O zamanda mı 0, küsür çıktı cnmson testim 19unda yapıldı yani 4gün oluo acilde yaotırmıştım gece
valla hiç dikkat etmedim bugune kadrValla cnm ben de ne diyeyim şaşırdım yani.iç çamaşırının içi renkten renge Dönüyor ANLAŞILANovulasyon tarihini bilmiyorsun gibi peki hep düzenlimidir en fazla gecikmen kaç gün olmuştu yani
hım bi yerde okumuştum kızın biri adet söktürücü kullandığı halde 35 gün gecikme yaşamış ve hcg si 1000 çıkmış. bana bakma bende herşeyden şüphelenirdim hayırlısı olsun ..canım bnm adetim baya gecikti gecikmenin ikinci günü test yaptırmıştım ozmn 0çıkmıştı
sonra bu pazartesi yaptırdım gecikmenin 12.gününde 0.100 çıktı..
pazartesi salı peceteye sildiğimde pembemsi bir lekenlenme şeklinde akıntım vardı bunun yanında uzunca bir süredir sarımsı parlak yumurta akı gibi bir akıntım var.... çarşambada sade bu yumurta akı gibi olan akıntım devam etti . bu sabah kalktığımda günlük pette kahvrrngi bir leke fark ettim . peçeteye sildim peçetede vardı.hatta kesin adet oldum bi saate bunun arkası gelir dedim. ama sadece peceteye sildiğimde leke şeklinde olan bir akıntıydı. ikindiye kadr sürdü günlük petin yarısını bile doldurmamıştı. şimdi yine gittim açık pembeye dönmüş. öğleden sonra bir ağrı başladı ama adet sancısı gibi değil. birde belim ağrıo napayım ne dieyim şaşırdım ...
Çok ilginç bu kadar gecikme normal değil yani ya geç yumurtlamışsın bu ay o Yüzden gecikme yada hiç yumurtlamamışsın o yüzden de olabilir ne diyeceğimi bilemedim ovulasyon günü belli olmayınca Olasılıklar bunlar geç yumurtladı isen geç Döllenme de olabilir o Yüzden test için erken de olabilirvalla hiç dikkat etmedim bugune kadr
. düzenli evet en fazla 4.gün adet olurum oda evliliğimin 3.ayında olmuştu 1.buçuk yıldır evliyim 7aydır çocuk istiyoruz
iyiyim şükür çabuk toparlandık bide kenzulu arş mı ne o duayı okuyorum baya huzur buldum bide akşam bi rüya gördüm akıllara zarar :)Nasıl oldun cnm daha iyisindir inşallah Endişe ettik senin için
ilki sadece sıfırdı bu son yaptırdığım 0.100O zamanda mı 0, küsür çıktı cnm
35 günlük gecikmeye 1000 hcg çok düşük demekki o bayan Bayağı geç yumurtlamış geç Döllenme olmuşhım bi yerde okumuştum kızın biri adet söktürücü kullandığı halde 35 gün gecikme yaşamış ve hcg si 1000 çıkmış. bana bakma bende herşeyden şüphelenirdim hayırlısı olsun ..
inşallah saolasınhım bi yerde okumuştum kızın biri adet söktürücü kullandığı halde 35 gün gecikme yaşamış ve hcg si 1000 çıkmış. bana bakma bende herşeyden şüphelenirdim hayırlısı olsun ..
Hayır diyelim hayır olsun inşallahiyiyim şükür çabuk toparlandık bide kenzulu arş mı ne o duayı okuyorum baya huzur buldum bide akşam bi rüya gördüm akıllara zarar :)
inşallah öledir ya olucaksam da çabuk olsun bu adet çıldırcam artıkÇok ilginç bu kadar gecikme normal değil yani ya geç yumurtlamışsın bu ay o Yüzden gecikme yada hiç yumurtlamamışsın o yüzden de olabilir ne diyeceğimi bilemedim ovulasyon günü belli olmayınca Olasılıklar bunlar geç yumurtladı isen geç Döllenme de olabilir o Yüzden test için erken de olabilir
ne bilim kız olabilir mucizelerle dolu hayat şimdi kız 8yada9haftalık hamile35 günlük gecikmeye 1000 hcg çok düşük demekki o bayan Bayağı geç yumurtlamış geç Döllenme olmuş
inşallah öledir ya olucaksam da çabuk olsun bu adet çıldırcam artık
0 ile 0,1 Arasında çok fark yok cnm ya her ikisi de negatif ama umarım tubish in verdiği örnek gibi olur da geç Döllenme olmuştur senin için Hayırlısı ne ise o olsun cnm bizi durumundan haberdar et cnmilki sadece sıfırdı bu son yaptırdığım 0.100
amin inşallah hayır olur kız biride rüyasında eski bi arkadaşını görmüş duayı okuduğu gün. ertesi gün arkadaşı çıkmış grlmişHayır diyelim hayır olsun inşallah
öyle cnm yane bilim kız olabilir mucizelerle dolu hayat şimdi kız 8yada9haftalık hamile
valla bendede aynıydı kanda 0çıktı ama testte ikinci çizgi vardı iki güb sonra bi tst daha (araya haftasonu girdiği için ben pazartei almıştım sonucu 0dı ogun tekrar tst)59çıkmıştı hcgÖ
öyle cnm ya
Ben de kozlara geçen gün anlatmıştım adamın sperm çıkışı yokmuş gebelik testi yapmıştı pozitif yani silik ama çizgi net ve kesin şüpheli durum yok üç test yapmış hepsi pozitif ikisinin fotosunu yolladı bariz gözüküyor ama kanda 3 çıkmış buna ne diyorsunuz????
adet olmadım ki yumurtlama olsun?_Turk-loqumu_ bana su an yumurtlama donemindesin gibi geldi bebis istiyorsan bu günlerini degerlendirmelisin
Bakın testleri bunlar silik ama bet hemen belirmiş hcg nasıl üç çıkmış ben anlamadımÖ
öyle cnm ya
Ben de kozlara geçen gün anlatmıştım adamın sperm çıkışı yokmuş gebelik testi yapmıştı pozitif yani silik ama çizgi net ve kesin şüpheli durum yok üç test yapmış hepsi pozitif ikisinin fotosunu yolladı bariz gözüküyor ama kanda 3 çıkmış buna ne diyorsunuz????
ya işte hamile deilsemde çabuk gelsin şu adette bitsin bu düşüncelerim0 ile 0,1 Arasında çok fark yok cnm ya her ikisi de negatif ama umarım tubish in verdiği örnek gibi olur da geç Döllenme olmuştur senin için Hayırlısı ne ise o olsun cnm bizi durumundan haberdar et cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?