Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Sayı önemli mi ebrucum..önemli olan niyet bence.. Okuyabildiğimiz kadar okuyalım..sayı kısıtlaması olmasın...ne dersiniz canım.?
Gülüm bence önemli değil en önemlisi niyet, pink love 'a yazdığım mesajda da belirttim bunu. Siz 10 diyorsanız 10 olsun ben her türlü uyacağım size.

Ztn orda varim ben hatta bugun sira bendeydi
Burdada okuyalim dier duanin yaninda hergun bir yada iki kisiye diorum
Ay doğru kuzum ya okudum da aklım gitti kusura bakma... Bana uyar siz ne derseniz o... Ben zaten içimden gelen her şeyi hepimiz için okuyorum.

Kisa bir dus molasi veriom iki gundur sular kesilio dun aksam tam dus aldim sular gitti zaten dun yoktu bu aksam gelmisken kacirmayayim gorusuruz donucem araniza

kizlar selam konuyu msj yazmadan sadece takip ediyorum :))
birsey ogrendim ve nezamandir buraya yazmak istiyordum ama nasil karsilarsiniz bilemedigim icin cekindim.ama baktimki bu yolda hersey mubah :))
konu sogan suyu,ama icmiyoruz 1kilo sogani kabuklari ile 4-5lt suda kaynatiyotuz vee o suyu peynir tenekesi (gulmeyin yaa:)) buyuk bir tenekeye dokup kenarlarina havlu koyuyoruz(bi yerimiz kesilmesin acimasin diye) sonra su ilinana kadar orada oturuyoruz(buhari iyi geliyormus) orsan kalkar kalkmaz esimizle birlikte oluyoruz
bukadaaar
kuaforumun mustetisi 17sene herturlu tedaviyi gormus cocuk olmamis benimde tanidigim bi teyze bunu yspmasini soylemis o ay hamile kalmis
simdi bebis yasina geliyor
darisi hepimizin basina olsun
***gununu sormadim ama sanirsam yum.gunu etkili olur

Bence duanın biride bir binide... O yüzden okuyabildiğimiz kadar bu hafta ayetel kürsi okuyalım...ayetel kürsi zor durumda kaldığında okunabilecek değerli bir duadır canlarım... Açılış bununla olsun...evet diyenler onaya sunuyorum... Leyla EVET DER...

Pink evet diyor

Oncelikle aramiza hosgeldin canim. Yazdiklarinada enaaaaa diye tepki vermek istiyorum . Herseyi denedik buda yapilabilecek bisey ve ilginc geldi

Oncelikle aramiza hosgeldin canim. Yazdiklarinada enaaaaa diye tepki vermek istiyorum . Herseyi denedik buda yapilabilecek bisey ve ilginc geldi
Kız bu suya buhara oturma işinden korkuyorum ben...Veson mu yazmıştı başkası mı doktor demişya tüpleri tıkarsınız diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…