Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

valla bendede aynıydı kanda 0çıktı ama testte ikinci çizgi vardı iki güb sonra bi tst daha (araya haftasonu girdiği için ben pazartei almıştım sonucu 0dı ogun tekrar tst)59çıkmıştı hcg
yani ilk idrarda çıkması çok ilginç önce kanda çıkar benim bildiğim sonra idrara geçer ilginç

ii dielim ii olalım duasız olurmu bu yola beraber çıktık beraber devam edicz kuzum ... yarı yolda bırakmak yok..
Iyi ol kuzum, anca beraber kanca beraber

iyiyim şükür çabuk toparlandık bide kenzulu arş mı ne o duayı okuyorum baya huzur buldum bide akşam bi rüya gördüm akıllara zarar :)
Hayır olsun inşallah :)

E-brulim selam canimmm selam vermeden gecmek istemedimmm
Margam hoşgeldin bitanem, sefalar getirdin :) nasılsın?
Seni ALLAH yolladı :))) Veson arkadaşımız çoklu alıntı yapamıyor bir el atarmısın? :)

Dr şüpheli Demiş sanırım testi tekrarlayacaklar bildiğim
hayırlısı olsun banada 0 denmişti şüpheli denmişti öle tekrarlandı. ne dielim vardr bundada bir hayır ama pskilojik gebelik olmasın

hayırlısı olsun banada 0 denmişti şüpheli denmişti öle tekrarlandı. ne dielim vardr bundada bir hayır ama pskilojik gebelik olmasın
Psikolojik gebelik nasıl olur ki bildiğim hamilelik belirtilerini yaşarsın ama idrar yada kan negatif olur ben öyle biliyorum artık Yarınki test ne OLDUĞUNU söyler

Psikolojik gebelik nasıl olur ki bildiğim hamilelik belirtilerini yaşarsın ama idrar yada kan negatif olur ben öyle biliyorum artık Yarınki test ne OLDUĞUNU söyler
yok kuzım tvde izlemiştim doktorlar dizisinde kadının kocası kısır ama kadın hamile butun belirtiker var karın büyüyo testlerde hamileleik çıkıo kandada çıkıo ama kesede bebek yok(boş gebeliğe benzio)
kocası kısır oldunu bilmio bi durum sonucunda hastanedikler fark edio falan sonra işte psikolojik gebrlik olduğu anlaşılıo falan filan aklımda kalanlar bunlar

Hayırlısı cnm Rabbim bir sa

daha yaşatmasın

İyiyim canım acıktım yemeğin olmasını bekliyorummm
olur edeyimmm:)

şu işaretlediğim kısma tıklarsanız alıntı yapmış olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…