Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım ALLAH razı olsun, ağzına yüreğine sağlık. Rabbim isteyen herkese tez vakitte evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah. Sende aramıza katılmak istermisin?

Kızlar enbiyâ sûresini de okuyabiliriz, 112 ayetten oluşuyor. Biraz uzun :)

Seçenekleri bir kağıda yaz kura Çek sıraya sok o Sıraya göre okunur

Seçenekleri bir kağıda yaz kura Çek sıraya sok o Sıraya göre okunur

Seçenekler:
1. Fetih suresi
2. 41 Yasin-i Şerif
3. Ismi azam duası
4. Şahmeran duası
5. Ahkaf suresi
6. 1001 Fatiha
7. 313 ayetel kürsi
8. Enbiya suresi
9. 10.000 ihlas

Şeçenekleri toplayıp kızlar da kabul ederse öyle yaparız. Senin içinden geçen bir şey yok mu?

Hepsine evet cnm ama ahkaf sûresini hiç duymamıştım merak ettim bir de 41 Yasin biraz zor nasıl olacak

Seve seve katılırım canım benimde duam bir kardeşime yarayacaksa neden olmasın bende Kuranı Kerimi 3yil oldu öğreneli su an regliyim ama birde ne yapcam bir bilgim yok

Son düzenleme:
Katılacak listeyi de ayarla cnm ikiüç kişi bende Katılmak istiyorum diye yazmıştı eski grup olduğu gibi katılıyor sanırım bir minta bir de tubish den ses yok

Slm cnm elimizden geldiğince
canım bnm adetim baya gecikti gecikmenin ikinci günü test yaptırmıştım ozmn 0çıkmıştı
sonra bu pazartesi yaptırdım gecikmenin 12.gününde 0.100 çıktı..
pazartesi salı peceteye sildiğimde pembemsi bir lekenlenme şeklinde akıntım vardı bunun yanında uzunca bir süredir sarımsı parlak yumurta akı gibi bir akıntım var.... çarşambada sade bu yumurta akı gibi olan akıntım devam etti . bu sabah kalktığımda günlük pette kahvrrngi bir leke fark ettim . peçeteye sildim peçetede vardı.hatta kesin adet oldum bi saate bunun arkası gelir dedim. ama sadece peceteye sildiğimde leke şeklinde olan bir akıntıydı. ikindiye kadr sürdü günlük petin yarısını bile doldurmamıştı. şimdi yine gittim açık pembeye dönmüş. öğleden sonra bir ağrı başladı ama adet sancısı gibi değil. birde belim ağrıo napayım ne dieyim şaşırdım ...

Hepsine evet cnm ama ahkaf sûresini hiç duymamıştım merak ettim bir de 41 Yasin biraz zor nasıl olacak
Ahkaf suresi'nin 15. ayetini paylaşmıştım bugün canım, internetten bir bak. Bende bugün araştırırken gözüme çarptı, evlat için okunuyormuş.

Seve seve katılırım canım benimde duam bir kardeşime yarayacaksa neden olmasın bende Kuranı Kerimi 3yil oldu öğreneli su an regliyim ama birde ne yapcam bir bilgim yok
Canım şuan okumalarımızı bitirmedik, pazar yada pazartesi yeni listeye geçeceğiz.

Yaşın kaç canım? Çocuğun var mı? Yoksa sende bekleyenlerdenmisin bizler gibi?

Slm kizlar yardiminiza ihtiyacim var
Buyur canım?

Katılacak listeyi de ayarla cnm ikiüç kişi bende Katılmak istiyorum diye yazmıştı eski grup olduğu gibi katılıyor sanırım bir minta bir de tubish den ses yok
minnta ve -TubiSh- den ses yok, o yüzden onları eklemiyorum şimdilik.

H HLYELA da uğramadı ama o devam eder diye düşünüyorum.

Yeni katılacak olan arkadaşlarımız:
C cornella @hsevda -Lisaaa- altunn

kız burdaymmm ben siz liste olurmu 313 ayetel kürsi diyorum fazileti çok güzel

Geçmiş olsun canım. Son testinin üzerinden kaç gün geçti?

anca girdim kız bilion internrtim yok eşiminkinden giriom

Valla cnm ben de ne diyeyim şaşırdım yani.iç çamaşırının içi renkten renge Dönüyor ANLAŞILANovulasyon tarihini bilmiyorsun gibi peki hep düzenlimidir en fazla gecikmen kaç gün olmuştu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…