Ben bunları kura çektim canım, bu sıralamada çıktı :) sırasıyla hepsini okuruz demiştik :)313 diorum oyumu kullanıorum hayırlı olsun
Ben uyarım her şeye canım, siz bir karar verseniz :)Sonunda yapmışsın canım...
)
Bende telden giriyom oluyor canım..
Uzun dua olmasın lütfen... Ayetel kürsi ile devam edelim derim...
canın sağolsun canım ya vakti zamanı gelince olur ama bırakmamız lazım her ay gün saymayı.inan her ay insan yoruluyor.sabah yapınca yazarım neticeyi.1,5 seneyi geçti cnm o zaman yarın ilk işim senin sonuca bakmak olacak sonucu hemen yaz mera
1,5 seneyi geçti cnm o zaman yarın ilk işim senin sonuca bakmak olacak sonucu hemen yaz merakta Bırakma inşallah mevsimsel geçiş değildir
kta Bırakma inşallah mevsimsel geçiş değildir[/QU
uzunlar olmasın cnm ama yasine varımda41 nasıl ayarlarız o ayrı konuBen bunları kura çektim canım, bu sıralamada çıktı :) sırasıyla hepsini okuruz demiştik :)
amin inşallah kızum . sensiz bişi olurmu hiö seni beklioz zate. öle bi konuştuk işte ..Kızlarrr noluyo bakayım burda bensizzz aaa tuğbiş gelmiş... Geçmiş olsun cnm bebim allah bidaha yaşatmasın sana bu duyguyu
Evet evet evetMisafir varken heycanli oluyor ses cikmasin aman duyulmasin sabah kimse uyanmadan dusa giriliyor sac kurutulup banyo yapilmamis süsü veriliyor
valla biklerim sizden bunlarıEvet evet evetpecete nerde surda askim yavas kopar ses cikiyo
Allah iyiliğinizi misafir varken nasıl yapıonuz la:)Evet evet evetpecete nerde surda askim yavas kopar ses cikiyo
yapıo bunlar biz anarmoliz galbaAllah iyiliğinizi misafir varken nasıl yapıonuz la:)
Isik kapaliAllah iyiliğinizi misafir varken nasıl yapıonuz la:)
Ya bizim oda cok uzakta oyüzden rahatizAllah iyiliğinizi misafir varken nasıl yapıonuz la:)
Ben kararımı ayetel-kürsiden yana kullandım..herkes rahatlıkla ezbere okuyabilir.diğer türlü zor oluyor canım...Ben bunları kura çektim canım, bu sıralamada çıktı :) sırasıyla hepsini okuruz demiştik :)
Ben uyarım her şeye canım, siz bir karar verseniz :)
Hadi hayirli olsun canimYarın ovulasyon testine başlıyorum.. Hayırlı olsun bana )@Veson bana kızacak ama ölçümü bıraktım artık ovulasyon testi ile işi yürüteceğim...
Bu ay grip oldum ya.. Ölçümün sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.. Hasta olmasaydım...zaten bu ay çalışma yapıp yapmayacağımızda belli değil.öbür ay düzenli yaparım pinkcim..Hadi hayirli olsun canim. Veson ateş ölçümü ustasi .
10 ayetel kürsi uygun bencede... İşi biraz kolaylaştıralım canım...Ebrulim bende ayetel kursi diyorum ama onunda sayisi cok ya gunluk herkes 10ar tane okusa ne olur. Yada gunde 707 kere "ya varis "ceksek ?
Haklisim cnm ya gripkem zaten atesin yüksek cikardi yanlis yorumlamaya sebep olabilirdi.Bu ay grip oldum ya.. Ölçümün sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.. Hasta olmasaydım...zaten bu ay çalışma yapıp yapmayacağımızda belli değil.öbür ay düzenli yaparım pinkcim..
uzunlar olmasın cnm ama yasine varımda41 nasıl ayarlarız o ayrı konu
Ben kararımı ayetel-kürsiden yana kullandım..herkes rahatlıkla ezbere okuyabilir.diğer türlü zor oluyor canım...
Ebrulim bende ayetel kursi diyorum ama onunda sayisi cok ya gunluk herkes 10ar tane okusa ne olur. Yada gunde 707 kere "ya varis "ceksek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?