Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

BEN GÜNDE 300 FELAN OKUYORDUM CNM BİRDE ŞÖLE BİŞİ VAR EZBERE BİLMEK GEREK HERKES BİLİYOSA SORUN DEĞİL SAYIDA YETERLİYLE DEDİĞİN GİBİ YAPILIR.
Ben ezbere bilmiyorum canim, okumasi kolaymis kolayda ezberleniyormus ama dedigim gibi öyle cok kolay degil.

Gülüm coklu alintiya tiklayinca mesajini yazdigin kutucugunun altinda sol tarafta alintilari ekle yaziyor oraya tiklayacaksin ama bir kac mesaji alintilaman gerekiyor :) Görüntü C cornella nin mesajinda ki gibi oluyor
Sayfadaki bütün Çoklu alıntıları tıkladım ama alıntıları ekle yok :))) bak

Eklentiler

• image.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 35
Sayfadaki bütün Çoklu alıntıları tıkladım ama alıntıları ekle yok :))) bak
Ben senin telefondan girdigini unutmusum :) Cevapla butonunun altinda yaziyor normalinde ama sende niye olmadi hic anlamadim. Ben bir mesajda coklu alinti ya tikladigim an asagida alintilari ekle cikiyor

Ben senin telefondan girdigini unutmusum :) Cevapla butonunun altinda yaziyor normalinde ama sende niye olmadi hic anlamadim. Ben bir mesajda coklu alinti ya tikladigim an asagida alintilari ekle cikiyor
Yok bacım olmuyor telden olmuyor belki yapan varsa yardımcı olsun :)))

kızlar bu arada çoklu alıntı nasıl oluyor. çoklu alıntıya tıklıyorum ama gerisi .........

HAH YAPTIM MI BEN:)

HAH YAPTIM MI BEN:)
Aynen böyle her QUOTE yazisindan sonra da alintiladigin mesaji cevapliyorsun

Yok bacım olmuyor telden olmuyor belki yapan varsa yardımcı olsun :)))
Kuzu bak resim cektim, bende aksamlari hep telefondan giriyorum.
Önce coklu alintiya tikliyorum sonra alintilari ekleye...
Alintilari ekleye tiklayinca bir kutucuk aciliyor 2. resimde ki gibi.
Oraya da bu mesajlari alintila yapiyorsun bu kadar.

Ha işte bu Mesajları alıntıla bende yok

Ha işte bu Mesajları alıntıla bende yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…