Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Misafir varken heycanli oluyor ses cikmasin aman duyulmasin sabah kimse uyanmadan dusa giriliyor sac kurutulup banyo yapilmamis süsü veriliyor
haha heyecanlı olurda ben almıyayım yapım gereğimi bilmem rahat olmaıom

Misafir varken heycanli oluyor ses cikmasin aman duyulmasin sabah kimse uyanmadan dusa giriliyor sac kurutulup banyo yapilmamis süsü veriliyor
ben bi duş alıp kocişimi uyandıram iki gündür sular yok kokacam artık

testim hazır bekliyorum yapıcam. bugün bat geçeli 4 gün oldu ama ben adet belirtileri hissediyorum.zaten yaz başlangıcı benim adet normalden erken gelir.kış başlangıcı da biraz geç kalır.mevsimsel değişiklik hesaaabı. nedense bir şeyler beni umutsuzluğa sürüklüyor belki de 4 aydır bebeğimin gelmemesidirben seni bata 5-6 gün kala yapan arkadaşlarla karıştırdım galiba.son bir senede derken sen kaç yıldır bebek düşünüyorsun canım?

Margam çok sağ ol

Canim ancak gelebildim siteye sacma saoan bi gun gecti yav hic bisey anlamadim . Canim bu nafile oruclarda tek tutulmazmis ya pers cuma yada cuma cmt tutuluyor simdiki oruc icin bahsediyorum cnim. Ben seni etkilemek istemem cnm sen bildigin gibi yap
Anladım canım bilgilendirdiğin için sağ ol. Rabbim tarafından rüyama ak sakallı bir dede girip tut demezse tutmamaya karar vermedim :)

Bu arada Rabbim anne olmayı nasip etsin sizlere inşallah .. öpüldünüz..
ALLAH razı olsun güzel yüreklim

Nerde yasiyorsun canim hataydami bizdede iki gundur su yoktu yeni geldi de

Kiz bizde rahat rahat yapmiyoruz ya ama yapiyoruz iste
yok balıkesirin bi ilçesinde balım
biz yapamaıoz valla

Canım hakkında hayırlısı olsun, Rabbim seni tez vakitte bebeğine kavuştursun inşallah... Beklemek zor, süreç zor, tedavi zor... Zor bir imtihan, Rabbim alnımızın akıyla imtihanımızdan geçmeyi nasip etsin.

1,5 seneyi geçti cnm o zaman yarın ilk işim senin sonuca bakmak olacak sonucu hemen yaz merakta Bırakma inşallah mevsimsel geçiş değildir

aha şimdi ki sıkıntım adet ne zman olucam zaten düzenli bi adetimde yoktu...
dua okuya okuyada uçucam yakında eşim dio uçucan artık bali ucuna bende takılayım diyo

Ay ne Kolaylıklar var haberimiz yok biz de işkence yaşıyoruz ama ben yapamadım
Sonunda yapmışsın canım...
Ben senin telefondan girdigini unutmusum :) Cevapla butonunun altinda yaziyor normalinde ama sende niye olmadi hic anlamadim. Ben bir mesajda coklu alinti ya tikladigim an asagida alintilari ekle cikiyor
)
Yok bacım olmuyor telden olmuyor belki yapan varsa yardımcı olsun :)))
Bende telden giriyom oluyor canım..
Kizlar simdi noldu duaye karar verdiniz mi ?benim aklima birde " ayetel kursi" geldi. Dua topigide var bence cok uzun ve zor okunan dualar olmasin . . .
Uzun dua olmasın lütfen... Ayetel kürsi ile devam edelim derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…