Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bozuklur canim yaa ben o yuzden tutamicam oruc . Insalah guzel haberler alirizz birde tek gun tutulmaz oruc cnm cmt de tutman lazimmis. Ama usg alttanya oruc abdest hepsi gidiyor
Saglik konusunda hep ikilemde kaliyorum, tutmayayim o zaman bende - sag ol canim :)
Insallah hayirli haberler aliriz gülüm :)
Peki niye tek gün tutulmuyor canim? Bilgilendir beni :)

Canim yaaa ben paylasacaktim walla sagolasin.. gusul abdesti cok iyiymis hatta iki kere alana hastalik ugramaz diyordu bir yerde.. birde selavatlasmak
Sende sag olun canim benim...
Elimizden geleni yapalim insallah :)

Jinekolojik muayene guslü bozmuyor diye biliyorum
Saglik acisindan oldugu icin gusül bozulmuyormus yaziyor.

Bende oyle biliyorum cunku yaki gibi burdaki muayenede .. ben bozmuyorum gittigimde orucu ama tekrar gusul aliyorum aksam
Doktor eger ultrasonla vajinal muayene ediyorsa ucunda ki jel yüzünden oruc bozuluyormus canim.

Saglik acisindan oldugu icin gusül bozulmuyormus yaziyor.

Doktor eger ultrasonla vajinal muayene ediyorsa ucunda ki jel yüzünden oruc bozuluyormus canim.
cnm ben orucunda bozulduğunu düşünmüyorum niyet çok önemli erkek doktor bile olsa bakmıyor bile alttan görmeden eliyle yerleştiriyolar ucuna sürdükleri jeli ağzına almıyosunki sen kalbini ferah tut rabbim seni biliyor cnm benim

Niyet cok önemli, sen doktora saglik icin gidiyorsun sonucta. Evet icine bir cisim giriyor ama bu cinsel iliskiyle kiyaslanmaz... Yalniz emin olamiyorum bir yerde muayene de kadin herhangi bir ilac icmedigi sürece bozulmaz diyor, baska bir yerde jel sürdügü icin bozulur diyor.

Cuma günü Müminlerin bayramı tek başına tutulmaz bu Yüzden diye biliyorum

Kizlar simdi aklima geldi birde cumartesi asilama yapilirsa o zaman ne olacak oruc? Bir gün tutulmaz dediniz yarim kalacak

Bir topikte gördüm: İhlas Suresini 12 defa okuyan kişi Kuran'ı 4 defa okumuş gibi olur. Yeryüzünün en üstün insanı olur 15. Fatiha Suresi ile sırra erişilir. Arzuladığına hemen kavuşursun, şeref ve makama sahip olursun. Fakirlik, kötülük ve korkulardan emin olursun. Dünya ve ahiret saadetine kavuşursun.

Isterseniz okuyacagimiz duanin sonuna 12 ihlas 1 fatiha ekleriz o günkü arkadasimizin niyetine?

Bana uyar bu fikir guzel.. ama hangi duayi okuyacagiz o önemli fetih süresi uzun biraz dimi .. herkesin ayri duasi olunca zor oluyor yoksa okunur yani ..

Bana uyar bu fikir guzel.. ama hangi duayi okuyacagiz o önemli fetih süresi uzun biraz dimi .. herkesin ayri duasi olunca zor oluyor yoksa okunur yani ..
Herkes gönlünden geceni söylese karar verecegiz :)
Benim gönlümden ahkaf suresi geciyor ama sizin dediklerinize de varim.

Allah niyetini biliyor canim tutma sen ne olur ne olmaz .. diger seyleri yap
Tutmamaya karar verdim gülüm, icimden geciyor ama tutarsam cok tedirgin olacagim. Sadece muayene olsa tutardim ama simdi asilama yapilirsa orucum yarim kalacak... Bol bol dua ederim hepimiz icin :)

Herkes gönlünden geceni söylese karar verecegiz :)
Benim gönlümden ahkaf suresi geciyor ama sizin dediklerinize de varim.
Ahkaf suresini ilk defa duydum bende ahkaf diyorum madem ebrulim diyorsa vardir bi bildigi 2 kisi ahkaf hadi kizlar yazin istediginizi ..

Cuma günü ve geceleri üzerime yüz defa salavat getirenin Allah-u Teala otuzu dünyaya, yetmişi ahirete ait olmak üzere yüz hacetini kabul eder.. kutlu dogum haftasina kadar peygamber efendimize salavat getiren topikte okudum bunu da ..

Bence bir liste cikaralim kura cekip siraya koyalim hafta hafta bittikce devam.edelim en azindan dua bitimi biliriz ne okuyacagimizi ..

Sure dua şeklinde de yapabiliriz daha kısa surelerden. dua ise bence de İsmi Azam

Ahkaf suresini ilk defa duydum bende ahkaf diyorum madem ebrulim diyorsa vardir bi bildigi 2 kisi ahkaf hadi kizlar yazin istediginizi ..
Bende araştırırken buldum gülüm, 15. Ayetini paylaştım bir kaç sayfa önce. Toplam 35 ayetten oluşuyor yani çok uzun değil.

Bence bir liste cikaralim kura cekip siraya koyalim hafta hafta bittikce devam.edelim en azindan dua bitimi biliriz ne okuyacagimizi ..
Kızlar tamam derse çok mantıklı :)

Evet kızlar 2 ahkaf suresi, 2 ismi azam... Var mı arttıran :)

merhaba hanımlar bir dua paylaşmak istiyorum Hz. Zekeriya Peygamberin evlat isteme duasıymış bu nihat hatipoğlu da dinlemiştim RAbbim beni tek (çocuksuz) bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın (herşeyim sana kalacaktır) ENBİYA89
Rabbim her isteyene evlat nasip etsin inşallah bende sizlere çok dua etcem başkalarından dua istemek en güzeli çünkü kimin dilek kapısının o an açık olduğunu bilemeyiz mutlaka her dua edişimde sizleride duama katcam inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…