En son olduğu gibi kalmış dün ben erken yattım bir ton konuşmuşsunuz ama sonuç yokDua noldu dua
Emaaannnn napiyosak yapalım artikEn son olduğu gibi kalmış dün ben erken yattım bir ton konuşmuşsunuz ama sonuç yokben Derim ki Ebru nun çektiği kuraya uyalım Say'ı konusuna gelince herkes okuyabileceği kadar yazar duruma göre bakarız kalan olursa belki aramızda paylaşırız çünkü bu Gönül işi zorlamanın anlamı yok ama çok okuyabilecekler var sanırım aramızda mesela ben kendimi biraz zorlayabilirim
Ben 125 tane okudum gerisini paylasin :)Kızlar madem Say'ı önemli 313 olsun ama bu Gönül işi herkes okuyabileceği sayıyı okur kalan da aramızda paylaşılır bir denemekten zarar çıkmaz
Daha kenzul ars bitmedikiBen 125 tane okudum gerisini paylasin :)
125 adet okudum gerisini tamamlayinGüzelmiş hikmeti....insan sayıyı tamamlayamam diye tırsıyor....ne kadar okuyabilirsek o kadar karımıza diye düşünüyorum canım...
Hızlısın bacım125 adet okudum gerisini tamamlayin
Cnm zorlama gönlünden ne koparsa onu oku Gönül işi bu bence öyle Olmalı istersen bir tane okuEmaaannnn napiyosak yapalım artikmecbur kalirsam bende zorlarim ama sorun zorla degil isteyerek cani gonulden okumak istemem canim. Seytan tepeme cok biniyo dua okurken
Hangi konuda dua da mı? Çalışmalarda mı?:))))Bu hafta free takikalim
Evet cnm bugün eski listeye toplu dua edilecek gönlünden geçtiği gibi sala ile ezan arası da dua edelim inşallah haftasonu Betül yeni listeyi hazırlar pazartesi okumaya başlarız inşallahVeson dua topiğinde pazartesi başlıyoruz dimi bitti çünkü dualar
tamam cnm bugün sala dan sonra 1000 ya evvel çekelim 4 cuma yapalım bunu:)Evet cnm bugün eski listeye toplu dua edilecek gönlünden geçtiği gibi sala ile ezan arası da dua edelim inşallah haftasonu Betül yeni listeyi hazırlar pazartesi okumaya başlarız inşallah
seninde mübarek olsun cnm rabbim dualarımızı kabul etsin:)
Asure gününüz mübarek olsun canlarim ♥
Allah bagislasin kuzunu canim benim :)kizlar selam konuyu msj yazmadan sadece takip ediyorum :))
birsey ogrendim ve nezamandir buraya yazmak istiyordum ama nasil karsilarsiniz bilemedigim icin cekindim.ama baktimki bu yolda hersey mubah :))
konu sogan suyu,ama icmiyoruz 1kilo sogani kabuklari ile 4-5lt suda kaynatiyotuz vee o suyu peynir tenekesi (gulmeyin yaa:)) buyuk bir tenekeye dokup kenarlarina havlu koyuyoruz(bi yerimiz kesilmesin acimasin diye) sonra su ilinana kadar orada oturuyoruz(buhari iyi geliyormus) orsan kalkar kalkmaz esimizle birlikte oluyoruz
bukadaaar
kuaforumun mustetisi 17sene herturlu tedaviyi gormus cocuk olmamis benimde tanidigim bi teyze bunu yspmasini soylemis o ay hamile kalmis
simdi bebis yasina geliyor
darisi hepimizin basina olsun
***gununu sormadim ama sanirsam yum.gunu etkili olur
12 ihlas 1 fatiha canimO zaman 10 tane ayetel kursi ve fatiha ile kevser mi demistiE-brulim 12 tane sayida vermisti o olsun hemde ezbere okunan bisi ben fazla okurum gun boyunca okurum hemde ..
