Söylese idin Özet geçerdik kız:)))Enaaaaa okucam diye cnm cikti butun sayfalari ;( duaya hala karar verilmemis anlasilan. Benim icin farketmez ama sonuna ihlas fatiha okuyacaksak kisa olsun mumkunse kizlar
evet bende çoklu alıntı olduğu halde kullenmuom cevapla daha kolayOlabilir C'nm ben de belki de o Yüzden gözükmüyor ben en iyisi cevaplaya basayım hep o da aynı işi Görüyor :)))
Beni soran yok Kız sen üstüne ALIN :))iyiyim kuzum kendi üstüme alındım şuanVeson da tuğba bende tuğbayım ツ
iiyiyiz şükür sen nasılsın kuzum benim♥
Sana dedim zaten kizzziyiyim kuzum kendi üstüme alındım şuanVeson da tuğba bende tuğbayım ツ
iiyiyiz şükür sen nasılsın kuzum benim♥
aynen canımOlabilir C'nm ben de belki de o Yüzden gözükmüyor ben en iyisi cevaplaya basayım hep o da aynı işi Görüyor :)))
yoktuk evet acı bi olay atlattık şükür iyiyim şimdiSana dedim zaten kizzzsen yiktunya ne zmandir .bende iyiyim cnm oturuyorum tw dinliyorum
tamamdır tubişim hallettik sayılırbende alıntı olyo cnm vesonda olmuyormuş
Ahh canim ne biliyim okudumSöylese idin Özet geçerdik kız:)))
aa ayıp kız valla canımsın benim.. güzel adaşımBeni soran yok Kız sen üstüne ALIN :))
cevapla evet daha kolay ... hallolmasına sevindim canımtamamdır tubişim hallettik sayılır
Iyi ol cnm herseyde bir hayir vardir. Biz bunu bazen gormeyip duruma uzulebiliriz ama hayat devam ediyoryoktuk evet acı bi olay atlattık şükür iyiyim şimdi
Evet cnm sen topiğin neşesisin şaka yapıyorum bugün Yağlı su yok sanırım dinlenme günün :))Ahh canim ne biliyim okudumask olsun senlede her zmaan guzel sohbet ediyoruz
aslında cevapla bu işi görüyor çoklu alıntı seçeneğinin de olması biraz anlamsız olmuş gibicevapla evet daha kolay ... hallolmasına sevindim canım
öle evet olan oldu giden gitti bitrn bitti hayat devam edio ve daha sıkı sarıl diyr fısıldıoIyi ol cnm herseyde bir hayir vardir. Biz bunu bazen gormeyip duruma uzulebiliriz ama hayat devam ediyor
onuda kulananlar var kime hangisi kolay geliosaaslında cevapla bu işi görüyor çoklu alıntı seçeneğinin de olması biraz anlamsız olmuş gibi
amin hepimize inş..Bu arada Rabbim anne olmayı nasip etsin sizlere inşallah ..öpüldünüz..
Evet cnm sen topiğin neşesisin şaka yapıyorum bugün Yağlı su yok sanırım dinlenme günün :))
Kız yok ben kolay kolay test yapmam son bir senede sadece iki test Yaptım biri negatifti diğeri bozuk çıktı zatenVeson sen ne yaptın sen test yapmadan duramazdın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?