Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canim gecende denistimya meryem ana eli otu var uzerimde onun icin 41 tane okumam lazim. Daha dun basladim regle kadar 41 okumaya caliscam bugun 3tane falan okurum heralde
Ha ben üç kere okumuştum o ota. Bir de hergün bir tane 41 güne tamamlayanlar da var hatta geçen biri yatak Odasında yaşın kadar hergün bir tane oku dedi

Kizlar b3nde bi deneyim su alinti yapmayi hic denemedim suan sacma sapan bisey çıkabilir hazirlikli olun pink alinti yapicak

Ha ben üç kere okumuştum o ota. Bir de hergün bir tane 41 güne tamamlayanlar da var hatta geçen biri yatak Odasında yaşın kadar hergün bir tane oku dedi
Yatak odasinda mi okunurmuki hic akkima gelmedi. Ben abdestli basim kapali ve kibleye dönüp okuyorum cnim genelde
herkese günaydinnn:))

meryem suresi diyecektim ama uzun olmasin denilmis galiba
meryem suresini okuduk canim bida okuyacagimizi sanmam hepsi bittiktwn sonra basa dönersek olur

Onu bir önceki tur okuduk her ay değişik birşey olsun dedik

Meryem suresini okuduk canim uzun geldi. Daha kisa bir sey olsun dedik.

Yatak odasinda mi okunurmuki hic akkima gelmedi. Ben abdestli basim kapali ve kibleye dönüp okuyorum cnim genelde
meryem suresini okuduk canim bida okuyacagimizi sanmam hepsi bittiktwn sonra basa dönersek olur
anladim kizlarr baska hangi dua okunuyor bu konuda bi bilgim yok maalesef siz karar verin okuyalim insallah

Bubarada cnm aslinda ginde bir tane 41 gun boyunca okumak lazimda araya adet giriyo iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…