Aminnn canim.Günaydin kizlar
Rabbim cabalarimizin karsiligini hayirli eylesin
Cnm endikrine bende gitmistim cidden inunda faydasi oluyor fikir acisindan. Bende pco oldugu icin insulin direnci biraz yuksekti mesela diyet yap lifli ve posali yiyecekler tuket dediDÜN AKŞAM ŞİMDİYE KADAR YAPTIRDIĞIM TESTLERİ FELAN Bİ DOSYA YAPTIM HEPSİNİ İÇİNE KOYDUM PAZARTESİ RAHİM FİLMİNİ ÇEKTİRİP ONUDA KOYARIM SONRA ÖNÜMÜZDKEİ AY ADETİN 3.GÜNÜ HORMON TESTLERİMİ YENİLİCEM BİRDE ENDOKRİNOLOJİYE GİDİYİMDE ŞEKER KORTİZOL TROİT NE VARSAKENDİMİ Bİ CHECK UP A SOKIYIM DİYORUM KIZLAR TÜP BEBEK ÖNCESİ....
Cnim sadece endokrinede gitsen hepsini yapıyor (benim gittigim gazi universitesi hastanesiydi) ama ikisinede gideyim diyorsanda ikisinede adetliyken git birine adetin 2.gunu birine 3.gunu gidebilirsin ayni gun yetismezseDÜN AKŞAM ŞİMDİYE KADAR YAPTIRDIĞIM TESTLERİ FELAN Bİ DOSYA YAPTIM HEPSİNİ İÇİNE KOYDUM PAZARTESİ RAHİM FİLMİNİ ÇEKTİRİP ONUDA KOYARIM SONRA ÖNÜMÜZDKEİ AY ADETİN 3.GÜNÜ HORMON TESTLERİMİ YENİLİCEM BİRDE ENDOKRİNOLOJİYE GİDİYİMDE ŞEKER KORTİZOL TROİT NE VARSAKENDİMİ Bİ CHECK UP A SOKIYIM DİYORUM KIZLAR TÜP BEBEK ÖNCESİ....
sadece endokrinede gidebilirm cnm aslında adetin 3.günü giderim hepsini yapar.tüp bebek tedavisine boş girmeyeyim diyorum. elimden geleni yapayımda gerisi allaha kalmış cnm rabbim hayırlı evlat versinnn inş bizede...Cnim sadece endokrinede gitsen hepsini yapıyor (benim gittigim gazi universitesi hastanesiydi) ama ikisinede gideyim diyorsanda ikisinede adetliyken git birine adetin 2.gunu birine 3.gunu gidebilirsin ayni gun yetismezse
Tefriciye zor bencede .cnm hergun ayni gecmiyoki yetistiremezsem diye strese girerim.Kızlar fetih suresini okuyalim mi tefriciyenin de anlami cok guzel baktim şimdi ama sayi cok geldi bana eve gelince 8 gibi rahat ediyorum 10 da yatıyorum 2 saatlik zaman dilimim var eşime ve ibadete ayirabilecegim tefriciye uzun geldi
Onzmn oyle yap cnim. Bnm gittigim dr ilk basta biraz garipsedi neden kadin doguma gitmedin diye bende hocam simdiye kadar hep gittim belki siz farklı bisey soylersiniz falan dedim oylelikle tahlil istedisadece endokrinede gidebilirm cnm aslında adetin 3.günü giderim hepsini yapar.tüp bebek tedavisine boş girmeyeyim diyorum. elimden geleni yapayımda gerisi allaha kalmış cnm rabbim hayırlı evlat versinnn inş bizede...
Evet sorumlulugu var su an ev hanımı olmayi cok isterdim evdeki isler duruyor zaman yetismiyor bir türlü bebis gelse de dogum iznine ayrilsamTefriciye zor bencede .cnm hergun ayni gecmiyoki yetistiremezsem diye strese girerim.
Evet sorumlulugu var su an ev hanımı olmayi cok isterdim evdeki isler duruyor zaman yetismiyor bir türlü bebis gelse de dogum iznine ayrilsam
313 Ayetel kürsi olabilir, 1001 fatiha da olabilir.Kizlar simdi noldu duaye karar verdiniz mi ?benim aklima birde " ayetel kursi" geldi. Dua topigide var bence cok uzun ve zor okunan dualar olmasin . . .
Haklisin canim... Olmazsa tefriciye icin niyetlenip hepimiz adina 4444 tane okuyalim. Süresiz sayisiz bitene kadar.Kızlar fetih suresini okuyalim mi tefriciyenin de anlami cok guzel baktim şimdi ama sayi cok geldi bana eve gelince 8 gibi rahat ediyorum 10 da yatıyorum 2 saatlik zaman dilimim var eşime ve ibadete ayirabilecegim tefriciye uzun geldi
Yardimci olurum istersen canim :)Fetih sureside uzunmus 29 ayetennzor meruem suresiydi 15 20 dkda okuyordum . Ve bu ay 41 tane okumam lazim
Basla basla çıksın aradan ben de hafta sonu hallediyorum iste. Gelsin de bebisler yeter ki rahat vermesin.Ben ev hanimiyim . Genel ruh halimm amaaannn sonra yaparim pazartrsiden beri utu var herhun yarin yarin diye diye pers oldu ama birazdan baslicam . Dogum iznindede bebis rahat vermicekki
Nasıl okuyorsun cnm ben her gün bir tane diye duymuştumFetih sureside uzunmus 29 ayetennzor meruem suresiydi 15 20 dkda okuyordum . Ve bu ay 41 tane okumam lazim
aslında tefeciye heryerde okunur abdestli olmak Şart değil yolda işte Otobüste ama sayımız yine de az gibiEvet sorumlulugu var su an ev hanımı olmayi cok isterdim evdeki isler duruyor zaman yetismiyor bir türlü bebis gelse de dogum iznine ayrilsam
Nasıl okuyorsun cnm ben her gün bir tane diye duymuştum
aslında tefeciye heryerde okunur abdestli olmak Şart değil yolda işte Otobüste ama sayımız yine de az gibi
Sen ne iyi bir insansın Ebru ya şaşırıyorum böyle birilerini görünce313 Ayetel kürsi olabilir, 1001 fatiha da olabilir.
Haklisin canim... Olmazsa tefriciye icin niyetlenip hepimiz adina 4444 tane okuyalim. Süresiz sayisiz bitene kadar.
Yardimci olurum istersen canim :)
Yok cnm tek tek cevapla yazıyorum Çoklu alıntıyı beceremedim:))olmus iste
Ay Allah razi olsun gülüm yaSen ne iyi bir insansın Ebru ya şaşırıyorum böyle birilerini görünce
Canim gecende denistimya meryem ana eli otu var uzerimde onun icin 41 tane okumam lazim. Daha dun basladim regle kadar 41 okumaya caliscam bugun 3tane falan okurum heraldeNasıl okuyorsun cnm ben her gün bir tane diye duymuştum
aslında tefeciye heryerde okunur abdestli olmak Şart değil yolda işte Otobüste ama sayımız yine de az gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?