Canım ALLAH razı olsun, ağzına yüreğine sağlık. Rabbim isteyen herkese tez vakitte evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah. Sende aramıza katılmak istermisin?merhaba hanımlar bir dua paylaşmak istiyorum Hz. Zekeriya Peygamberin evlat isteme duasıymış bu nihat hatipoğlu da dinlemiştim RAbbim beni tek (çocuksuz) bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın (herşeyim sana kalacaktır) ENBİYA89
Rabbim her isteyene evlat nasip etsin inşallah bende sizlere çok dua etcem başkalarından dua istemek en güzeli çünkü kimin dilek kapısının o an açık olduğunu bilemeyiz mutlaka her dua edişimde sizleride duama katcam inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin
Seçenekleri bir kağıda yaz kura Çek sıraya sok o Sıraya göre okunurCanım ALLAH razı olsun, ağzına yüreğine sağlık. Rabbim isteyen herkese tez vakitte evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah. Sende aramıza katılmak istermisin?
Kızlar enbiyâ sûresini de okuyabiliriz, 112 ayetten oluşuyor. Biraz uzun :)
Seçenekleri bir kağıda yaz kura Çek sıraya sok o Sıraya göre okunur
Hepsine evet cnm ama ahkaf sûresini hiç duymamıştım merak ettim bir de 41 Yasin biraz zor nasıl olacakSeçenekler:
1. Fetih suresi
2. 41 Yasin-i Şerif
3. Ismi azam duası
4. Şahmeran duası
5. Ahkaf suresi
6. 1001 Fatiha
7. 313 ayetel kürsi
8. Enbiya suresi
9. 10.000 ihlas
Şeçenekleri toplayıp kızlar da kabul ederse öyle yaparız. Senin içinden geçen bir şey yok mu?
Seve seve katılırım canım benimde duam bir kardeşime yarayacaksa neden olmasın bende Kuranı Kerimi 3yil oldu öğreneli su an regliyim ama birde ne yapcam bir bilgim yokCanım ALLAH razı olsun, ağzına yüreğine sağlık. Rabbim isteyen herkese tez vakitte evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah. Sende aramıza katılmak istermisin?
Kızlar enbiyâ sûresini de okuyabiliriz, 112 ayetten oluşuyor. Biraz uzun :)
Slm cnm elimizden geldiğinceSlm kizlar yardiminiza ihtiyacim var
Katılacak listeyi de ayarla cnm ikiüç kişi bende Katılmak istiyorum diye yazmıştı eski grup olduğu gibi katılıyor sanırım bir minta bir de tubish den ses yokSeçenekler:
1. Fetih suresi
2. 41 Yasin-i Şerif
3. Ismi azam duası
4. Şahmeran duası
5. Ahkaf suresi
6. 1001 Fatiha
7. 313 ayetel kürsi
8. Enbiya suresi
9. 10.000 ihlas
Şeçenekleri toplayıp kızlar da kabul ederse öyle yaparız. Senin içinden geçen bir şey yok mu?
canım bnm adetim baya gecikti gecikmenin ikinci günü test yaptırmıştım ozmn 0çıkmıştıSlm cnm elimizden geldiğince
Ahkaf suresi'nin 15. ayetini paylaşmıştım bugün canım, internetten bir bak. Bende bugün araştırırken gözüme çarptı, evlat için okunuyormuş.Hepsine evet cnm ama ahkaf sûresini hiç duymamıştım merak ettim bir de 41 Yasin biraz zor nasıl olacak
Canım şuan okumalarımızı bitirmedik, pazar yada pazartesi yeni listeye geçeceğiz.Seve seve katılırım canım benimde duam bir kardeşime yarayacaksa neden olmasın bende Kuranı Kerimi 3yil oldu öğreneli su an regliyim ama birde ne yapcam bir bilgim yok
Buyur canım?Slm kizlar yardiminiza ihtiyacim var
Katılacak listeyi de ayarla cnm ikiüç kişi bende Katılmak istiyorum diye yazmıştı eski grup olduğu gibi katılıyor sanırım bir minta bir de tubish den ses yok
kız burdaymmm ben siz liste olurmu 313 ayetel kürsi diyorum fazileti çok güzelAhkaf suresi'nin 15. ayetini paylaşmıştım bugün canım, internetten bir bak. Bende bugün araştırırken gözüme çarptı, evlat için okunuyormuş.
