Yok cnm tek tek cevapla yazıyorum Çoklu alıntıyı beceremedim:))
Aynen cnm yaa uykusuzluga raziyim cok uyudumBasla basla çıksın aradan ben de hafta sonu hallediyorum iste. Gelsin de bebisler yeter ki rahat vermesin.
Bencede sen cokk iyi bir insansin canimAy Allah razi olsun gülüm yao senin güzel görüsün
mutlu etti beni böyle düsünmen
Sizde öylesiniz bana karsi canim, sizin iyiliginizden kaynaklaniyor
Ha ben üç kere okumuştum o ota. Bir de hergün bir tane 41 güne tamamlayanlar da var hatta geçen biri yatak Odasında yaşın kadar hergün bir tane oku dediCanim gecende denistimya meryem ana eli otu var uzerimde onun icin 41 tane okumam lazim. Daha dun basladim regle kadar 41 okumaya caliscam bugun 3tane falan okurum heralde
herkese günaydinnn:))Günaydin kizlar
Rabbim cabalarimizin karsiligini hayirli eylesin
meryem suresi diyecektim ama uzun olmasin denilmis galibaFetih Suresi
Ismi Azam duasi
Sahmeran duasi
4444 Salat-i tefriciye
Baska da bir sey gelmiyor aklima? Kenzül ars ile devam da edebiliriz?
@ mune yardım:))Mune ablacim bize yardimci olabilirmisin? Telefondan coklu alinti yapamiyor Veson
Allah razi olsun canimBencede sen cokk iyi bir insansin canim
Onu bir önceki tur okuduk her ay değişik birşey olsun dedikherkese günaydinnn:))
meryem suresi diyecektim ama uzun olmasin denilmis galiba
Meryem suresini okuduk canim uzun geldi. Daha kisa bir sey olsun dedik.meryem suresi diyecektim ama uzun olmasin denilmis galiba
Yatak odasinda mi okunurmuki hic akkima gelmedi. Ben abdestli basim kapali ve kibleye dönüp okuyorum cnim geneldeHa ben üç kere okumuştum o ota. Bir de hergün bir tane 41 güne tamamlayanlar da var hatta geçen biri yatak Odasında yaşın kadar hergün bir tane oku dedi
meryem suresini okuduk canim bida okuyacagimizi sanmamherkese günaydinnn:))
meryem suresi diyecektim ama uzun olmasin denilmis galiba
Onu bir önceki tur okuduk her ay değişik birşey olsun dedik
Meryem suresini okuduk canim uzun geldi. Daha kisa bir sey olsun dedik.
anladim kizlarr baska hangi dua okunuyor bu konuda bi bilgim yok maalesef siz karar verin okuyalim insallahYatak odasinda mi okunurmuki hic akkima gelmedi. Ben abdestli basim kapali ve kibleye dönüp okuyorum cnim genelde
meryem suresini okuduk canim bida okuyacagimizi sanmamhepsi bittiktwn sonra basa dönersek olur
Masallah ucumuz uc yandan onu okuduk demisizanladim kizlarr baska hangi dua okunuyor bu konuda bi bilgim yok maalesef siz karar verin okuyalim insallah
evet canimMasallah ucumuz uc yandan onu okuduk demisiz
Bubarada cnm aslinda ginde bir tane 41 gun boyunca okumak lazimda araya adet giriyo isteHa ben üç kere okumuştum o ota. Bir de hergün bir tane 41 güne tamamlayanlar da var hatta geçen biri yatak Odasında yaşın kadar hergün bir tane oku dedi
O da olur ins. canimBen cikiyorum arkadaslar utu yapacagimbebegim olsaydi onun cicilerinide seve seve utulerdim
kolay gelsin benide temizlik beklerBen cikiyorum arkadaslar utu yapacagimbebegim olsaydi onun cicilerinide seve seve utulerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?