Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Okuruz dert deil kuzum hz. Ibrahimin duasinada basliyabilirz onun icin ayri bi topik varda burdada okunsun bana yetmio kac tane dua okuom bi gunde valla :)

O zmn diger arkadaslarda son kez dikir versin ona gire kararlastiralim. Uzun kisa diye ayirmak degilde cnim bazen zor oluyor ben kendi adima yetistiremem stresi yasarim .ve uzun okimca ojurken film kopuyor bilmiykrum sadece benmi boyle oluyorum ama aklıma baska seyler geliyor o yuzden ben 10 tane ayetel kursiden yanayim. Yinede cogunlugun kararina saygi duyup uyarim

Okuruz dert deil kuzum hz. Ibrahimin duasinada basliyabilirz onun icin ayri bi topik varda burdada okunsun bana yetmio kac tane dua okuom bi gunde valla :)
Kuzum Hz. Ibrahimin duasını diğer topikte okuyoruz, sende oraya katıl istersen yeni liste yapılıyor şuan.
Anlıyorum seni canım, bazen gerçekten zor oluyor. Uzun olunca bazen bende odaklanamıyorum, kafam başka yere gidiyor senin dediğin gibi.
Günde 10 ayetel kürsi ile 313 e ulaşamıyoruz, günlük 30 tane falan okumak gerekecek.
Canlar napıoruz şimdi dua olayını
Kararsızız :)

Bi karar veremedik:) benim için farketmez ben sizinle ne okursanız varım ama ben buay ismi azam okuyacağım gönlümden öyle geçti kendim için:)

Bi karar veremedik:) benim için farketmez ben sizinle ne okursanız varım ama ben buay ismi azam okuyacağım gönlümden öyle geçti kendim için:)
Aynısı benim aklımdan da geçti, topluca ayetel kürsi okursak ismi âzamı da kendim okuyacağım :)

313 olmasi sartmi canim. Sizler birde calisiyorsuniz ben evde okdugum halde zorlaniyorum cnm . Bu sayilari neye gore belirliyorlar acaba . ben artik yorum yapmayip karari beklicem

Sayı önemli mi ebrucum..önemli olan niyet bence.. Okuyabildiğimiz kadar okuyalım..sayı kısıtlaması olmasın...ne dersiniz canım.?

313 olmasi sartmi canim. Sizler birde calisiyorsuniz ben evde okdugum halde zorlaniyorum cnm . Bu sayilari neye gore belirliyorlar acaba . ben artik yorum yapmayip karari beklicem
Aslında bende sayılara pek takılmam, tefriciyenin sayısını araştırırken bir video ya denk geldim, sayıya göre okuyacaksın ki tesiri artsın diyordu hoca ama niyet en önemlisi tabi :)

Ztn orda varim ben hatta bugun sira bendeydi
Burdada okuyalim dier duanin yaninda hergun bir yada iki kisiye diorum

Aslında bende sayılara pek takılmam, tefriciyenin sayısını araştırırken bir video ya denk geldim, sayıya göre okuyacaksın ki tesiri artsın diyordu hoca ama niyet en önemlisi tabi :)
Bnde duanin faziletinde gordum 313 ten bir eksik yada bir fazla olmamasi lazm ama bunj bi kisi yapmaya bilir paylasilabilirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…