İyi uykular kuzum... Tırsma hiç... Herşey gönlünce olsun inşallah bitanem... Gelince gelişmeleri yaz merak ederiz..Iyi geceler canimmm. Bende yatıyorum. Sabah hast gidicem yalancilik yapicamcokk tirsiyorumm .grsrz cnmm
Kız şu oğlanı nasıl tutturdun..bunun bir yöntemi varmı şekerim...iste bende bu enaaa tepkisini almamak icin yazamistim basta
baktim buna yakin seyler yapiliyor gozumu kapatip yazayim dedim :)))
Iyi ettin cnimiste bende bu enaaa tepkisini almamak icin yazamistim basta
baktim buna yakin seyler yapiliyor gozumu kapatip yazayim dedim :)))
Insallahh cnim bakalim. Hemen cikar cikmaz yazarim cnmİyi uykular kuzum... Tırsma hiç... Herşey gönlünce olsun inşallah bitanem... Gelince gelişmeleri yaz merak ederiz..
Ayyy leyla yaaa alemsinKız şu oğlanı nasıl tutturdun..bunun bir yöntemi varmı şekerim...
Olur gel kesele cok iyi olur hattaKeseleyimmi seni
kızlar b-hcg 646 cıktı, doktoruma gittim , deger guzel dedi, daha cok yeniymis,
cok mutluyum su an cookkk
sizler icin de dua ediyorum, allahim hepinizr yasatsin insallah :)
Amin bitanem cümlemize... Eltimle aynı kaderi paylaşmak istemiyorum ya..kadın 4.de buldu oğlanıAyyy leyla yaaa alemsinrabbim sana katindam saglikli hayirli bir erkek evlat nasip etsin
313 faziletinide okuyun :))Bence duanın biride bir binide... O yüzden okuyabildiğimiz kadar bu hafta ayetel kürsi okuyalım...ayetel kürsi zor durumda kaldığında okunabilecek değerli bir duadır canlarım... Açılış bununla olsun...evet diyenler onaya sunuyorum... Leyla EVET DER...
Minnta bu aralar ortada yok canım..bizde onu merak ediyoruz..annesi rahatsızdı umarım hepsi iyidircanım ozelden yazdım ama gormedın sanırım.nasıl oldu ne kullandın anlat bana da.çok çok tebrık edrım senı cok sevındım
Güzelmiş hikmeti....insan sayıyı tamamlayamam diye tırsıyor....ne kadar okuyabilirsek o kadar karımıza diye düşünüyorum canım...Ayetel Kürsi’yi 313 defa okursa, kendisine ölçülemeyecek kadar hayır hasıl olur. Allah ona hayır kapılarını açar. 313 sayısının büyük sır ve hikmeti ve garip özellikleri vardır. Bu sayı, 124 bin peygamber içinde resul olanların sayısıdır. (Her resul, ayrı bir vahye mazhar olmuştur.) Tâlut, 313 kişi ile Câlut’a karşı savaşa çıkmıştı.
Bedir savaşına katılan Eshab-ı Kiram da 313 kişi idi. (Şeyh El-Bûnî diyor ki; Yüce Kur’an’da en üstün ayet, Ayetel Kürsi’dir. Ayetel Kürsi İsm-i Âzam, yani Allah’ın en büyük ismidir. Cenab-ı Hak, bu ayetin başında “Allah Hu lâ ilâhe illâ Huvel Hayyül Kayyum” buyuruyor. Kim bu üç ismi anıp devam ederse, süratle faydasını bulur.
Cnmm burdayım evet gündüZ 3 te 2 saat en az sıvı almadan yap cnm:)DESIGNER27 sema gittinmi bebişim...ovulasyon testi ni gündüz 3 temi yapacaktım...10 defa söyledin ama unutuyorum kuzum ya....
eveet bende katiliyorum insallah kizlarAhkaf suresi'nin 15. ayetini paylaşmıştım bugün canım, internetten bir bak. Bende bugün araştırırken gözüme çarptı, evlat için okunuyormuş.
Canım şuan okumalarımızı bitirmedik, pazar yada pazartesi yeni listeye geçeceğiz.
Yaşın kaç canım? Çocuğun var mı? Yoksa sende bekleyenlerdenmisin bizler gibi?
Buyur canım?
@minnta ve-TubiSh- den ses yok, o yüzden onları eklemiyorum şimdilik.
@HLYELA da uğramadı ama o devam eder diye düşünüyorum.
Yeni katılacak olan arkadaşlarımız:
@cornellaSaye- @lisaa04 altunn
ovülasyon testi ben yaptim ama pco olunca lh hep yüksek bi türlü tutturamadim canim hayirli olur insallah senin icinYarın ovulasyon testine başlıyorum.. Hayırlı olsun bana ) Veson bana kızacak ama ölçümü bıraktım artık ovulasyon testi ile işi yürüteceğim...
ebrucum nöbetci olmadigim günler sana yardimci olmak isterim canimKızlar benim için farketmez, ben her şeye katılırım. Benim için duanın uzunu kısası değil fazileti önemli. Yavrularımızın gelmesi için de hangi dua gerekiyorsa okurum. Bu arada tüm evlat sahibi olmak isteyenler adına 4444 tefriciye ye niyet ettim, günlük bir kaç adet okumak isterseniz haberiniz olsun :)
Tamam canım sağolasın..Cnmm burdayım evet gündüZ 3 te 2 saat en az sıvı almadan yap cnm:)
Amin canım.. İnşallah hayırlı olur tatlım...eveet bende katiliyorum insallah kizlar
ovülasyon testi ben yaptim ama pco olunca lh hep yüksek bi türlü tutturamadim canim hayirli olur insallah senin icin
ebrucum nöbetci olmadigim günler sana yardimci olmak isterim canim
Canım yazmaya yeni fırsatım oldu, sayılar fazla geldi bana eğer bir dua okuyacaksak teslimiyet içinde sıkılmadan yapmamız gerektiğine inanıyorum. İsterseniz her gün bir yasin ya da 10-15 ayetel kürsi okuyabiliriz.Dua sıralamamız:
Katılımcılar:
- Ismi azam duası
- Enbiya suresi (uzun derseniz çıkarırız listeden)
- Ahkaf suresi
- Şahmeran duası
- 10.000 ihlas
- 1001 Fatiha
- 313 ayetel kürsi
- 41 Yasin-i şerif (sayıya bağlı olmadan da okuyabiliriz)
- Fetih suresi
Veson Al_pi LeYLa_21 DESIGNER27 @deeploneliness Saye- altunn -TubiSh- pink love @lisaa04 @HLYELA @cornella @minnta
E-brulim
O daha kolay cnm ateş biraz sabır iş hadi HayırlısıYarın ovulasyon testine başlıyorum.. Hayırlı olsun bana ) Veson bana kızacak ama ölçümü bıraktım artık ovulasyon testi ile işi yürüteceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?