Günaydin canım aminnnGünaydın kızlar bugün benim dua günüm şimdiden dillerinize o güzel yüreklerinize sağlık Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah siz dua ederken melekler de sizler için dua etsin.rabbim bizleri çok bekletmesin
Gunaydin sekerimAllah seni iyi etsin emi esim bana bakiyor manyakmisin ne guluyorsun diye ama okuduklarimi bilseGitmiyor misafir canim yatili geldi ayy gulumcede bebisler kaciyo kapa kapa elinle gitmesin bebecikler
İnsallah canim.Pazartesi gün almaya gideceğim, inşallah sorunsuz hallederiz hsyırlı sonuçlar alırız
Boyle durumda insan donup kaliyo sankiağzım açık kaldı bi şey diyemedim maalesef
inşallah canım bakalım bu ay müjdeli haber verebilecekmiyiz nasip inşallah
Amin canim insallahGünaydın kızlar bugün benim dua günüm şimdiden dillerinize o güzel yüreklerinize sağlık Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah siz dua ederken melekler de sizler için dua etsin.rabbim bizleri çok bekletmesin
HENÜZ KARAR VERMEDİK SEÇENEKLER NELER:)Amin canim insallah
Kizlar yeni duaya karar verdik mi?
CNM BENCE İSMİ AZAM OLSUN 9 YIL BEBEĞİ OLMAYAN ABLAMIN ELTİSİ 9.TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE İSMİ AZAM I OKUMUŞ ÖYLE DEDİ BELKİDE BİZEDE UĞUR GETİRİRFetih Suresi
Ismi Azam duasi
Sahmeran duasi
4444 Salat-i tefriciye
Baska da bir sey gelmiyor aklima? Kenzül ars ile devam da edebiliriz?
Bende bebek icin hep tefriciye okuduklarini görüyorum ama ismi azam duasinin da cok etkili oldugunu duydum.CNM BENCE İSMİ AZAM OLSUN 9 YIL BEBEĞİ OLMAYAN ABLAMIN ELTİSİ 9.TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE İSMİ AZAM I OKUMUŞ ÖYLE DEDİ BELKİDE BİZEDE UĞUR GETİRİR
Benim.gogusler hep agriyordu demekki ondanmis benimde agrimasi .. yuksek cikti bu ay prolaktin
CNM BEN OKUDUM 4444 TEFRİCİYE BAYAĞ UZUN SÜRÜYOR 1 KİŞİYE KAÇ GÜNDE OKUNUR BİLEMİYORUM BEN O ARA ÇALIŞMADIĞIM HALDE BİLE BAYAĞ UZUN SÜRMÜŞTÜ:)Bende bebek icin hep tefriciye okuduklarini görüyorum ama ismi azam duasinin da cok etkili oldugunu duydum.
BASKA BIR FORUMDAN ALINTI: ALPINAR Benim bir arkadaşımın uzun yıllarca çocukları olmuyordu. Doktorlar Allah"a kalmış ama olmaz gibi yorumlar yapmışlar. Arkadaşım diyor ki, 4444 Tefriciyeyi okuyorduk, bitirmeye az kalmıştı ki bebek haberini aldım. Doktorlar "mucize bu" demişler. Bu hergün görüştüğüm, saygı duyduğum bir arkadaşım.
Darısı hepimizin başına. İnşallah arkadaşlar, okuyun, içten okuyun, ben de okumaya başladım, tembellik ediyorum bu sıralar ama bitireceğim inşallah. Umut ediyorum ki, bitince çok güzel haberler alacağım ve sizinle paylaşacağım. : )
Haklisin canim biraz mesakkatli, 10 kisi olsak kisi basina 444 düsüyor onuda 2-3 günde anca okuruz.CNM BEN OKUDUM 4444 TEFRİCİYE BAYAĞ UZUN SÜRÜYOR 1 KİŞİYE KAÇ GÜNDE OKUNUR BİLEMİYORUM BEN O ARA ÇALIŞMADIĞIM HALDE BİLE BAYAĞ UZUN SÜRMÜŞTÜ:)
Günde100-200 okunur aslında ama Say'ı yeterli mi??CNM BEN OKUDUM 4444 TEFRİCİYE BAYAĞ UZUN SÜRÜYOR 1 KİŞİYE KAÇ GÜNDE OKUNUR BİLEMİYORUM BEN O ARA ÇALIŞMADIĞIM HALDE BİLE BAYAĞ UZUN SÜRMÜŞTÜ:)
Canim coklu alintiya tikladiktan sonra mesajini yazdigin kutucugun altina alintilari ekle butonuna tiklaman gerekiyor :)kızlar bu arada çoklu alıntı nasıl oluyor. çoklu alıntıya tıklıyorum ama gerisi .........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?