Simdide ya buyumezse diye korkuyorumSpermiyogram öncesi perhizi
Hic canini síkma gülüm, bence bu güzel haber... Bir sürü yumurtan var kuzum, onlar büyüyecek döllenecek annesinin kuzulari olacak :) Demek ki doktor bosuna 18 dememis sana, adamin günahini aldik
Benim randevum 12 bucukta gülüm (türkiye saatiyle 13:30), cikar cikmaz size haber edecegim insallah :)
Yaaaa ay insallahhSíkma canini kuzum, pazartesi 16-18 mm arasi olurlar... günde 2mm büyüyormus yumurtalar :)
canim pazartesiye kadar hepsi tam büyümez ama icinden mutlaka bi kac tane istenilen boyuta gelen olur hayirlisi olur insallahKizlar ben hast ciktim. Haberler cok iyi degil cok kotude daha istenilen boyutta degilmis yumurtalarim bir suru fokikul vardi iriki ufakli .pazartesi kontrole gel dedi bakacak tekrar :) o zaman kadar buyurmu sizce iyice
insallah canimda hic umudum yok bu aydan ama nasip tabiiGelmesiiiingüzel haberlerini aliriz insallah :)
Kolay gelsin gülüm, kismet olursa bende yarin yapmayi planliyorum :)
hayirli haberlerini bekliyoruz canimBenim randevum 12 bucukta gülüm (türkiye saatiyle 13:30), cikar cikmaz size haber edecegim insallah :)
Canim cokk gecmis olsunleylacım bebeğim özür dilerim sayfa maşallah o kadr aktif ki yetişemiyorum bi bakmışssın 10 -20 sayfa gitmiş tek tek okuyamıyorum da sağol tatlım desteğiniz için sizleri çok seviyorum Allah razı olsun hepinizden..
ebrulim çarşamda ameliyat oldum sabahtan öğlene kadr ağrısından ağladım Allahım nasıl bir sancıydı o ağrı kesici fayda etmedi kıvrandım resmen ama akşama doğru hafifledi çok şükür amleiyat güzel gemiş drum öyle söyledi..bildiğin sezeryana girer gibi çıplaktım amliyat önlüğü ile girdim sedasyon ile uyuttular anestzi ile değil..neyse ertesi sabah a daha iyyidim çıkış verdi dr eve gittim dinlendim ağrı kalmadı şükür bu gün de işe geldim pazartesi yerime bir personel gelecek ona öğreteceğim 1 hafta kadar sonrasında da çalışmayacağım..
tansiyonum çok düşük dr tansiyorn hapı verdi önümüzdeki 1 ay çok öenmli çok hızlı gelişecekler dedi çok dikkat etmem lazımmış öyle antibiyotikler ağrı kesiciler vitaminler ful devam ..
merak eden destek veren herkese çok teşekkürim Allah razı olsun yazan yazmayan herkese teşekkür ederim.. Hayırlı cumalar bu arada bol selavat ve dua ile..
Canim inanki bir tanesi buyusun yeter bana ben zaten pco yum herkesten daha cok dusuk riski var. Insallah hayirlisi ile buyur.canim pazartesiye kadar hepsi tam büyümez ama icinden mutlaka bi kac tane istenilen boyuta gelen olur hayirlisi olur insallah
insallah canimda hic umudum yok bu aydan ama nasip tabii
sanada simdiden kolay gelsin canim
hayirli haberlerini bekliyoruz canim
Valla yaaDOKTOR SENİN YUMURTALARINI SENDEN İYİ TANIYORMUŞ KUZU ADAMA NELER DEDİK:)
canim bende pcoyum bende martta tedavi oldugum zaman ilk gittim büyüme yok ikinci gittim 6 tane gelismisCanim inanki bir tanesi buyusun yeter bana ben zaten pco yum herkesten daha cok dusuk riski var. Insallah hayirlisi ile buyur.
Gelmis gecmis olsun gülüm... cok sükür iyisin, sevindim buna.
Isten cikmak senin icin en hayirlisi olacak, bundan sonra kendini yormaman lazim ♥♥♥♥ 4 melegin icin :)
Rabbim seni ve meleklerini korusun...
Canim cokk gecmis olsuniyi olmana sevindim cuman mubarek olsun kendine ve cocuklarina iyi bak emi yerinede biri baslayacak ohh cnm hemen ogrenir isi ins sende istirahate gecersin kafan rahat eder cnm.
cok gecmis olsun sizeeçok teşekkür ederim sizlere can sınızşu cuma hürmetine rabbim sizlere de evlat sevgisini bir an önce hayırılısı ile tatırsın emeklerninizi boşa çıkarmasın bebişinz ürerinize kussun:))))
çok teşekkür ederim sizeeeecok gecmis olsun sizee
Icini ferah tut gülüm büyüyecek Allah'in izniyle.Simdide ya buyumezse diye korkuyorumvalla benimde aklima geldi adam bana 18. Gin dedi varmis bildigi dedim hahahaha olsun bende fordum yumoslari cok sarsirdim bi tanesi sismandi canim yumurtam ona bile seviniyor insn ya. Hafi cnm ins istedigin gibi olur drla gorusmen dr a yalan soyledimya co kheyecamalndim kinusan ben degildim sanki yanaklatim alev alev yaniyodu usg dede canim cok yandi
Size evlilik yildönümü hediyesi 3-5 adet yumurtaYaaaa ay insallahhpzt evlilik yil donunum buyumese bile moralimi bozmicamm
Hayirlisi olsun canim, bende hic ummadigim ayda hamile kalmistim :) Zaten mucizeler hic ummadigimiz anda geliyor :)insallah canimda hic umudum yok bu aydan ama nasip tabii
sanada simdiden kolay gelsin canim
Allah razi olsunçok teşekkür ederim sizlere can sınızşu cuma hürmetine rabbim sizlere de evlat sevgisini bir an önce hayırılısı ile tatırsın emeklerninizi boşa çıkarmasın bebişinz ürerinize kussun:))))
ve aleykümselam rahmatullahu ve berakatuhuSelamun aleykum kizlar ... bugun en az on kisiye slm verin cok sevaphayirli cumalar guzel bir gun bugun ..
Ve aleyna aleyküm selam canim :)Selamun aleykum kizlar ... bugun en az on kisiye slm verin cok sevaphayirli cumalar guzel bir gun bugun ..
Havuc beni hamile birakacaksa yumulurumbol bol havuç yiyin
Incir prolaktini yükseltiyormus canim ama havuc olabilir. Belki bizde tavsanlar gibi patirdarizkız davşanlar sürekli havuç yiyorlar ya :)) maşallah patır patır :))
şaka bi yana incir havuç bunlar yumurta gelişiminde etkililer o yüzden dedim
aleyküm selamSelamun aleykum kizlar ... bugun en az on kisiye slm verin cok sevaphayirli cumalar guzel bir gun bugun ..
yemediğin bişe kaldı mı die bi sor hele :))Incir prolaktini yükseltiyormus canim ama havuc olabilir. Belki bizde tavsanlar gibi patirdariz
Kiz sende mi havuc yedin yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?