Ben de sıcak suyu çok sıcak koymuştum kalktığımda resmen toto yanmıştıHahahahaha ay cnim yaaa aklima geldikce halime gülüyorum bugun cikmadim yarin hastane dönüşü kendime legen alicam
Aynen canim benimmmmöle evet olan oldu giden gitti bitrn bitti hayat devam edio ve daha sıkı sarıl diyr fısıldıo
leğenmi napıon leğeni ツHahahahaha ay cnim yaaa aklima geldikce halime gülüyorum bugun cikmadim yarin hastane dönüşü kendime legen alicam
Benimki cok sicak degildi hatta popom usumus oturunca suyu soguttuBen de sıcak suyu çok sıcak koymuştum kalktığımda resmen toto yanmıştı
hadi alla alla evde kendi aşılamasını yapanı duydumda çalışma yapanı leğende ilk defa duydumCalismayi legenin icinde yapiyoruz
hadi alla alla evde kendi aşılamasını yapanı duydumda çalışma yapanı leğende ilk defa duydum
Yarin totonda iz cikmadan yap su isi bizi burda mahvetmeKiz saka yaptim . Sicak suya hakiki zehtinyagi koyup ikiski oncesi yarim saat oturuyoruz
Evet bide hangi duayi okusakO kadar sayfa atlamissiniz bu seferde konu veson ve çoklu alinti
Yarinn totoma gore bi legen alicam ama yarin calisma yok cnm cnt gunu esim sperm testi yaptircak perhizdeyiz yaniYarin totonda iz cikmadan yap su isi bizi burda mahvetmeGülemiyorum da kahkahalarim icimde patliyor .. Benim misafir gidince oturacagim bende legenim var kocaman icinde banyo bile yaparim
Yarin totonda iz cikmadan yap su isi bizi burda mahvetmeGülemiyorum da kahkahalarim icimde patliyor .. Benim misafir gidince oturacagim bende legenim var kocaman icinde banyo bile yaparim
Pazartesine kadar bende kp varEvet bide hangi duayi okusak. Ayyy alpi napiyosun misafirin varmi bugunde
Anam perhiz zamani cok zor yanina gitmemeye calisYarinn totoma gore bi legen alicam ama yarin calisma yok cnm cnt gunu esim sperm testi yaptircak perhizdeyiz yani. Bidaha o kucuk legene oturmam zaten
haha hiç gülcem yoktu kızzKiz saka yaptim . Sicak suya hakiki zehtinyagi koyup ikiski oncesi yarim saat oturuyoruz
kolay gelsinPazartesine kadar bende kp varyemek bulasik ev hanimi modundayim
hehehehehe benimkilerde gelir yakinda cok ayri kaldikPazartesine kadar bende kp varyemek bulasik ev hanimi modundayim
Oluyorda bugun daha yeni bitti reglEvde misafir varken calisma olmuyomu .
olmuyo valla bizde olnuyo :)Evde misafir varken calisma olmuyomu .
Sende dene cnmhaha hiç gülcem yoktu kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?