Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Rabbim büyük canim, o ol dedikten sonra kimse önüne gecemez...
Allah bu duyguyu isteyen herkese tattirsin. Biz 1,5 senedir istiyoruz canim.
Dualarla gelecek insallah meleklerimiz :)

Rabbim büyük canim, o ol dedikten sonra kimse önüne gecemez...
Allah bu duyguyu isteyen herkese tattirsin. Biz 1,5 senedir istiyoruz canim.
Dualarla gelecek insallah meleklerimiz :)
inşallah canım ya inşallah gerçekten çok dua etcem Allah isteyen herkese nasip etsin benim görümcem 1.5 aylık evli ve hamileymiş Rabbim veriyor böyle ama Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı çocuklar versin herkese sabır önemli birde sanırım stres yapılmaması gerekiyor bende yeni yeni buralardan öğreniyorum

Evet canim bu sürecte cok sabir lazim... Ister istemez bazen strese giriyor insan, kendini dizginliyemiyorsun :)
Bu dünyada neyi cok istersen o senin imtihanin olurmus, evlat hasreti de bizim imtihanimiz... Rabbim bu imtihani basariyla vermemizi ve hayirli, saglikli evlat sahibi olmamizi nasip etsin.

Asure gününüz mübarek olsun canlarim ♥
günaydin canim cani gönülden aminn
Allah razi olsun gülüm, dün basladim Allahin izniyle evlat sahibi olmak isteyenlerin niyetine... Ezbere bilmedigim icin yavas ilerliyorum ama gec olsun güc olmasin :)

Bu arada sende gelen giden yok mu hala?
Allah kabul etsin canim insallah...
bende henüz gelen giden yok ama acele etmiyorum 10 gectikten sonra geldigini biliyorum
Ellerine kollarina saglik, darisi benim basima :) Simdi sira kiyafetlerinde :)
evet canim bu gün diger odalarimi temileyecegim yarin nöbet sonra da yazlik kislik degisimi yaparken kiyafetleri halletcem insallah

amin canım inşallah ya :)

Kizlar ben hast ciktim. Haberler cok iyi degil cok kotude daha istenilen boyutta degilmis yumurtalarim bir suru fokikul vardi iriki ufakli .pazartesi kontrole gel dedi bakacak tekrar :) o zaman kadar buyurmu sizce iyice

Kizlar ben hast ciktim. Haberler cok iyi degil cok kotude daha istenilen boyutta degilmis yumurtalarim bir suru fokikul vardi iriki ufakli .pazartesi kontrole gel dedi bakacak tekrar :) o zaman kadar buyurmu sizce iyice
ANAAA OKADAR ZAMANDA KAÇ GÜNDE OLDU ÖLE BİRSÜRÜ YUMURTA CNMSEN İNOFOLİC KULLANIOMUSUN

Gelmesiiiin güzel haberlerini aliriz insallah :)
Kolay gelsin gülüm, kismet olursa bende yarin yapmayi planliyorum :)

kızlar yarın endokrine randevu aldımmm bakalımm ne diyecek
Hayirli haberler alirsin insallah :)

Duada kiz calismalari sıkı tutalim bana bugunde yagli su yok yarin esim sperm vercek duruma gore yagli su olabilir; )
Spermiyogram öncesi perhizi

Hic canini síkma gülüm, bence bu güzel haber... Bir sürü yumurtan var kuzum, onlar büyüyecek döllenecek annesinin kuzulari olacak :) Demek ki doktor bosuna 18 dememis sana, adamin günahini aldik

Ebrucum sen naptin yarinn asilama yapilcakmi
Benim randevum 12 bucukta gülüm (türkiye saatiyle 13:30), cikar cikmaz size haber edecegim insallah :)

ELLERİNİZ AÇıK ,KALBİNİZ SEVGİ DOLU OLSUN
GÖZLERİNİZDE İKİ DAMLA YAŞ OLSUN
SAĞNAK SAĞNAK Yağan RAHMET DERGAHıNDAN BİR DAMLA DA SİZE NASİP OLSUN
KARDEŞLİĞİN EN GÜZELİ DUADıR
KARDEŞLER DUALARıNıZ KARDEŞLERİNİZ İÇİN OLSUN
AŞURE GÜNÜNÜZ GİBİ BÜTÜN GÜNLERİNİZ RAHMET OLSUN
(Amİn) RABBİM su cuma gününün ve asure gününün yüzü gözü hürmetine hepimimin gönlündekini nasip etsin inşşş hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin hayırlısı ile kucagımıza alamayı nasip etsinnnn

Gelmesiiiin güzel haberlerini aliriz insallah :)
Kolay gelsin gülüm, kismet olursa bende yarin yapmayi planliyorum :)

Hayirli haberler alirsin insallah :)
DOKTOR SENİN YUMURTALARINI SENDEN İYİ TANIYORMUŞ KUZU ADAMA NELER DEDİK:)

Beni es geçmişsin bende yazmıştım canım...sf 404 tekrar geçmiş olsun

four dahlia canım ameliyatın nasıl geçti? Iyisindir inşallah?

leylacım bebeğim özür dilerim sayfa maşallah o kadr aktif ki yetişemiyorum bi bakmışssın 10 -20 sayfa gitmiş tek tek okuyamıyorum da sağol tatlım desteğiniz için sizleri çok seviyorum Allah razı olsun hepinizden..

ebrulim çarşamda ameliyat oldum sabahtan öğlene kadr ağrısından ağladım Allahım nasıl bir sancıydı o ağrı kesici fayda etmedi kıvrandım resmen ama akşama doğru hafifledi çok şükür amleiyat güzel gemiş drum öyle söyledi..bildiğin sezeryana girer gibi çıplaktım amliyat önlüğü ile girdim sedasyon ile uyuttular anestzi ile değil..neyse ertesi sabah a daha iyyidim çıkış verdi dr eve gittim dinlendim ağrı kalmadı şükür bu gün de işe geldim pazartesi yerime bir personel gelecek ona öğreteceğim 1 hafta kadar sonrasında da çalışmayacağım..

tansiyonum çok düşük dr tansiyorn hapı verdi önümüzdeki 1 ay çok öenmli çok hızlı gelişecekler dedi çok dikkat etmem lazımmış öyle antibiyotikler ağrı kesiciler vitaminler ful devam ..
merak eden destek veren herkese çok teşekkürim Allah razı olsun yazan yazmayan herkese teşekkür ederim.. Hayırlı cumalar bu arada bol selavat ve dua ile..

Amiiin insallah canim, agzina saglik :)

Gelmis gecmis olsun gülüm... cok sükür iyisin, sevindim buna.
Isten cikmak senin icin en hayirlisi olacak, bundan sonra kendini yormaman lazim ♥♥♥♥ 4 melegin icin :)
Rabbim seni ve meleklerini korusun...

ANAAA OKADAR ZAMANDA KAÇ GÜNDE OLDU ÖLE BİRSÜRÜ YUMURTA CNMSEN İNOFOLİC KULLANIOMUSUN
Kullanmiyorum cnim .ilacimda dun bitti ama boyutlari kucuk daha 10 mm pzt kdr ne kdr buyurki buyuseler bile biraz cnm sikildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…