Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

En son olduğu gibi kalmış dün ben erken yattım bir ton konuşmuşsunuz ama sonuç yokben Derim ki Ebru nun çektiği kuraya uyalım Say'ı konusuna gelince herkes okuyabileceği kadar yazar duruma göre bakarız kalan olursa belki aramızda paylaşırız çünkü bu Gönül işi zorlamanın anlamı yok ama çok okuyabilecekler var sanırım aramızda mesela ben kendimi biraz zorlayabilirim

Emaaannnn napiyosak yapalım artik mecbur kalirsam bende zorlarim ama sorun zorla degil isteyerek cani gonulden okumak istemem canim. Seytan tepeme cok biniyo dua okurken

Emaaannnn napiyosak yapalım artik mecbur kalirsam bende zorlarim ama sorun zorla degil isteyerek cani gonulden okumak istemem canim. Seytan tepeme cok biniyo dua okurken
Cnm zorlama gönlünden ne koparsa onu oku Gönül işi bu bence öyle Olmalı istersen bir tane oku

Allah bagislasin kuzunu canim benim :)

O zaman 10 tane ayetel kursi ve fatiha ile kevser mi demisti E-brulim 12 tane sayida vermisti o olsun hemde ezbere okunan bisi ben fazla okurum gun boyunca okurum hemde ..
12 ihlas 1 fatiha canim

ebrucum nöbetci olmadigim günler sana yardimci olmak isterim canim
Allah razi olsun gülüm, dün basladim Allahin izniyle evlat sahibi olmak isteyenlerin niyetine... Ezbere bilmedigim icin yavas ilerliyorum ama gec olsun güc olmasin :)

Bu arada sende gelen giden yok mu hala?

E-brulim canim bu gün ardiyemi temizledim sana haber etcektim yaaa aksam giremedim o yüzden ancak firsat oldu
Ellerine kollarina saglik, darisi benim basima :) Simdi sira kiyafetlerinde :)

Karar asamasindayiz canim :) insallah bugün bir sonuca variriz :)

İbrahim Suresi hangi topik link istiyorum
Seninde katildigin dua topiginden bahsettik Hz. Ibrahimin duasi.

Hayır bence kuraya uyalım ama Sayılar değişebilir ben hep okumaya çalışırım ama okuyamayan arkadaşlar olursa kısaltılabilir
Kimseyi zorlayamayiz gülüm, sonucta bunun icten gelmesi lazim diger kizlarin da dedigi gibi sıkılmadan okunmali.
Mecburiyet olarak hissedilmemeli, gönülden yapilmali.

Kizlar ayetel kürsi okumak istiyorsa ona baslayalim, ben listeye uyup yine dualari sirasiyla okuyacagim.

O zaman Say'ı 313 olsun ama herkes okuyabildiğini okusun eksik kısmı aramızda bölüşelim
Ayetel kürsi okuyacaksak eger dedigin gibi yapalim. Herkes okuyabildigi kadar okusun gerisini paylasiriz.

Bu arada kızlar ateşim bugün düşmedi çok heyecanlıyım bugün iş çıkışı bir test Alıp yarın da yüksek çıkarsa bir test yapacağım dua edin
Gülüm ne zaman test yapacaksin? Insallah bebis haberini aliriz :)

Gunaydinn arkadaslar. Hastanedeyim ve sira num 42 ins ogleden sonraya kalmaz muayene yaa pofff. Sabah 6.30da ciktim evden buna ragmen 42 düştü sansima pehhhh muayene 9da başlıyor bu hastaneden nefret ediyorum .
Canim hayirli haberlerini bekliyorum :)

tamam cnm bugün sala dan sonra 1000 ya evvel çekelim 4 cuma yapalım bunu:)
Bugün bol bol dua edelim insallah :)

Canım şuan okumalarımızı bitirmedik, pazar yada pazartesi yeni listeye geçeceğiz.

Yaşın kaç canım? Çocuğun var mı? Yoksa sende bekleyenlerdenmisin bizler gibi?

26 yaşındayım canım ben daha 2 aylık evliyim yeni üye oldum buraya boş geçiyor işte vaktim bende oturup sizlere dua edeyim dedim

26 yaşındayım canım ben daha 2 aylık evliyim yeni üye oldum buraya boş geçiyor işte vaktim bende oturup sizlere dua edeyim dedim
Masallah canim, Rabbim nice ask ve huzur dolu aylar/seneler nasip etsin :) Topigimizin yeni gelini :)
Allah razi olsun, ettigin dualar icin melekler sanada amin desin insallah :)

Masallah canim, Rabbim nice ask ve huzur dolu aylar/seneler nasip etsin :) Topigimizin yeni gelini :)
Allah razi olsun, ettigin dualar icin melekler sanada amin desin insallah :)
amin canım amin inşallah hatime başladım yeniden Rabbim kabul ederse inşallah duasına sizleride katmak istiyorum benimde annemin 2 yıl olmamış çocuk çok zorluk çekmiş sorunda yokmuş herşeyi denemişler birisi bu evden çık hamile kalırsın demiş annemler çıkmış ve o ay hamile kalmış çünkü yengem hep beddua ve büyü yapıyormuş Allah dilerse o büyü tutar tabi ki ama tutmuş belli ki bence bolca dua edin siz ne zamandır bekliyorsunuz

Canim forumda böyle konular yasak, mesajini düzenleyip sil istersen sonra ban yeme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…