Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Valla cnm ben de ne diyeyim şaşırdım yani.iç çamaşırının içi renkten renge Dönüyor ANLAŞILANovulasyon tarihini bilmiyorsun gibi peki hep düzenlimidir en fazla gecikmen kaç gün olmuştu yani
valla hiç dikkat etmedim bugune kadr
. düzenli evet en fazla 4.gün adet olurum oda evliliğimin 3.ayında olmuştu 1.buçuk yıldır evliyim 7aydır çocuk istiyoruz

hım bi yerde okumuştum kızın biri adet söktürücü kullandığı halde 35 gün gecikme yaşamış ve hcg si 1000 çıkmış. bana bakma bende herşeyden şüphelenirdim hayırlısı olsun ..

valla hiç dikkat etmedim bugune kadr
. düzenli evet en fazla 4.gün adet olurum oda evliliğimin 3.ayında olmuştu 1.buçuk yıldır evliyim 7aydır çocuk istiyoruz
Çok ilginç bu kadar gecikme normal değil yani ya geç yumurtlamışsın bu ay o Yüzden gecikme yada hiç yumurtlamamışsın o yüzden de olabilir ne diyeceğimi bilemedim ovulasyon günü belli olmayınca Olasılıklar bunlar geç yumurtladı isen geç Döllenme de olabilir o Yüzden test için erken de olabilir

hım bi yerde okumuştum kızın biri adet söktürücü kullandığı halde 35 gün gecikme yaşamış ve hcg si 1000 çıkmış. bana bakma bende herşeyden şüphelenirdim hayırlısı olsun ..
35 günlük gecikmeye 1000 hcg çok düşük demekki o bayan Bayağı geç yumurtlamış geç Döllenme olmuş

inşallah öledir ya olucaksam da çabuk olsun bu adet çıldırcam artık

_Turk-loqumu_ bana su an yumurtlama donemindesin gibi geldi bebis istiyorsan bu günlerini degerlendirmelisin

35 günlük gecikmeye 1000 hcg çok düşük demekki o bayan Bayağı geç yumurtlamış geç Döllenme olmuş
ne bilim kız olabilir mucizelerle dolu hayat şimdi kız 8yada9haftalık hamile

Ö
ne bilim kız olabilir mucizelerle dolu hayat şimdi kız 8yada9haftalık hamile
öyle cnm ya

Ben de kozlara geçen gün anlatmıştım adamın sperm çıkışı yokmuş gebelik testi yapmıştı pozitif yani silik ama çizgi net ve kesin şüpheli durum yok üç test yapmış hepsi pozitif ikisinin fotosunu yolladı bariz gözüküyor ama kanda 3 çıkmış buna ne diyorsunuz????

valla bendede aynıydı kanda 0çıktı ama testte ikinci çizgi vardı iki güb sonra bi tst daha (araya haftasonu girdiği için ben pazartei almıştım sonucu 0dı ogun tekrar tst)59çıkmıştı hcg

Bakın testleri bunlar silik ama bet hemen belirmiş hcg nasıl üç çıkmış ben anlamadım

Eklentiler

• image.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 64
  • image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 28
0 ile 0,1 Arasında çok fark yok cnm ya her ikisi de negatif ama umarım tubish in verdiği örnek gibi olur da geç Döllenme olmuştur senin için Hayırlısı ne ise o olsun cnm bizi durumundan haberdar et cnm
ya işte hamile deilsemde çabuk gelsin şu adette bitsin bu düşüncelerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…