Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Evet canim ultrason icin randevum var yarin, bakalim hayirlisi :)
Orucum bozulur mu ki?
Bozuklur canim yaa ben o yuzden tutamicam oruc . Insalah guzel haberler alirizz birde tek gun tutulmaz oruc cnm cmt de tutman lazimmis. Ama usg alttanya oruc abdest hepsi gidiyor

Canim yaaa ben paylasacaktim walla sagolasin.. gusul abdesti cok iyiymis hatta iki kere alana hastalik ugramaz diyordu bir yerde.. birde selavatlasmak

Oda soyle cnim okuyacak 41 kisiye hurma veriyorsun hurmaya okuyor sonra hergun okunmus hurmadan yiyisun 41gun. 41 kisi bulamam cok zor ben kendim kendime okuyorum yavs yavs
İbrahim sûresini okuyorsun 7 kez mi ne şimdi tam hatırlayamadım elma üstüne sonra onu da ilişki öncesi yiyorsun ben bir kez de onu uygulanmıştım uygulamak isteyen olursa Detaylı bakarım nasıl yapılıyordu aslında çok şey var da işte

Banyoya bir kez girsek iki kez abdest alsak olmaz mı ya?
Zaten oyle yapcan canim iji kere ust uste abdest alican. Canim sana zahmet bakarmisin o elma olayina. Cnm bende tam tersi jinekolojik nuayenede bozuluyor diye biliyorum alttan muayenede probu soktuğu icin

Jinekolojik muayene guslü bozmuyor diye biliyorum
Gusulu de orucudu da bozmuyor diye biliyorum tedavi amaçlı olduğu icin bir araştır ebru eger tutacaksan tutmamazlik yapmamış olursun tatlım

Haz almadığın sürece sorun yok
Haz mi eksik kalsin o aletin hazzi . Haz alsanda almasanda alet giriyor Bana mantikli gelmedi cnm siz istiyorsaniz tutun oruc ama bana abdestte oructa bozulur diye biliyordum simdiye kadar hocalardanda duydugum...

Vesoncugum duani okumaya gidiyorum Allah kabul etsin saglikli sihhatli evlat nasip etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…