Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İbrahim Suresi hangi topik link istiyorum

Yağlı sudan SOĞAN suyuna geçiş şeyimiz her türlü sebze meyveye maruz kalacak desene bebiş gelsin yeter ki :)))

Kızlar madem Say'ı önemli 313 olsun ama bu Gönül işi herkes okuyabileceği sayıyı okur kalan da aramızda paylaşılır bir denemekten zarar çıkmaz

Sonuç ne cnm ??????

Sonuç ne cnm ??????
Günaydin canim testim NEGATİF hem de çok açik ve net:)bugunle beraber 5 gün geçti.bakalim artik çarsambaya kadar falan gelmezse bi dr a gözukurum.bu ay da olmadi ama canim sâgolsun kasimlar araliklar ocaklar beni bekler:)icimden bir ses nisan mayis gibi hamile kalacağimi söylüyor insallah benim icin en hayirli zamanda verir Rabbim.

Umarım geç döllenmedir Herşeyin Hayırlısı Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah herşey gönlüne göre olsun bir süpriz olursa kesin haber ver merakta bırakma

Gunaydinn arkadaslar. Hastanedeyim ve sira num 42 ins ogleden sonraya kalmaz muayene yaa pofff. Sabah 6.30da ciktim evden buna ragmen 42 düştü sansima pehhhh muayene 9da başlıyor bu hastaneden nefret ediyorum .

Gunaydinn arkadaslar. Hastanedeyim ve sira num 42 ins ogleden sonraya kalmaz muayene yaa pofff. Sabah 6.30da ciktim evden buna ragmen 42 düştü sansima pehhhh muayene 9da başlıyor bu hastaneden nefret ediyorum .
cnmm günaydınn bu ne yaaa tatlımmm bukadar beklenirmi?

cnmm günaydınn bu ne yaaa tatlımmm bukadar beklenirmi?
Mecbur cnm yaa drlar izinliymis 2dr calisiyor yigin olmus o yuzden ogleden once girsem sukretcem. Bazen hizli ilerliyor ins hizki bakar hastanedeki ugultu kafami sisiriyor kendime gelemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…