İbrahim Suresi hangi topik link istiyorumKuzum Hz. Ibrahimin duasını diğer topikte okuyoruz, sende oraya katıl istersen yeni liste yapılıyor şuan.
Anlıyorum seni canım, bazen gerçekten zor oluyor. Uzun olunca bazen bende odaklanamıyorum, kafam başka yere gidiyor senin dediğin gibi.
Günde 10 ayetel kürsi ile 313 e ulaşamıyoruz, günlük 30 tane falan okumak gerekecek.
Kararsızız :)
Hayır bence kuraya uyalım ama Sayılar değişebilir ben hep okumaya çalışırım ama okuyamayan arkadaşlar olursa kısaltılabilirAynısı benim aklımdan da geçti, topluca ayetel kürsi okursak ismi âzamı da kendim okuyacağım :)
O zaman Say'ı 313 olsun ama herkes okuyabildiğini okusun eksik kısmı aramızda bölüşelimAnam ben 7 gün ayetel kürsi duası okudum bu ay ilk gün 50 sonra 170 sonra 220 sonra 323 tekrar başa dönüyo bide saat gece 11 de başlıyosun 323 olduğu günler çokk zorlandım.:)
Yağlı sudan SOĞAN suyuna geçiş şeyimiz her türlü sebze meyveye maruz kalacak desene bebiş gelsin yeter ki :)))kizlar selam konuyu msj yazmadan sadece takip ediyorum :))
birsey ogrendim ve nezamandir buraya yazmak istiyordum ama nasil karsilarsiniz bilemedigim icin cekindim.ama baktimki bu yolda hersey mubah :))
konu sogan suyu,ama icmiyoruz 1kilo sogani kabuklari ile 4-5lt suda kaynatiyotuz vee o suyu peynir tenekesi (gulmeyin yaa:)) buyuk bir tenekeye dokup kenarlarina havlu koyuyoruz(bi yerimiz kesilmesin acimasin diye) sonra su ilinana kadar orada oturuyoruz(buhari iyi geliyormus) orsan kalkar kalkmaz esimizle birlikte oluyoruz
bukadaaar
kuaforumun mustetisi 17sene herturlu tedaviyi gormus cocuk olmamis benimde tanidigim bi teyze bunu yspmasini soylemis o ay hamile kalmis
simdi bebis yasina geliyor
darisi hepimizin basina olsun
***gununu sormadim ama sanirsam yum.gunu etkili olur
O içine sokmuş cnm zeytin yağınıKız bu suya buhara oturma işinden korkuyorum ben...Veson mu yazmıştı başkası mı doktor demişya tüpleri tıkarsınız diye....
Iyi yapmışsın cnm yapılabilir bir şey denenebilir neyin vesile olacağı bilinmez saoliste bende bu enaaa tepkisini almamak icin yazamistim basta
baktim buna yakin seyler yapiliyor gozumu kapatip yazayim dedim :)))
Minta uzun zamandır kk ya girmiyor cnm Endişe ettikcanım ozelden yazdım ama gormedın sanırım.nasıl oldu ne kullandın anlat bana da.çok çok tebrık edrım senı cok sevındım
Kızlar madem Say'ı önemli 313 olsun ama bu Gönül işi herkes okuyabileceği sayıyı okur kalan da aramızda paylaşılır bir denemekten zarar çıkmazAyetel Kürsi’yi 313 defa okursa, kendisine ölçülemeyecek kadar hayır hasıl olur. Allah ona hayır kapılarını açar. 313 sayısının büyük sır ve hikmeti ve garip özellikleri vardır. Bu sayı, 124 bin peygamber içinde resul olanların sayısıdır. (Her resul, ayrı bir vahye mazhar olmuştur.) Tâlut, 313 kişi ile Câlut’a karşı savaşa çıkmıştı.
Bedir savaşına katılan Eshab-ı Kiram da 313 kişi idi. (Şeyh El-Bûnî diyor ki; Yüce Kur’an’da en üstün ayet, Ayetel Kürsi’dir. Ayetel Kürsi İsm-i Âzam, yani Allah’ın en büyük ismidir. Cenab-ı Hak, bu ayetin başında “Allah Hu lâ ilâhe illâ Huvel Hayyül Kayyum” buyuruyor. Kim bu üç ismi anıp devam ederse, süratle faydasını bulur.
Diline yüreğine sağlıkVeson duanı okudum cnm
Sonuç ne cnm ??????testim hazır bekliyorum yapıcam. bugün bat geçeli 4 gün oldu ama ben adet belirtileri hissediyorum.zaten yaz başlangıcı benim adet normalden erken gelir.kış başlangıcı da biraz geç kalır.mevsimsel değişiklik hesaaabı. nedense bir şeyler beni umutsuzluğa sürüklüyor belki de 4 aydır bebeğimin gelmemesidirben seni bata 5-6 gün kala yapan arkadaşlarla karıştırdım galiba.son bir senede derken sen kaç yıldır bebek düşünüyorsun canım?
Günaydin canim testim NEGATİF hem de çok açik ve net:)bugunle beraber 5 gün geçti.bakalim artik çarsambaya kadar falan gelmezse bi dr a gözukurum.bu ay da olmadi ama canim sâgolsun kasimlar araliklar ocaklar beni bekler:)icimden bir ses nisan mayis gibi hamile kalacağimi söylüyor insallah benim icin en hayirli zamanda verir Rabbim.Sonuç ne cnm ??????
Umarım geç döllenmedir Herşeyin Hayırlısı Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah herşey gönlüne göre olsun bir süpriz olursa kesin haber ver merakta bırakmaGünaydin canim testim NEGATİF hem de çok açik ve net:)bugunle beraber 5 gün geçti.bakalim artik çarsambaya kadar falan gelmezse bi dr a gözukurum.bu ay da olmadi ama canim sâgolsun kasimlar araliklar ocaklar beni bekler:)icimden bir ses nisan mayis gibi hamile kalacağimi söylüyor insallah benim icin en hayirli zamanda verir Rabbim.
Enaaaa masallahhAmin bitanem cümlemize... Eltimle aynı kaderi paylaşmak istemiyorum ya..kadın 4.de buldu oğlanı)
cnmm günaydınn bu ne yaaa tatlımmm bukadar beklenirmi?Gunaydinn arkadaslar. Hastanedeyim ve sira num 42ins ogleden sonraya kalmaz muayene yaa pofff. Sabah 6.30da ciktim evden buna ragmen 42 düştü sansima pehhhh muayene 9da başlıyor bu hastaneden nefret ediyorum .
Mecbur cnm yaa drlar izinliymis 2dr calisiyor yigin olmus o yuzden ogleden once girsem sukretcem. Bazen hizli ilerliyor ins hizki bakarcnmm günaydınn bu ne yaaa tatlımmm bukadar beklenirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?