Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

kızlar b-hcg 646 cıktı, doktoruma gittim , deger guzel dedi, daha cok yeniymis,

cok mutluyum su an cookkk

sizler icin de dua ediyorum, allahim hepinizr yasatsin insallah :)

canım ozelden yazdım ama gormedın sanırım.nasıl oldu ne kullandın anlat bana da.çok çok tebrık edrım senı cok sevındım

313 faziletinide okuyun :))

canım ozelden yazdım ama gormedın sanırım.nasıl oldu ne kullandın anlat bana da.çok çok tebrık edrım senı cok sevındım
Minnta bu aralar ortada yok canım..bizde onu merak ediyoruz..annesi rahatsızdı umarım hepsi iyidir

Ayetel Kürsi’yi 313 defa okursa, kendisine ölçülemeyecek kadar hayır hasıl olur. Allah ona hayır kapılarını açar. 313 sayısının büyük sır ve hikmeti ve garip özellikleri vardır. Bu sayı, 124 bin peygamber içinde resul olanların sayısıdır. (Her resul, ayrı bir vahye mazhar olmuştur.) Tâlut, 313 kişi ile Câlut’a karşı savaşa çıkmıştı.
Bedir savaşına katılan Eshab-ı Kiram da 313 kişi idi. (Şeyh El-Bûnî diyor ki; Yüce Kur’an’da en üstün ayet, Ayetel Kürsi’dir. Ayetel Kürsi İsm-i Âzam, yani Allah’ın en büyük ismidir. Cenab-ı Hak, bu ayetin başında “Allah Hu lâ ilâhe illâ Huvel Hayyül Kayyum” buyuruyor. Kim bu üç ismi anıp devam ederse, süratle faydasını bulur.

Güzelmiş hikmeti....insan sayıyı tamamlayamam diye tırsıyor....ne kadar okuyabilirsek o kadar karımıza diye düşünüyorum canım...

O zaman 10 tane ayetel kursi ve fatiha ile kevser mi demisti E-brulim 12 tane sayida vermisti o olsun hemde ezbere okunan bisi ben fazla okurum gun boyunca okurum hemde ..

eveet bende katiliyorum insallah kizlar
Yarın ovulasyon testine başlıyorum.. Hayırlı olsun bana ) Veson bana kızacak ama ölçümü bıraktım artık ovulasyon testi ile işi yürüteceğim...
ovülasyon testi ben yaptim ama pco olunca lh hep yüksek bi türlü tutturamadim canim hayirli olur insallah senin icin
ebrucum nöbetci olmadigim günler sana yardimci olmak isterim canim

E-brulim canim bu gün ardiyemi temizledim sana haber etcektim yaaa aksam giremedim o yüzden ancak firsat oldu

Cnmm burdayım evet gündüZ 3 te 2 saat en az sıvı almadan yap cnm:)
Tamam canım sağolasın..
eveet bende katiliyorum insallah kizlar

ovülasyon testi ben yaptim ama pco olunca lh hep yüksek bi türlü tutturamadim canim hayirli olur insallah senin icin

ebrucum nöbetci olmadigim günler sana yardimci olmak isterim canim
Amin canım.. İnşallah hayırlı olur tatlım...

Canım yazmaya yeni fırsatım oldu, sayılar fazla geldi bana eğer bir dua okuyacaksak teslimiyet içinde sıkılmadan yapmamız gerektiğine inanıyorum. İsterseniz her gün bir yasin ya da 10-15 ayetel kürsi okuyabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…