Canım şuan okumalarımızı bitirmedik, pazar yada pazartesi yeni listeye geçeceğiz.
Yaşın kaç canım? Çocuğun var mı? Yoksa sende bekleyenlerdenmisin bizler gibi?
Buyur canım?
minnta ve -TubiSh- den ses yok, o yüzden onları eklemiyorum şimdilik.
H HLYELA da uğramadı ama o devam eder diye düşünüyorum.
Yeni katılacak olan arkadaşlarımız:
C cornella @hsevda-Lisaaa- altunn
Geçmiş olsun canım. Son testinin üzerinden kaç gün geçti?canım bnm adetim baya gecikti gecikmenin ikinci günü test yaptırmıştım ozmn 0çıkmıştı
sonra bu pazartesi yaptırdım gecikmenin 12.gününde 0.100 çıktı..
pazartesi salı peceteye sildiğimde pembemsi bir lekenlenme şeklinde akıntım vardı bunun yanında uzunca bir süredir sarımsı parlak yumurta akı gibi bir akıntım var.... çarşambada sade bu yumurta akı gibi olan akıntım devam etti . bu sabah kalktığımda günlük pette kahvrrngi bir leke fark ettim . peçeteye sildim peçetede vardı.hatta kesin adet oldum bi saate bunun arkası gelir dedim. ama sadece peceteye sildiğimde leke şeklinde olan bir akıntıydı. ikindiye kadr sürdü günlük petin yarısını bile doldurmamıştı. şimdi yine gittim açık pembeye dönmüş. öğleden sonra bir ağrı başladı ama adet sancısı gibi değil. birde belim ağrıo napayım ne dieyim şaşırdım ...
anca girdim kız bilion internrtim yok eşiminkinden giriomKatılacak listeyi de ayarla cnm ikiüç kişi bende Katılmak istiyorum diye yazmıştı eski grup olduğu gibi katılıyor sanırım bir minta bir de tubish den ses yok
Canım nasıl oldun?kız burdaymmm ben siz liste olurmu 313 ayetel kürsi diyorum fazileti çok güzel
son testim 19unda yapıldı yani 4gün oluo acilde yaotırmıştım geceGeçmiş olsun canım. Son testinin üzerinden kaç gün geçti?
Valla cnm ben de ne diyeyim şaşırdım yani.iç çamaşırının içi renkten renge Dönüyor ANLAŞILANcanım bnm adetim baya gecikti gecikmenin ikinci günü test yaptırmıştım ozmn 0çıkmıştı
sonra bu pazartesi yaptırdım gecikmenin 12.gününde 0.100 çıktı..
pazartesi salı peceteye sildiğimde pembemsi bir lekenlenme şeklinde akıntım vardı bunun yanında uzunca bir süredir sarımsı parlak yumurta akı gibi bir akıntım var.... çarşambada sade bu yumurta akı gibi olan akıntım devam etti . bu sabah kalktığımda günlük pette kahvrrngi bir leke fark ettim . peçeteye sildim peçetede vardı.hatta kesin adet oldum bi saate bunun arkası gelir dedim. ama sadece peceteye sildiğimde leke şeklinde olan bir akıntıydı. ikindiye kadr sürdü günlük petin yarısını bile doldurmamıştı. şimdi yine gittim açık pembeye dönmüş. öğleden sonra bir ağrı başladı ama adet sancısı gibi değil. birde belim ağrıo napayım ne dieyim şaşırdım ...
ii dielim ii olalım duasız olurmu bu yola beraber çıktık beraber devam edicz kuzum ... yarı yolda bırakmak yok..Canım nasıl oldun?
Duaya devam etmene sevindim kuzum :)
Nasıl oldun cnm daha iyisindir inşallah Endişe ettik senin içinanca girdim kız bilion internrtim yok eşiminkinden giriom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?