Evet canim ultrason icin randevum var yarin, bakalim hayirlisi :)Insallahh canimsendemi yarin kont gidecektin cnm
Bozuklur canim yaa ben o yuzden tutamicam oruc . Insalah guzel haberler alirizzEvet canim ultrason icin randevum var yarin, bakalim hayirlisi :)
Orucum bozulur mu ki?
Canim yaaa ben paylasacaktim walla sagolasin.. gusul abdesti cok iyiymis hatta iki kere alana hastalik ugramaz diyordu bir yerde.. birde selavatlasmakKizlar yarin asure günü, bu yaziyi buldum belki uygulamak isteyen olur...
Oruc tutacak olaniniz var mi?
Aşure günü
23 Ekim 2015 Cuma
Yapılacak Ameller
oruc tutmak
1~ Her kim Aşure gününde: Eli ile bir yetimin başını okşarsa;
Allah-u Teala bu yaptığı iş vesilesiyle o yetimin başındaki herbir saç tanesine karşılık o kişiye cennette bir derece verir
2 ~ Aşure günü 70 kere;
"Hasbiyellahu ve niğmel vekil, niğmel mevla ve niğmennasiyr."
Duasını okuyanı Allahu Teala mağfiret eder ❤
3 ~ RAHMAN suresi okuyana; Cennet vacip olur
4 ~ VÂKİA suresi okuyan; fakirlik görmez
5 ~ YÂSÎN suresi okuyanın; kalbi her türlü kötülükten temizlenir ❤
6 ~ ALAK suresi okuyanın; şanı şerefi artar...
7 ~ TEVBE suresinin son iki ayetini 7 defa okuyan; o sene ölmez
8 ~ 786 Besmele çekenin; ne muradı varsa olur ✈
9 ~ 1000 İHLÂS suresi okuyana; Allahu Teala Rahmet nazarı ile bakar... ❤
10 ~ Bol bol istiğfar çekilir استغفر الله ، استغفر الله
11 ~ 303 YA RAZZAK çekilir ... يا رزاق ❤
12 ~ 10 Müslümana selâm veren ; Dünya müslümanlarına selam vermiş olur
13 ~ Sadaka veren ; Uhud büyüklüğünde mükafat kazanır
14 ~ Bir saat ilim meclisinde bulunana; Cennet vacip olur
15 ~ Akraba ziyareti yapanlar ; Yahya as'a ve İsa as'a komşu olur...
16 ~ Bir hastayı ziyaret eden bütün hastaları ziyaret etmiş gibi sevaba nail olur
17 ~ Eve erzak alınırsa; bütün sene bereket olur
17 ~ Gusul abdesti alınırsa ; Bedene şifa olur...
18 ~ 313 kere "LÂİLAHE İLLÂ ENTE SUBHÂNEKE İNNİ KUNTU MİNEZZÂLİMİN "
duası okunur ...
Rabbim cümlemize amel etmeyi nasip etsin
Bunuda yazmadan mesajlara bakmadim ikinizde ayni seyi yazmissiniz ben uc oldu neyse allahin hakki 3 sizde 3 kere gusul alinCanim yaaa ben paylasacaktim walla sagolasin.. gusul abdesti cok iyiymis hatta iki kere alana hastalik ugramaz diyordu bir yerde.. birde selavatlasmak
Bunuda yazmadan mesajlara bakmadim ikinizde ayni seyi yazmissiniz ben uc oldu neyse allahin hakki 3 sizde 3 kere gusul alin
İbrahim sûresini okuyorsun 7 kez mi ne şimdi tam hatırlayamadım elma üstüne sonra onu da ilişki öncesi yiyorsun ben bir kez de onu uygulanmıştım uygulamak isteyen olursa Detaylı bakarım nasıl yapılıyordu aslında çok şey var da işteOda soyle cnim okuyacak 41 kisiye hurma veriyorsun hurmaya okuyor sonra hergun okunmus hurmadan yiyisun 41gun. 41 kisi bulamam cok zorben kendim kendime okuyorum yavs yavs
Jinekolojik muayene guslü bozmuyor diye biliyorumEvet canim ultrason icin randevum var yarin, bakalim hayirlisi :)
Orucum bozulur mu ki?
Banyoya bir kez girsek iki kez abdest alsak olmaz mı ya?Canim yaaa ben paylasacaktim walla sagolasin.. gusul abdesti cok iyiymis hatta iki kere alana hastalik ugramaz diyordu bir yerde.. birde selavatlasmak
Bende oyle biliyorum cunku yaki gibi burdaki muayenede .. ben bozmuyorum gittigimde orucu ama tekrar gusul aliyorum aksamJinekolojik muayene guslü bozmuyor diye biliyorum
Zaten oyle yapcan canim iji kere ust uste abdest alican. Canim sana zahmet bakarmisin o elma olayina. Cnm bende tam tersi jinekolojik nuayenede bozuluyor diye biliyorum alttan muayenede probu soktuğu icinBanyoya bir kez girsek iki kez abdest alsak olmaz mı ya?
Oda olur ne fark eder ki amac gusul almak degil mi canim gir on kere abdest al cikBanyoya bir kez girsek iki kez abdest alsak olmaz mı ya?
Gusulu de orucudu da bozmuyor diye biliyorum tedavi amaçlı olduğu icin bir araştır ebru eger tutacaksan tutmamazlik yapmamış olursun tatlımJinekolojik muayene guslü bozmuyor diye biliyorum
Oruç biraz kesin değil cnm Dr muayene aletine ilaç sürüyorGusulu de orucudu da bozmuyor diye biliyorum tedavi amaçlı olduğu icin bir araştır ebru eger tutacaksan tutmamazlik yapmamış olursun tatlım
Cinsel organina cisim giriyor o ne olacak
Haz almadığın sürece sorun yokCinsel organina cisim giriyor o ne olacak.
Haz miHaz almadığın sürece sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?