Cnm yumurtlama olsun ki regl gelsin yada bebek yani ovulasyon olabilir bu Günler'de değerlendiradet olmadım ki yumurtlama olsun?
cimcimemimin mi test yoksam ?Bakın testleri bunlar silik ama bet hemen belirmiş hcg nasıl üç çıkmış ben anlamadım
yani ilk idrarda çıkması çok ilginç önce kanda çıkar benim bildiğim sonra idrara geçer ilginçvalla bendede aynıydı kanda 0çıktı ama testte ikinci çizgi vardı iki güb sonra bi tst daha (araya haftasonu girdiği için ben pazartei almıştım sonucu 0dı ogun tekrar tst)59çıkmıştı hcg
değerlendircrm tşkrlerCnm yumurtlama olsun ki regl gelsin yada bebek yani ovulasyon olabilir bu Günler'de değerlendir
Arkadaşınınmış sen de mi okudun ilginç değil micimcimemimin mi test yoksam ?
ilginçti evet ama çokta süremdi ztnyani ilk idrarda çıkması çok ilginç önce kanda çıkar benim bildiğim sonra idrara geçer ilginç
okumadım şimdi resimde cimcim yazınca gördüm .. ilginç evetArkadaşınınmış sen de mi okudun ilginç değil mi
hoş geldinnnn.. aleyküm selamm♥ツE-brulim selam canimmm selam vermeden gecmek istemedimmm
Yarın testi tekrarlayacak gelişmelerden haber veririmokumadım şimdi resimde cimcim yazınca gördüm .. ilginç evet
daha yaşatmasınilginçti evet ama çokta süremdi ztn
Iyi ol kuzum, anca beraber kanca beraberii dielim ii olalım duasız olurmu bu yola beraber çıktık beraber devam edicz kuzum ... yarı yolda bırakmak yok..
Hayır olsun inşallah :)iyiyim şükür çabuk toparlandık bide kenzulu arş mı ne o duayı okuyorum baya huzur buldum bide akşam bi rüya gördüm akıllara zarar :)
Margam hoşgeldin bitanem, sefalar getirdin :) nasılsın?E-brulim selam canimmm selam vermeden gecmek istemedimmm
ama 3 gebelik deilki kuzum oda ayrı bi meseleYarın testi tekrarlayacak gelişmelerden haber veririm
Dr şüpheli Demiş sanırım testi tekrarlayacaklar bildiğimama 3 gebelik deilki kuzum oda ayrı bi mesele
evet kuzumIyi ol kuzum, anca beraber kanca beraber
amin inş.. cnmHayır olsun inşallah :)
amin hiç kimseye yaşatmasın inş.Hayırlısı cnm Rabbim bir sa
daha yaşatmasın
hayırlısı olsun banada 0 denmişti şüpheli denmişti öle tekrarlandı. ne dielim vardr bundada bir hayır ama pskilojik gebelik olmasınDr şüpheli Demiş sanırım testi tekrarlayacaklar bildiğim
Psikolojik gebelik nasıl olur ki bildiğim hamilelik belirtilerini yaşarsın ama idrar yada kan negatif olur ben öyle biliyorum artık Yarınki test ne OLDUĞUNU söylerhayırlısı olsun banada 0 denmişti şüpheli denmişti öle tekrarlandı. ne dielim vardr bundada bir hayır ama pskilojik gebelik olmasın
yok kuzım tvde izlemiştim doktorlar dizisinde kadının kocası kısır ama kadın hamile butun belirtiker var karın büyüyo testlerde hamileleik çıkıo kandada çıkıo ama kesede bebek yok(boş gebeliğe benzio)Psikolojik gebelik nasıl olur ki bildiğim hamilelik belirtilerini yaşarsın ama idrar yada kan negatif olur ben öyle biliyorum artık Yarınki test ne OLDUĞUNU söyler
Iyi ol kuzum, anca beraber kanca beraber
Hayır olsun inşallah :)
Margam hoşgeldin bitanem, sefalar getirdin :) nasılsın?
Seni ALLAH yolladı :)))Veson arkadaşımız çoklu alıntı yapamıyor bir el atarmısın? :)
Hayırlısı cnm Rabbim bir sa
daha yaşatmasın
görüşürüz cnm aeo kib. bende okurum birazdanKızlar ben çıktımVeson duanı okumaya gidiyorum gülüm, Rabbim hayırlısıyla evlat sahibi olmanı nasip etsin inşallah. ALLAH hepimizin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?