Evet ben de öyle yapıyorum kızlar biraz farklı yapıyor ama onlar pc den giriyor ondan sanırım
Evet ben de öyle yapıyorum kızlar biraz farklı yapıyor ama onlar pc den giriyor ondan sanırım
O bölümü seyretmedim o da ilginçmiş demekki kadında o ay iki Yum oluşmuş birini sevgilisi döllemiş diğer yumu Kocası :))hatırladım gibi öle bi durum vardı..
biolay daha vardı kadın sevgilisyle birlikte oluo hatta yabancı bir erkek japondu. sonra eşiyle birlikte oluo yarım saat gibi bi ara var. sonra hamile kalıo ikisindende hrmde çocuklar arasında yarım saat bir fakla doğuyo diğer çocuk adama benzemiomuş. sonra test yaptırıo çocuk kendisine ait deil
Yani cevapla basıp yazacağım sonra tekrar cevapla yazıp basacağım zaten öyle yapıyordum da kızlar daha farklı sanki daha kolay birşey yapıyordu o yüzden
Yani cevapla basıp yazacağım sonra tekrar cevapla yazıp basacağım zaten öyle yapıyordum da kızlar daha farklı sanki daha kolay birşey yapıyordu o yüzden
boşver ya cevapla daha koly oluo takılma bende çoklu alıntı pek kullanmıomHa işte o ikinci resimdeki alıntıları ekle bende çıkmıyor nedense
Anladım cnm çok saol ben aynen böyle devam edeyim öyle iseaynen öyle
ne kadar çok cevaplaya basarsan aynı mesakı bi okadar alıntılamış olursun
farklı uyelerın mesajlarını alıntılamak içinde cevaplaya basarsan daha kolay olur
çoklu alıntı seçeneği zor bence bu daha kolay
nereden giriyordunuz telefondan mı pc den miHa işte o ikinci resimdeki alıntıları ekle bende çıkmıyor nedense
google chromdan giriom ben(reklam vermek gibi olmasın) tarayıcı farklılığıda olabilirHa işte o ikinci resimdeki alıntıları ekle bende çıkmıyor nedense
Eski usul devamboşver ya cevapla daha koly oluo takılma bende çoklu alıntı pek kullanmıom
telefomdam da oluo cnm bn çoklu alıntı telden girdğimde kulanuorumnereden giriyordunuz telefondan mı pc den mi
ben şuan pc deyim
telefondan bir deneyeyim 5 dakika bekleyin geliyorum canım
Olabilirgoogle chromdan giriom ben(reklam vermek gibi olmasın) tarayıcı farklılığıda olabilir
telefomdam da oluo cnm bn çoklu alıntı telden girdğimde kulanuorum
chromedan kaynaklı olabilir belki ben chrom kullanmadığım için bende görünüyorgoogle chromdan giriom ben(reklam vermek gibi olmasın) tarayıcı farklılığıda olabilir
bende alıntı olyo cnm vesonda olmuyormuşchromedan kaynaklı olabilir belki ben chrom kullanmadığım için bende görünüyor
Olabilir C'nm ben de belki de o Yüzden gözükmüyor ben en iyisi cevaplaya basayım hep o da aynı işi Görüyor :)))chromedan kaynaklı olabilir belki ben chrom kullanmadığım için bende görünüyor
iyiyim kuzum kendi üstüme alındım şuanTugbissss napiyosun nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?