Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydin canım aminnn

Allah seni iyi etsin emi esim bana bakiyor manyakmisin ne guluyorsun diye ama okuduklarimi bilse Gitmiyor misafir canim yatili geldi ayy gulumcede bebisler kaciyo kapa kapa elinle gitmesin bebecikler
Gunaydin sekerim aaa cnm ne guzel sanada degisiklik olur valla kac milyon tane bebecik gitti neyse önemli olan yumurtlama vakti

Amin canim insallah

Kizlar yeni duaya karar verdik mi?

Fetih Suresi
Ismi Azam duasi
Sahmeran duasi
4444 Salat-i tefriciye

Baska da bir sey gelmiyor aklima? Kenzül ars ile devam da edebiliriz?

CNM BENCE İSMİ AZAM OLSUN 9 YIL BEBEĞİ OLMAYAN ABLAMIN ELTİSİ 9.TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE İSMİ AZAM I OKUMUŞ ÖYLE DEDİ BELKİDE BİZEDE UĞUR GETİRİR
Bende bebek icin hep tefriciye okuduklarini görüyorum ama ismi azam duasinin da cok etkili oldugunu duydum.

BASKA BIR FORUMDAN ALINTI: ALPINAR Benim bir arkadaşımın uzun yıllarca çocukları olmuyordu. Doktorlar Allah"a kalmış ama olmaz gibi yorumlar yapmışlar. Arkadaşım diyor ki, 4444 Tefriciyeyi okuyorduk, bitirmeye az kalmıştı ki bebek haberini aldım. Doktorlar "mucize bu" demişler. Bu hergün görüştüğüm, saygı duyduğum bir arkadaşım.
Darısı hepimizin başına. İnşallah arkadaşlar, okuyun, içten okuyun, ben de okumaya başladım, tembellik ediyorum bu sıralar ama bitireceğim inşallah. Umut ediyorum ki, bitince çok güzel haberler alacağım ve sizinle paylaşacağım. : )

CNM BEN OKUDUM 4444 TEFRİCİYE BAYAĞ UZUN SÜRÜYOR 1 KİŞİYE KAÇ GÜNDE OKUNUR BİLEMİYORUM BEN O ARA ÇALIŞMADIĞIM HALDE BİLE BAYAĞ UZUN SÜRMÜŞTÜ:)

kızlar bu arada çoklu alıntı nasıl oluyor. çoklu alıntıya tıklıyorum ama gerisi .........

CNM BEN OKUDUM 4444 TEFRİCİYE BAYAĞ UZUN SÜRÜYOR 1 KİŞİYE KAÇ GÜNDE OKUNUR BİLEMİYORUM BEN O ARA ÇALIŞMADIĞIM HALDE BİLE BAYAĞ UZUN SÜRMÜŞTÜ:)
Haklisin canim biraz mesakkatli, 10 kisi olsak kisi basina 444 düsüyor onuda 2-3 günde anca okuruz.

kızlar bu arada çoklu alıntı nasıl oluyor. çoklu alıntıya tıklıyorum ama gerisi .........
Canim coklu alintiya tikladiktan sonra mesajini yazdigin kutucugun altina alintilari ekle butonuna tiklaman gerekiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…