Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Havuc incir soda prolaktini yukseltiyormus ben korktum onlari okuduktan sonra ..

canim bende pcoyum bende martta tedavi oldugum zaman ilk gittim büyüme yok ikinci gittim 6 tane gelismis sok oldum ve tabii cok sevindim sonu hüsran oldu dis gebelik oldu ama olsun rabbim tekrar nasip eder insallah sizinle birlikte bana da
Pcolu kardeşliği . Vay beee hic yokken 6 tane olmus.Allah ne kadar buyuk . Insallah en yakin zmanda yeniden saglikli bir bebegin olur canim

çok teşekkür ederim sizlere can sınız şu cuma hürmetine rabbim sizlere de evlat sevgisini bir an önce hayırılısı ile tatırsın emeklerninizi boşa çıkarmasın bebişinz ürerinize kussun:))))
Ya evet yaaa insallah kusar ,kakasida bezinden tassin

Pcolu kardeşliği . Vay beee hic yokken 6 tane olmus.Allah ne kadar buyuk . Insallah en yakin zmanda yeniden saglikli bir bebegin olur canim
amin canim insallah isteyen herkesle birlikte hayirli saglikli nasip olur pcolu kardesligi bes kadinin ücü pco bu memlekette masallah

Insallahh canim merakla bekkiyorum pzt yi heheheh 3 5 yumurta olsun 1 bebek

amin canim insallah isteyen herkesle birlikte hayirli saglikli nasip olur pcolu kardesligi bes kadinin ücü pco bu memlekette masallah
Drlarinda hic umuruna gelmiyor ama ted bile yok o kdr yaygin olmasina ragmen

Canim dr u sormussun yine bugun gittigime giderim cnm oburu cmt cagirdi haftaya o zmn ben burda olamayacagim zaten o yüzden beni telas sarmışti en azindan hamile kalamasam bile yumurta oluşmuş mu diye öğrenmek amacli gittim. Bende kuruntu cok oluyor huyum kurusun emi usg o probu iyke bi hizli soktuki acidi pis

Kadinlar öyle hoyrat oluyor iste

Ebrulim slm

Kizlar ben hast ciktim. Haberler cok iyi degil cok kotude daha istenilen boyutta degilmis yumurtalarim bir suru fokikul vardi iriki ufakli .pazartesi kontrole gel dedi bakacak tekrar :) o zaman kadar buyurmu sizce iyice
Büyür inşallah cnm sıkıntı yapma en büyüğü kaç milimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…