Afiyet olsun kuzucum :)İyiyim canım acıktım yemeğin olmasını bekliyorummm
olur edeyimmm:)
şu işaretlediğim kısma tıklarsanız alıntı yapmış olursunuz
Eki Görüntüle 1665622
Görüşürüz sonra inşallah bitanemgörüşürüz cnm aeo kib. bende okurum birazdan
amin bidanemmm♥♥ツツGörüşürüz sonra inşallah bitanemSende Allah'a emanetsin.
Afiyet olsun kuzucum :)
Yok gülüm çoklu alıntı yapamıyor. Hani alıntıları ekle butonuna basınca bir pencere açılıyor ya işte o yok. Ayarlarla alakalı olabilir mi bilemedik.
Psikolojik gebelik nasıl olur ki bildiğim hamilelik belirtilerini yaşarsın ama idrar yada kan negatif olur ben öyle biliyorum artık Yarınki test ne OLDUĞUNU söyler
görüşürüz cnm aeo kib. bende okurum birazdan
Afiyet olsun kuzucum :)
Yok gülüm çoklu alıntı yapamıyor. Hani alıntıları ekle butonuna basınca bir pencere açılıyor ya işte o yok. Ayarlarla alakalı olabilir mi bilemedik.
Ha evet öyle bir bölüm ben de Hatırlıyorum olabilir umarım değildir gerçektir bakalımyok kuzım tvde izlemiştim doktorlar dizisinde kadının kocası kısır ama kadın hamile butun belirtiker var karın büyüyo testlerde hamileleik çıkıo kandada çıkıo ama kesede bebek yok(boş gebeliğe benzio)
kocası kısır oldunu bilmio bi durum sonucunda hastanedikler fark edio falan sonra işte psikolojik gebrlik olduğu anlaşılıo falan filan aklımda kalanlar bunlar
Olmasan da yumurtlama olabilir adet olsan da yumurtlama olmayabilir belirtilerinden yola çıkarak soyledim bazen yumurta zor catladiginda lekelenme kasik agrisi yaparadet olmadım ki yumurtlama olsun?
Yani cevapla basıp yazacağım sonra tekrar cevapla yazıp basacağım zaten öyle yapıyordum da kızlar daha farklı sanki daha kolay birşey yapıyordu o yüzdenİyiyim canım acıktım yemeğin olmasını bekliyorummm
olur edeyimmm:)
şu işaretlediğim kısma tıklarsanız alıntı yapmış olursunuz
Eki Görüntüle 1665622
ha hatırladım ikizler di sankiHa evet öyle bir bölüm ben de Hatırlıyorum olabilir umarım değildir gerçektir bakalım
Hatta o dizide bir başka bölümde bir kadın vardı iki Rahmi vardı kadın iki kez hamile kalmış biri bir rahminde diğeri diğer ama farklı zamanlarda yani bebeklerden biri diğerinden çok büyük hatta Dr Döllenme olduğu dönemi söylüyor adam diyor ben o zaman şehir dışında idim nasıl olur falan meğer kadın o zaman da tecavüze uğramış yani bir Kocasının bir de tecavüzcünün çocuğunu taşıyormuş öyle bir bölümdü çok ilgimi çekmişti
Cümlemizin aminnKızlar ben çıktımVeson duanı okumaya gidiyorum gülüm, Rabbim hayırlısıyla evlat sahibi olmanı nasip etsin inşallah. ALLAH hepimizin gönlüne göre versin.
tamam saolasınOlmasan da yumurtlama olabilir adet olsan da yumurtlama olmayabilir belirtilerinden yola çıkarak soyledim bazen yumurta zor catladiginda lekelenme kasik agrisi yapar
Bak şimdi sayfadaki tüm Çoklu Alıntı ları işaretledim ama o Dediğin alıntıları ekle seçeneği yok bak.bak canım çoklu alıntıları tıkladığımda
mesaj penceresinin altında alıntıları ekle seçeneği çıkacak.
ona tıkladıktan sonra mesaj yazma paneline alıntılar eklenir
veya başka bir kısa yolu var
eklemek istediği alıntılara direk cevapla kısmına tıklayarakta alıntılayabilir
Canim ancak gelebildim siteye sacma saoan bi gun gecti yav hic bisey anlamadimSaglik konusunda hep ikilemde kaliyorum, tutmayayim o zaman bende - sag ol canim :)
Insallah hayirli haberler aliriz gülüm :)
Peki niye tek gün tutulmuyor canim? Bilgilendir beni :)
Sende sag olun canim benim...
Elimizden geleni yapalim insallah :)
Âmin cnm
Ben de o son Dediğin gibi yapıyorum cevapla dedikçe kutucuğa geçiyor aynı hesap aslında teşekkür ederimbak canım çoklu alıntıları tıkladığımda
mesaj penceresinin altında alıntıları ekle seçeneği çıkacak.
ona tıkladıktan sonra mesaj yazma paneline alıntılar eklenir
veya başka bir kısa yolu var
eklemek istediği alıntılara direk cevapla kısmına tıklayarakta alıntılayabilir
cevapla seçeneği yap yaz ondan sonra tekrar cevapla de başkasına olede olurBak şimdi sayfadaki tüm Çoklu Alıntı ları işaretledim ama o Dediğin alıntıları ekle seçeneği yok bak.
Aralarında hafta farkı vardı hem de çok o Yüzden önce Bebeğin birini sezeryanla almışlardı diğerini biraz daha bekletmişlerdi çünkü o daha küçüktüha hatırladım ikizler di sanki
Evet ben de öyle yapıyorum kızlar biraz farklı yapıyor ama onlar pc den giriyor ondan sanırımcevapla seçeneği yap yaz ondan sonra tekrar cevapla de başkasına olede olur
hatırladım gibi öle bi durum vardı..Aralarında hafta farkı vardı hem de çok o Yüzden önce Bebeğin birini sezeryanla almışlardı diğerini biraz daha bekletmişlerdi çünkü o daha küçüktü
ben de telden giriom bende yapıom o kızların dedği gibi ama sende yazıyı seçip çoklu alıntı de belki olurEvet ben de öyle yapıyorum kızlar biraz farklı yapıyor ama onlar pc den giriyor ondan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?