O ne kızlar ne işe yarıyorCanim coklu alintiya tikladiktan sonra mesajini yazdigin kutucugun altina alintilari ekle butonuna tiklaman gerekiyor :)
Bir kac mesaja birden yorum yapmak icin canimO ne kızlar ne işe yarıyor
BEN GÜNDE 300 FELAN OKUYORDUM CNM BİRDE ŞÖLE BİŞİ VAR EZBERE BİLMEK GEREK HERKES BİLİYOSA SORUN DEĞİL SAYIDA YETERLİYLE DEDİĞİN GİBİ YAPILIR.Günde100-200 okunur aslında ama Say'ı yeterli mi??
Canim önce cevapla yerine coklu alintiya tiklaAlıntıları ekle diye bir buton yok
Ben ezbere bilmiyorum canim, okumasi kolaymis kolayda ezberleniyormus ama dedigim gibi öyle cok kolay degil.BEN GÜNDE 300 FELAN OKUYORDUM CNM BİRDE ŞÖLE BİŞİ VAR EZBERE BİLMEK GEREK HERKES BİLİYOSA SORUN DEĞİL SAYIDA YETERLİYLE DEDİĞİN GİBİ YAPILIR.
Canim coklu alintiya tikladiktan sonra mesajini yazdigin kutucugun altina alintilari ekle butonuna tiklaman gerekiyor :)
O ne kızlar ne işe yarıyor
Tıkladım birşey olmadıCanim önce cevapla yerine coklu alintiya tikla
Ay ne Kolaylıklar var haberimiz yok biz de işkence yaşıyoruz ama ben yapamadımyaptım yaptımmmm tşkk ederim:)))
tek tek cevap vermek için uğrasmıyosunn
Ben senin telefondan girdigini unutmusum :) Cevapla butonunun altinda yaziyor normalinde ama sende niye olmadi hic anlamadim. Ben bir mesajda coklu alinti ya tikladigim an asagida alintilari ekle cikiyorSayfadaki bütün Çoklu alıntıları tıkladım ama alıntıları ekle yok :))) bak
Yok bacım olmuyor telden olmuyor belki yapan varsa yardımcı olsun :)))Ben senin telefondan girdigini unutmusum :) Cevapla butonunun altinda yaziyor normalinde ama sende niye olmadi hic anlamadim. Ben bir mesajda coklu alinti ya tikladigim an asagida alintilari ekle cikiyor
kızlar bu arada çoklu alıntı nasıl oluyor. çoklu alıntıya tıklıyorum ama gerisi .........
Ben senin telefondan girdigini unutmusum :) Cevapla butonunun altinda yaziyor normalinde ama sende niye olmadi hic anlamadim. Ben bir mesajda coklu alinti ya tikladigim an asagida alintilari ekle cikiyor
Sen telden mi giriyonHAH YAPTIM MI BEN:)
YOK PCDEN BENDE BİLMİYODUM BU ÖZELLİĞİ TELDE HERŞEY ÇOK ZOR CNM YAA ŞU APP UYGULAMASINI Bİ TÜRLÜ YAPAMADILARSen telden mi giriyon
Aynen böyleHAH YAPTIM MI BEN:)
Kuzu bak resim cektim, bende aksamlari hep telefondan giriyorum.Yok bacım olmuyor telden olmuyor belki yapan varsa yardımcı olsun :)))
Ha işte bu Mesajları alıntıla bende yokAynen böyleher QUOTE yazisindan sonra da alintiladigin mesaji cevapliyorsun
Kuzu bak resim cektim, bende aksamlari hep telefondan giriyorum.
Önce coklu alintiya tikliyorum sonra alintilari ekleye...
Alintilari ekleye tiklayinca bir kutucuk aciliyor 2. resimde ki gibi.
Oraya da bu mesajlari alintila yapiyorsun bu kadar.
Eki Görüntüle 1665118 Eki Görüntüle 1665119
O alintilari ekleye tiklayinca cikiyor normalinde de sende niye olmuyor cözemedim ?Ha işte bu Mesajları alıntıla bende yok
Ha işte bu Mesajları alıntıla bende yokAynen böyleher QUOTE yazisindan sonra da alintiladigin mesaji cevapliyorsun
Kuzu bak resim cektim, bende aksamlari hep telefondan giriyorum.
Önce coklu alintiya tikliyorum sonra alintilari ekleye...
Alintilari ekleye tiklayinca bir kutucuk aciliyor 2. resimde ki gibi.
Oraya da bu mesajlari alintila yapiyorsun bu kadar.
Eki Görüntüle 1665118 Eki Görüntüle 1665119
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?