Bilmiyorum o kız da hamile kalmak istiyor kalınca kötü rüyalar görüp Bebeğini kaybediyormuş bir hoca öyle Demiş onaYatak odasinda mi okunurmuki hic akkima gelmedi. Ben abdestli basim kapali ve kibleye dönüp okuyorum cnim genelde
meryem suresini okuduk canim bida okuyacagimizi sanmamhepsi bittiktwn sonra basa dönersek olur
O zaman da başkası senin adına okuyor öyle biliyorumBubarada cnm aslinda ginde bir tane 41 gun boyunca okumak lazimda araya adet giriyo iste
BasardinYapmisimm hehehehehe sevdim bu isi
Ben cikiyorum arkadaslar utu yapacagimbebegim olsaydi onun cicilerinide seve seve utulerdim
Kolay gelsin kizlarkolay gelsin benide temizlik bekler
Öyle bir sey varsa okuruz bir cirpida ne olacak :)O zaman da başkası senin adına okuyor öyle biliyorum
Benimde oyle oldu ama ben bilerek doktordan tavsiyeyle aldim ilaci reglisi batsin bu ay deli etti beni aksam kanama cogaliyor sabah hic bisi yok bugunde leke 7. Gun bitmis olmasi lazimdi yani.. insallah eski duzenine doner reglim kanamam duzenim.. aminkızlarrrr bugün regl imin 4. günü dün öğleden sonra azalmaya başlamıştı öğlende başım ağrıyo die parol içtim kesildi az az geliyodu yine bugun yine kırmızıya dönmüş geliyo az az ağrı kesici mi etkiledi acaba yaşayan varmı?
anladımm cnm prolaktinin kaç çıkmıştı bende baktırıcam tekrar hormonlarımaBenimde oyle oldu ama ben bilerek doktordan tavsiyeyle aldim ilaci reglisi batsin bu ay deli etti beni aksam kanama cogaliyor sabah hic bisi yok bugunde leke 7. Gun bitmis olmasi lazimdi yani.. insallah eski duzenine doner reglim kanamam duzenim.. amin
36 cikti canim cok yuksek degil allahtan 25 sınıranladımm cnm prolaktinin kaç çıkmıştı bende baktırıcam tekrar hormonlarıma
tedaviye başlamadan önceki ayda ölçtürmüştüm ben 14 felandı36 cikti canim cok yuksek degil allahtan 25 sınır
kimyasal gebeliklerde de yükseliyor prolaktin ayy nasıl bir kısır döngüyse36 cikti canim cok yuksek degil allahtan 25 sınır
Duaya ne derseniz uyarim da cok uzun olmazsa iyi olur
Evet canim. Yarin guzel bir gun iyi degerlendirmek lazim. Ben tatlı yapip komsulara dagiticam canim ibadet disinda. Gusukude ikinkere almak daha sevapmis dun annem soyledi.bem yarin hast gitcem gelince alirim artik zaten abdest bozuluyor ya. Bir cogunu yapabiliriz aslindaKizlar yarin asure günü, bu yaziyi buldum belki uygulamak isteyen olur...
Oruc tutacak olaniniz var mi?
Aşure günü
23 Ekim 2015 Cuma
Yapılacak Ameller
oruc tutmak
1~ Her kim Aşure gününde: Eli ile bir yetimin başını okşarsa;
Allah-u Teala bu yaptığı iş vesilesiyle o yetimin başındaki herbir saç tanesine karşılık o kişiye cennette bir derece verir
2 ~ Aşure günü 70 kere;
"Hasbiyellahu ve niğmel vekil, niğmel mevla ve niğmennasiyr."
Duasını okuyanı Allahu Teala mağfiret eder ❤
3 ~ RAHMAN suresi okuyana; Cennet vacip olur
4 ~ VÂKİA suresi okuyan; fakirlik görmez
5 ~ YÂSÎN suresi okuyanın; kalbi her türlü kötülükten temizlenir ❤
6 ~ ALAK suresi okuyanın; şanı şerefi artar...
7 ~ TEVBE suresinin son iki ayetini 7 defa okuyan; o sene ölmez
8 ~ 786 Besmele çekenin; ne muradı varsa olur ✈
9 ~ 1000 İHLÂS suresi okuyana; Allahu Teala Rahmet nazarı ile bakar... ❤
10 ~ Bol bol istiğfar çekilir استغفر الله ، استغفر الله
11 ~ 303 YA RAZZAK çekilir ... يا رزاق ❤
12 ~ 10 Müslümana selâm veren ; Dünya müslümanlarına selam vermiş olur
13 ~ Sadaka veren ; Uhud büyüklüğünde mükafat kazanır
14 ~ Bir saat ilim meclisinde bulunana; Cennet vacip olur
15 ~ Akraba ziyareti yapanlar ; Yahya as'a ve İsa as'a komşu olur...
16 ~ Bir hastayı ziyaret eden bütün hastaları ziyaret etmiş gibi sevaba nail olur
17 ~ Eve erzak alınırsa; bütün sene bereket olur
17 ~ Gusul abdesti alınırsa ; Bedene şifa olur...
18 ~ 313 kere "LÂİLAHE İLLÂ ENTE SUBHÂNEKE İNNİ KUNTU MİNEZZÂLİMİN "
duası okunur ...
Rabbim cümlemize amel etmeyi nasip etsin
Oda soyle cnim okuyacak 41 kisiye hurma veriyorsun hurmaya okuyor sonra hergun okunmus hurmadan yiyisun 41gun. 41 kisi bulamam cok zorO zaman da başkası senin adına okuyor öyle biliyorum
Ay cok korkunç yaa.Bilmiyorum o kız da hamile kalmak istiyor kalınca kötü rüyalar görüp Bebeğini kaybediyormuş bir hoca öyle Demiş ona
Allah kabul etsin canim, sebebini bilmiyorum ama iki kere gusletmenin daha sevap oldugunu duydum bende.Evet canim. Yarin guzel bir gun iyi degerlendirmek lazim. Ben tatlı yapip komsulara dagiticam canim ibadet disinda. Gusukude ikinkere almak daha sevapmis dun annem soyledi.bem yarin hast gitcem gelince alirim artik zaten abdest bozuluyor ya. Bir cogunu yapabiliriz aslinda
Insallahh canimAllah kabul etsin canim, sebebini bilmiyorum ama iki kere gusletmenin daha sevap oldugunu duydum bende.
Elimizden geldigince yerine getiririz insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?