Allah razi olsun gülüm, dün basladim Allahin izniyle evlat sahibi olmak isteyenlerin niyetine... Ezbere bilmedigim icin yavas ilerliyorum ama gec olsun güc olmasin :)ebrucum nöbetci olmadigim günler sana yardimci olmak isterim canim
Ellerine kollarina saglik, darisi benim basima :) Simdi sira kiyafetlerinde :)E-brulim canim bu gün ardiyemi temizledim sana haber etcektim yaaa aksam giremedim o yüzden ancak firsat oldu
Karar asamasindayiz canim :) insallah bugün bir sonuca variriz :)Canım yazmaya yeni fırsatım oldu, sayılar fazla geldi bana eğer bir dua okuyacaksak teslimiyet içinde sıkılmadan yapmamız gerektiğine inanıyorum. İsterseniz her gün bir yasin ya da 10-15 ayetel kürsi okuyabiliriz.
Seninde katildigin dua topiginden bahsettik Hz. Ibrahimin duasi.İbrahim Suresi hangi topik link istiyorum
Kimseyi zorlayamayiz gülüm, sonucta bunun icten gelmesi lazim diger kizlarin da dedigi gibi sıkılmadan okunmali.Hayır bence kuraya uyalım ama Sayılar değişebilir ben hep okumaya çalışırım ama okuyamayan arkadaşlar olursa kısaltılabilir
Ayetel kürsi okuyacaksak eger dedigin gibi yapalim. Herkes okuyabildigi kadar okusun gerisini paylasiriz.O zaman Say'ı 313 olsun ama herkes okuyabildiğini okusun eksik kısmı aramızda bölüşelim
Gülüm ne zaman test yapacaksin? Insallah bebis haberini aliriz :)Bu arada kızlar ateşim bugün düşmedi çok heyecanlıyım bugün iş çıkışı bir test Alıp yarın da yüksek çıkarsa bir test yapacağım dua edin
Canim hayirli haberlerini bekliyorum :)Gunaydinn arkadaslar. Hastanedeyim ve sira num 42ins ogleden sonraya kalmaz muayene yaa pofff. Sabah 6.30da ciktim evden buna ragmen 42 düştü sansima pehhhh muayene 9da başlıyor bu hastaneden nefret ediyorum .
Bugün bol bol dua edelim insallah :)tamam cnm bugün sala dan sonra 1000 ya evvel çekelim 4 cuma yapalım bunu:)
Amin cümlemizin kuzum :)seninde mübarek olsun cnm rabbim dualarımızı kabul etsin:)
Masallah canim, Rabbim nice ask ve huzur dolu aylar/seneler nasip etsin :) Topigimizin yeni gelini :)26 yaşındayım canım ben daha 2 aylık evliyim yeni üye oldum buraya boş geçiyor işte vaktim bende oturup sizlere dua edeyim dedim
amin canım amin inşallah hatime başladım yeniden Rabbim kabul ederse inşallah duasına sizleride katmak istiyorum benimde annemin 2 yıl olmamış çocuk çok zorluk çekmiş sorunda yokmuş herşeyi denemişler birisi bu evden çık hamile kalırsın demiş annemler çıkmış ve o ay hamile kalmış çünkü yengem hep beddua ve büyü yapıyormuş Allah dilerse o büyü tutar tabi ki ama tutmuş belli ki bence bolca dua edin siz ne zamandır bekliyorsunuzMasallah canim, Rabbim nice ask ve huzur dolu aylar/seneler nasip etsin :) Topigimizin yeni gelini :)
Allah razi olsun, ettigin dualar icin melekler sanada amin desin insallah :)
Canim forumda böyle konular yasak, mesajini düzenleyip sil istersen sonra ban yeme :)amin canım amin inşallah hatime başladım yeniden Rabbim kabul ederse inşallah duasına sizleride katmak istiyorum benimde annemin 2 yıl olmamış çocuk çok zorluk çekmiş sorunda yokmuş herşeyi denemişler birisi bu evden çık hamile kalırsın demiş annemler çıkmış ve o ay hamile kalmış çünkü yengem hep beddua ve büyü yapıyormuş Allah dilerse o büyü tutar tabi ki ama tutmuş belli ki bence bolca dua edin siz ne zamandır bekliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?