gelir (inşallah). Hayırlısı olsun canım.
Âlemsin
Vesile olur inşallah da küçücük kaba sıkıştığına değer
benden de geç bi iyi akşamlar sana ebruu...Günaydın kızlar...Eki Görüntüle 1664150
Rabbim imtihanımızdan en hayırlı şekilde geçmeyi nasip etsin.
inşallah canımIkinizi de yeni listeye ekleyeceğim, 4 gün sonra başlarız inşallah.
Kızlar kenzül arş ile devam mı ediyoruz?
canım hayırşısıyla aşılaman tutar inşallah bu ayTedavi yine aşılama, Allah'ın hakkı üçtür dedik bakalım :) cuma ultrasona çağırdılar, tahminimce cumartesi de aşılamam yapılır eğer çok geç kalmadıysak :) kaç mm'den itibaren çatlatma iğnesi yapılmıyor?
bende geçen kardeşimin bebiğini gösteriyordum arkadaşıma hiç alakam olmayan biri ayy bunları gördükçe hiç heveslenmiyor musun dedi şokTakma kafana yaaa seninde olur, iliskiden sonra hemen kalkma ayaklarini havada tut, filancaninda olmuyordu 2 sene sonra kendiliginden oldu, aciyan bakislar, hatta gereksiz yere benim adetim saat gibidir hic sasmaz demeler..... insanlar mi cahil yoksa bizmi alinganiz bilmiyirum ama bu diyalogdan yoruldum. Benim ailem dışında kimse bilmiyor bide bi kac yakin arkadaslarim ama onlar bile bazen sinir edip üzüyor. ... bazisida durduk yere okur talma diyo heyy Allahh'im yaa
ben 250 tlye cektirdim canım anestezi ileAmin cnm inş. bu arada ben izmirdeyim. hsg 700 tl dediler. siz de ne kadar.
bana iki ay tedavisiz dedi kendi haline bıraktık inşallah hayırlısıHsg sonrası doğal yolla hamile kalan çok sanırım biraz akışına bırakırız ama Dr ne diyecek bakalım
Ben geldimAl bi tane legen arada camasir asarsin arada icine oturursun allah kismet eder bebisini yikarsin
benden de geç bi iyi akşamlar sana ebruu
inşallah canım
canım hayırşısıyla aşılaman tutar inşallah bu ay
bende geçen kardeşimin bebiğini gösteriyordum arkadaşıma hiç alakam olmayan biri ayy bunları gördükçe hiç heveslenmiyor musun dedi şokoldum sinir oldum
ben 250 tlye cektirdim canım anestezi ile
bana iki ay tedavisiz dedi kendi haline bıraktık inşallah hayırlısı
Gulmk sana yakışıyorHay allah iyiliğini versin güldürdün beni yaaa:)
Kiz gulemiyorum sus bisi deme misafir var evde siritiyorum en iyisi okumayayim ..Ben geldimalicam cnm totoma legenin iizi cikmis esim gulme krizine tutuldu
Ay ne güzel 2 ay kafa dinleyeceksin :) bakarsın bebişin tedaviye gerek kalmadan gelir (inşallah). Hayırlısı olsun canım.
Âlemsin
Vesile olur inşallah da küçücük kaba sıkıştığına değer
Ama varya oldugu gibi oturdugum sekilde cikmisKiz gulemiyorum sus bisi deme misafir var evde siritiyorum en iyisi okumayayim ..
Ayyyypink love pinkcimmmmm gülme krizine girdim burda tatlım ya...ömrün çok göbüşün dolu olsun inşallah... Akşam akşam güldürdün beni canım ya....Allâh da seni güldürsün ))
Amin inşallah canım :)Gelirse kafa rahatlığından gelir zaten hayırlısı rabbim hayırlıısnı versin:)
Hayırlısını nasip etsin Rabbim... Bakalım ne olacak :)benden de geç bi iyi akşamlar sana ebruu
inşallah canım
canım hayırşısıyla aşılaman tutar inşallah bu ay
bende geçen kardeşimin bebiğini gösteriyordum arkadaşıma hiç alakam olmayan biri ayy bunları gördükçe hiç heveslenmiyor musun dedi şokoldum sinir oldum
ben 250 tlye cektirdim canım anestezi ile
bana iki ay tedavisiz dedi kendi haline bıraktık inşallah hayırlısı
Moralimiz yerine gelince çenemiz düştü :))))ne çok konuşmuşsunuz yaa okuyacam diye çok uğrsştım
Ayyyy çatlayacam valla gülmekten...Ama varya oldugu gibi oturdugum sekilde cikmisaglnck halime gyluyrm
Aminnnnnn bitanem....Aminnn insallah hepimiz gulelim gobusleri dolduralim
Yaaa barya suan cok zor bi durumdayim bacaklar havada bide aklima geldikce gülüyorum gitti yavrucaklar gittiiiAyyyy çatlayacam valla gülmekten...))
Ben geldimalicam cnm totoma legenin iizi cikmis esim gulme krizine tutuldu
Senden iyi stand-upcı olur vallaAma varya oldugu gibi oturdugum sekilde cikmisaglnck halime gyluyrm
ALLAH razı olsun leylam, cümlemize hayırlısını versin Rabbim. Heyecanlandırıyorsun beni :)E-brulim canım aşılaman şimdiden hayırlı olsun gülüm... İnşallah sonucu pozitif olur..Bütün kalbimle diliyorum.... Nikinin altında öbür ay hamilelik takvimi görürüz inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?