Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Simdide ya buyumezse diye korkuyorum valla benimde aklima geldi adam bana 18. Gin dedi varmis bildigi dedim hahahaha olsun bende fordum yumoslari cok sarsirdim bi tanesi sismandi canim yumurtam ona bile seviniyor insn ya. Hafi cnm ins istedigin gibi olur drla gorusmen dr a yalan soyledimya co kheyecamalndim kinusan ben degildim sanki yanaklatim alev alev yaniyodu usg dede canim cok yandi

Kizlar ben hast ciktim. Haberler cok iyi degil cok kotude daha istenilen boyutta degilmis yumurtalarim bir suru fokikul vardi iriki ufakli .pazartesi kontrole gel dedi bakacak tekrar :) o zaman kadar buyurmu sizce iyice
canim pazartesiye kadar hepsi tam büyümez ama icinden mutlaka bi kac tane istenilen boyuta gelen olur hayirlisi olur insallah
Gelmesiiiin güzel haberlerini aliriz insallah :)
Kolay gelsin gülüm, kismet olursa bende yarin yapmayi planliyorum :)
insallah canimda hic umudum yok bu aydan ama nasip tabii
sanada simdiden kolay gelsin canim
Benim randevum 12 bucukta gülüm (türkiye saatiyle 13:30), cikar cikmaz size haber edecegim insallah :)
hayirli haberlerini bekliyoruz canim

Canim cokk gecmis olsun iyi olmana sevindim cuman mubarek olsun kendine ve cocuklarina iyi bak emi yerinede biri baslayacak ohh cnm hemen ogrenir isi ins sende istirahate gecersin kafan rahat eder cnm.

Canim inanki bir tanesi buyusun yeter bana ben zaten pco yum herkesten daha cok dusuk riski var. Insallah hayirlisi ile buyur.

Canim inanki bir tanesi buyusun yeter bana ben zaten pco yum herkesten daha cok dusuk riski var. Insallah hayirlisi ile buyur.
canim bende pcoyum bende martta tedavi oldugum zaman ilk gittim büyüme yok ikinci gittim 6 tane gelismis sok oldum ve tabii cok sevindim sonu hüsran oldu dis gebelik oldu ama olsun rabbim tekrar nasip eder insallah sizinle birlikte bana da

Gelmis gecmis olsun gülüm... cok sükür iyisin, sevindim buna.
Isten cikmak senin icin en hayirlisi olacak, bundan sonra kendini yormaman lazim ♥♥♥♥ 4 melegin icin :)
Rabbim seni ve meleklerini korusun...

Canim cokk gecmis olsun iyi olmana sevindim cuman mubarek olsun kendine ve cocuklarina iyi bak emi yerinede biri baslayacak ohh cnm hemen ogrenir isi ins sende istirahate gecersin kafan rahat eder cnm.

çok teşekkür ederim sizlere can sınız şu cuma hürmetine rabbim sizlere de evlat sevgisini bir an önce hayırılısı ile tatırsın emeklerninizi boşa çıkarmasın bebişinz ürerinize kussun:))))

Icini ferah tut gülüm büyüyecek Allah'in izniyle.
Yine bugünkü doktora mi gideceksin yoksa günahini aldigimiz adama mi?
Niye canin yandi ki?

Yaaaa ay insallahh pzt evlilik yil donunum buyumese bile moralimi bozmicamm
Size evlilik yildönümü hediyesi 3-5 adet yumurta

insallah canimda hic umudum yok bu aydan ama nasip tabii
sanada simdiden kolay gelsin canim
Hayirlisi olsun canim, bende hic ummadigim ayda hamile kalmistim :) Zaten mucizeler hic ummadigimiz anda geliyor :)

çok teşekkür ederim sizlere can sınız şu cuma hürmetine rabbim sizlere de evlat sevgisini bir an önce hayırılısı ile tatırsın emeklerninizi boşa çıkarmasın bebişinz ürerinize kussun:))))
Allah razi olsun cok anlamli bir dua oldu

kız davşanlar sürekli havuç yiyorlar ya :)) maşallah patır patır :))

şaka bi yana incir havuç bunlar yumurta gelişiminde etkililer o yüzden dedim

canlar eşinizin sperm değerleri iyiyse hiç korkmayın derim.. şimdi hepinizi ayrı ayrı okuyamıyorum takp de edemiyorum ama yani eşin spermleri iyi olduktan sonra bizlerdeki yumurtalar öyle ya da böyle büyür de çatlar da hani kısmetinizde varsa olur içinizi rahat tutun..benim 4 dene olmasının sebebi eşim sağolsun sperm değerleri normalin üstündeydi zaten gitmiş bi de aktardan macun almş üzerine bi de keçiboynuzu yedi 1 ay :))))

bu yumurta görmemiş spermler ki açık tüpün orda hiç yumurtam olmuyordu ya yumurtayı bulunca hangisini döllesek die yarışmışlar anladığım kadarıyla maşallah :))))

biraz sizi rahatlatayım istiyorum zamanı var yeter ki üzülmeyin sizin gibi güzel yürekli insanların canı sıkkn olmasın

kız davşanlar sürekli havuç yiyorlar ya :)) maşallah patır patır :))

şaka bi yana incir havuç bunlar yumurta gelişiminde etkililer o yüzden dedim
Incir prolaktini yükseltiyormus canim ama havuc olabilir. Belki bizde tavsanlar gibi patirdariz
Kiz sende mi havuc yedin yoksa

Incir prolaktini yükseltiyormus canim ama havuc olabilir. Belki bizde tavsanlar gibi patirdariz
Kiz sende mi havuc yedin yoksa
yemediğin bişe kaldı mı die bi sor hele :))

inci havuçç soğan kürü.. denediğim iz ay olmasaydı hayıt suyu denicektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…