Al_pi şimdi misafirlerinin önünde içtiği çayı püskürtecekYaaa barya suan cok zor bi durumdayim bacaklar havada bide aklima geldikce gülüyorum gitti yavrucaklar gittiii
İnşallah canım.... Heyecan güzeldir...İnşallah olacak..biz Rabbimizden diliyoruz, istiyoruz inşallah Rabbim emeklerimizi zayi etmesin....Senden iyi stand-upcı olur valla
Deli kız
ALLAH razı olsun leylam, cümlemize hayırlısını versin Rabbim. Heyecanlandırıyorsun beni :)
Senden iyi stand-upcı olur valla
Deli kız
ALLAH razı olsun leylam, cümlemize hayırlısını versin Rabbim. Heyecanlandırıyorsun beni :)
Al_pi şimdi misafirlerinin önünde içtiği çayı püskürtecek
Herşey bebiş için.....İnşallah Rabbim tez vakitte göbüşlerimizi doldursun canım...emeklerimizi zayi etmesin....Yaaa barya suan cok zor bi durumdayim bacaklar havada bide aklima geldikce gülüyorum gitti yavrucaklar gittiii
Herşey bebiş için.....İnşallah Rabbim tez vakitte göbüşlerimizi doldursun canım...emeklerimizi zayi etmesin....
Ay cnm valla bende onu diyecektim. Ins hersey yolundadir.hamile kalan bizi terkediyoKızlar buminnta hamile kaldı gelmez oldu topice... Nerelerde acep?
ağzım açık kaldı bi şey diyemedim maalesefSana ne dedin insallh
Ama varya oldugu gibi oturdugum sekilde cikmisaglnck halime gyluyrm
inşallah canım bakalım bu ay müjdeli haber verebilecekmiyiz nasip inşallahHayırlısını nasip etsin Rabbim... Bakalım ne olacak :)
Hepimiz aynı anda hamile kalacağız inşallah :)))
Aslında heyecan yapmak istemiyorum, sonu hüsran olunca öyle daha üzücü oluyor ama kendimi kontrol edemiyorum :) amiiin gülüm Rabbim hayırlısını versin.İnşallah canım.... Heyecan güzeldir...İnşallah olacak..biz Rabbimizden diliyoruz, istiyoruz inşallah Rabbim emeklerimizi zayi etmesin....
ALLAH razı olsun, gülmek ne kelime koptukSizi gulumsetsem yeter
Benimde şimdi aklımdan o geçti, inşallah annesi iyisir.Kızlar buminnta hamile kaldı gelmez oldu topice... Nerelerde acep?
ALLAH rahatlık versin canım :) görüşürüz inşallah...KizLar ben çıkıyorum iyi geceler
Allah seni iyi etsin emi esim bana bakiyor manyakmisin ne guluyorsun diye ama okuduklarimi bilseMisafirlerde gitsin artik geç oldu
Nasipten ötesi yok, inşallah Rabbim nasibimize düşürür hatişim :)ağzım açık kaldı bi şey diyemedim maalesef
inşallah canım bakalım bu ay müjdeli haber verebilecekmiyiz nasip inşallah
Ağzına yüreğine sağlık gülüm.E-brulim cnm duanı okudum allah kabul etsinmnnn
amin canım inşallah bizede nasip olur bu duyguyu tatmakNasipten ötesi yok, inşallah Rabbim nasibimize düşürür hatişim :)
Amiiiiinamin canım inşallah bizede nasip olur bu duyguyu tatmak
Pazartesi gideceğiz hsg için gün almaya, yani ücret hakkında bilgim yok, bakalım ne diyeceklerArastirma hastanesinde ne kadara cekiyorlar .. orada da para almamalari lazim devlet gibi ..
Pazartesi gün almaya gideceğim, inşallah sorunsuz hallederiz hsyırlı sonuçlar alırızO zaman mevburen orda yaptiracaksin cnim. Korkma cnm dua ile gir isleme. Gun aldinmi ne zmn olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?