Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İyiyim canım acıktım yemeğin olmasını bekliyorummm
olur edeyimmm:)

şu işaretlediğim kısma tıklarsanız alıntı yapmış olursunuz
Eki Görüntüle 1665622
Afiyet olsun kuzucum :)
Yok gülüm çoklu alıntı yapamıyor. Hani alıntıları ekle butonuna basınca bir pencere açılıyor ya işte o yok. Ayarlarla alakalı olabilir mi bilemedik.

Yok gülüm çoklu alıntı yapamıyor. Hani alıntıları ekle butonuna basınca bir pencere açılıyor ya işte o yok. Ayarlarla alakalı olabilir mi bilemedik.
Psikolojik gebelik nasıl olur ki bildiğim hamilelik belirtilerini yaşarsın ama idrar yada kan negatif olur ben öyle biliyorum artık Yarınki test ne OLDUĞUNU söyler

görüşürüz cnm aeo kib. bende okurum birazdan

bak canım çoklu alıntıları tıkladığımda
mesaj penceresinin altında alıntıları ekle seçeneği çıkacak.
ona tıkladıktan sonra mesaj yazma paneline alıntılar eklenir

veya başka bir kısa yolu var
eklemek istediği alıntılara direk cevapla kısmına tıklayarakta alıntılayabilir

Ha evet öyle bir bölüm ben de Hatırlıyorum olabilir umarım değildir gerçektir bakalım

Hatta o dizide bir başka bölümde bir kadın vardı iki Rahmi vardı kadın iki kez hamile kalmış biri bir rahminde diğeri diğer ama farklı zamanlarda yani bebeklerden biri diğerinden çok büyük hatta Dr Döllenme olduğu dönemi söylüyor adam diyor ben o zaman şehir dışında idim nasıl olur falan meğer kadın o zaman da tecavüze uğramış yani bir Kocasının bir de tecavüzcünün çocuğunu taşıyormuş öyle bir bölümdü çok ilgimi çekmişti

adet olmadım ki yumurtlama olsun?
Olmasan da yumurtlama olabilir adet olsan da yumurtlama olmayabilir belirtilerinden yola çıkarak soyledim bazen yumurta zor catladiginda lekelenme kasik agrisi yapar

İyiyim canım acıktım yemeğin olmasını bekliyorummm
olur edeyimmm:)

şu işaretlediğim kısma tıklarsanız alıntı yapmış olursunuz
Eki Görüntüle 1665622
Yani cevapla basıp yazacağım sonra tekrar cevapla yazıp basacağım zaten öyle yapıyordum da kızlar daha farklı sanki daha kolay birşey yapıyordu o yüzden

ha hatırladım ikizler di sanki

Bak şimdi sayfadaki tüm Çoklu Alıntı ları işaretledim ama o Dediğin alıntıları ekle seçeneği yok bak.

Eklentiler

• image.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 27
Canim ancak gelebildim siteye sacma saoan bi gun gecti yav hic bisey anlamadim . Canim bu nafile oruclarda tek tutulmazmis ya pers cuma yada cuma cmt tutuluyor simdiki oruc icin bahsediyorum cnim. Ben seni etkilemek istemem cnm sen bildigin gibi yap

Ben de o son Dediğin gibi yapıyorum cevapla dedikçe kutucuğa geçiyor aynı hesap aslında teşekkür ederim

Bak şimdi sayfadaki tüm Çoklu Alıntı ları işaretledim ama o Dediğin alıntıları ekle seçeneği yok bak.
cevapla seçeneği yap yaz ondan sonra tekrar cevapla de başkasına olede olur

Aralarında hafta farkı vardı hem de çok o Yüzden önce Bebeğin birini sezeryanla almışlardı diğerini biraz daha bekletmişlerdi çünkü o daha küçüktü
hatırladım gibi öle bi durum vardı..
biolay daha vardı kadın sevgilisyle birlikte oluo hatta yabancı bir erkek japondu. sonra eşiyle birlikte oluo yarım saat gibi bi ara var. sonra hamile kalıo ikisindende hrmde çocuklar arasında yarım saat bir fakla doğuyo diğer çocuk adama benzemiomuş. sonra test yaptırıo çocuk kendisine ait deil

Evet ben de öyle yapıyorum kızlar biraz farklı yapıyor ama onlar pc den giriyor ondan sanırım
ben de telden giriom bende yapıom o kızların dedği gibi ama sende yazıyı seçip çoklu alıntı de belki olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…