Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

313 diorum oyumu kullanıorum hayırlı olsun
Ben bunları kura çektim canım, bu sıralamada çıktı :) sırasıyla hepsini okuruz demiştik :)

Sonunda yapmışsın canım...

)

Bende telden giriyom oluyor canım..

Uzun dua olmasın lütfen... Ayetel kürsi ile devam edelim derim...
Ben uyarım her şeye canım, siz bir karar verseniz :)

canın sağolsun canım ya vakti zamanı gelince olur ama bırakmamız lazım her ay gün saymayı.inan her ay insan yoruluyor.sabah yapınca yazarım neticeyi.

Ben bunları kura çektim canım, bu sıralamada çıktı :) sırasıyla hepsini okuruz demiştik :)

Ben uyarım her şeye canım, siz bir karar verseniz :)
Ben kararımı ayetel-kürsiden yana kullandım..herkes rahatlıkla ezbere okuyabilir.diğer türlü zor oluyor canım...

Ebrulim bende ayetel kursi diyorum ama onunda sayisi cok ya gunluk herkes 10ar tane okusa ne olur. Yada gunde 707 kere "ya varis "ceksek ?

Hadi hayirli olsun canim . Veson ateş ölçümü ustasi .
Bu ay grip oldum ya.. Ölçümün sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.. Hasta olmasaydım...zaten bu ay çalışma yapıp yapmayacağımızda belli değil.öbür ay düzenli yaparım pinkcim..

Bu ay grip oldum ya.. Ölçümün sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.. Hasta olmasaydım...zaten bu ay çalışma yapıp yapmayacağımızda belli değil.öbür ay düzenli yaparım pinkcim..
Haklisim cnm ya gripkem zaten atesin yüksek cikardi yanlis yorumlamaya sebep olabilirdi. Cin takvimi ne derse sen ona uy

uzunlar olmasın cnm ama yasine varımda41 nasıl ayarlarız o ayrı konu

Ben kararımı ayetel-kürsiden yana kullandım..herkes rahatlıkla ezbere okuyabilir.diğer türlü zor oluyor canım...

Ebrulim bende ayetel kursi diyorum ama onunda sayisi cok ya gunluk herkes 10ar tane okusa ne olur. Yada gunde 707 kere "ya varis "ceksek ?

Kızlar benim için farketmez, ben her şeye katılırım. Benim için duanın uzunu kısası değil fazileti önemli. Yavrularımızın gelmesi için de hangi dua gerekiyorsa okurum. Bu arada tüm evlat sahibi olmak isteyenler adına 4444 tefriciye ye niyet ettim, günlük bir kaç adet okumak isterseniz haberiniz olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…