Sagol canimkolay gelsin
tamam cnm çabuk grl özletmeSarjim bitiyor kizlar hepinize iyi aksamlar azcik dolsun gelirim yine
Siz bugun calisirsiniz o zmnOluyorda bugun daha yeni bitti regl
bizden geçmiş bunlar onalrın hiçbirine inanmıom olucaksa olur dedim oldu. kısmet nasip bu işlerSende dene cnm
Kapat kapini gor isiniolmuyo valla bizde olnuyo :)
olmuo kız biz rahat olamıoz öle :) ..hadi grşrzKapat kapini gor isinigrsrz cnm
Misafir varken heycanli oluyor ses cikmasin aman duyulmasin sabah kimse uyanmadan dusa giriliyor sac kurutulup banyo yapilmamis süsü veriliyorolmuyo valla bizde olnuyo :)
haha heyecanlı olurda ben almıyayım yapım gereğimi bilmem rahat olmaıomMisafir varken heycanli oluyor ses cikmasin aman duyulmasin sabah kimse uyanmadan dusa giriliyor sac kurutulup banyo yapilmamis süsü veriliyor
ben bi duş alıp kocişimi uyandıram iki gündür sular yok kokacam artıkMisafir varken heycanli oluyor ses cikmasin aman duyulmasin sabah kimse uyanmadan dusa giriliyor sac kurutulup banyo yapilmamis süsü veriliyor
testim hazır bekliyorum yapıcam. bugün bat geçeli 4 gün oldu ama ben adet belirtileri hissediyorum.zaten yaz başlangıcı benim adet normalden erken gelir.kış başlangıcı da biraz geç kalır.mevsimsel değişiklik hesaaabı. nedense bir şeyler beni umutsuzluğa sürüklüyor belki de 4 aydır bebeğimin gelmemesidirKız yok ben kolay kolay test yapmam son bir senede sadece iki test Yaptım biri negatifti diğeri bozuk çıktı zatenben Batı bekleyenlerdenim senin yarın test günün yapacak mısın aslında benim de test günüm ama ben sanırım Cumartesi yapacağım
Margam çok sağ olbak canım çoklu alıntıları tıkladığımda
mesaj penceresinin altında alıntıları ekle seçeneği çıkacak.
ona tıkladıktan sonra mesaj yazma paneline alıntılar eklenir
veya başka bir kısa yolu var
eklemek istediği alıntılara direk cevapla kısmına tıklayarakta alıntılayabilir
Anladım canım bilgilendirdiğin için sağ ol. Rabbim tarafından rüyama ak sakallı bir dede girip tut demezse tutmamaya karar vermedim :)Canim ancak gelebildim siteye sacma saoan bi gun gecti yav hic bisey anlamadim. Canim bu nafile oruclarda tek tutulmazmis ya pers cuma yada cuma cmt tutuluyor simdiki oruc icin bahsediyorum cnim. Ben seni etkilemek istemem cnm sen bildigin gibi yap
ALLAH razı olsun güzel yüreklimBu arada Rabbim anne olmayı nasip etsin sizlere inşallah ..öpüldünüz..
Margam çok sağ ol
Anladım canım bilgilendirdiğin için sağ ol. Rabbim tarafından rüyama ak sakallı bir dede girip tut demezse tutmamaya karar vermedim :)
ALLAH razı olsun güzel yüreklim
Nerde yasiyorsun canim hataydamiben bi duş alıp kocişimi uyandıram iki gündür sular yok kokacam artık
Kiz bizde rahat rahat yapmiyoruz ya ama yapiyoruz istehaha heyecanlı olurda ben almıyayım yapım gereğimi bilmem rahat olmaıom
yok balıkesirin bi ilçesinde balımNerde yasiyorsun canim hataydamibizdede iki gundur su yoktu yeni geldi de
Kiz bizde rahat rahat yapmiyoruz ya ama yapiyoruz iste
Canım hakkında hayırlısı olsun, Rabbim seni tez vakitte bebeğine kavuştursun inşallah... Beklemek zor, süreç zor, tedavi zor... Zor bir imtihan, Rabbim alnımızın akıyla imtihanımızdan geçmeyi nasip etsin.testim hazır bekliyorum yapıcam. bugün bat geçeli 4 gün oldu ama ben adet belirtileri hissediyorum.zaten yaz başlangıcı benim adet normalden erken gelir.kış başlangıcı da biraz geç kalır.mevsimsel değişiklik hesaaabı. nedense bir şeyler beni umutsuzluğa sürüklüyor belki de 4 aydır bebeğimin gelmemesidirben seni bata 5-6 gün kala yapan arkadaşlarla karıştırdım galiba.son bir senede derken sen kaç yıldır bebek düşünüyorsun canım?
1,5 seneyi geçti cnm o zaman yarın ilk işim senin sonuca bakmak olacak sonucu hemen yaz merakta Bırakma inşallah mevsimsel geçiş değildirtestim hazır bekliyorum yapıcam. bugün bat geçeli 4 gün oldu ama ben adet belirtileri hissediyorum.zaten yaz başlangıcı benim adet normalden erken gelir.kış başlangıcı da biraz geç kalır.mevsimsel değişiklik hesaaabı. nedense bir şeyler beni umutsuzluğa sürüklüyor belki de 4 aydır bebeğimin gelmemesidirben seni bata 5-6 gün kala yapan arkadaşlarla karıştırdım galiba.son bir senede derken sen kaç yıldır bebek düşünüyorsun canım?
313 diorum oyumu kullanıorum hayırlı olsunDua sıralamamız:
Katılımcılar:
- Ismi azam duası
- Enbiya suresi (uzun derseniz çıkarırız listeden)
- Ahkaf suresi
- Şahmeran duası
- 10.000 ihlas
- 1001 Fatiha
- 313 ayetel kürsi
- 41 Yasin-i şerif (sayıya bağlı olmadan da okuyabiliriz)
- Fetih suresi
Veson Al_pi LeYLa_21 DESIGNER27 @deeploneliness @hsevda altunn -TubiSh- pink love @lisaa04 H HLYELA C cornella minnta
E-brulim
Sonunda yapmışsın canım...Ay ne Kolaylıklar var haberimiz yok biz de işkence yaşıyoruz ama ben yapamadım
Ben senin telefondan girdigini unutmusum :) Cevapla butonunun altinda yaziyor normalinde ama sende niye olmadi hic anlamadim. Ben bir mesajda coklu alinti ya tikladigim an asagida alintilari ekle cikiyor
Bende telden giriyom oluyor canım..Yok bacım olmuyor telden olmuyor belki yapan varsa yardımcı olsun :)))
Uzun dua olmasın lütfen... Ayetel kürsi ile devam edelim derim...Kizlar simdi noldu duaye karar verdiniz mi ?benim aklima birde " ayetel kursi" geldi. Dua topigide var bence cok uzun ve zor okunan dualar olmasin . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?