havucu bi deneyelimIncir prolaktini yükseltiyormus canim ama havuc olabilir. Belki bizde tavsanlar gibi patirdariz
Kiz sende mi havuc yedin yoksa
Sen fazlasini yapmissin, Rabbim sana ondan 4 bahsetmisyemediğin bişe kaldı mı die bi sor hele :))
inci havuçç soğan kürü.. denediğim iz ay olmasaydı hayıt suyu denicektim
Yarindan itibaren tavsanliga gecis yapalim öyleysehavucu bi deneyelim
bide bunu deneyelim eksik olmasinSen fazlasini yapmissin, Rabbim sana ondan 4 bahsetmis
Yarindan itibaren tavsanliga gecis yapalim öyleyse
Catliyor mu ? Igne vuruldun mu kiKizlar sol tarafim batiyor, yumurtam catliyor galiba :)
Sen uzak dur onlardan gülümHavuc incir soda prolaktini yukseltiyormus ben korktum onlari okuduktan sonra ..
Yok gülüm 1,5 saat sonra gidecegim doktora.Catliyor mu ? Igne vuruldun mu ki
Pcolu kardeşliğicanim bende pcoyum bende martta tedavi oldugum zaman ilk gittim büyüme yok ikinci gittim 6 tane gelismissok oldum ve tabii cok sevindim sonu hüsran oldu dis gebelik oldu ama olsun rabbim tekrar nasip eder insallah sizinle birlikte bana da
Ya evet yaaa insallah kusar ,kakasida bezinden tassinçok teşekkür ederim sizlere can sınızşu cuma hürmetine rabbim sizlere de evlat sevgisini bir an önce hayırılısı ile tatırsın emeklerninizi boşa çıkarmasın bebişinz ürerinize kussun:))))
amin canim insallah isteyen herkesle birlikte hayirli saglikli nasip olurPcolu kardeşliği. Vay beee hic yokken 6 tane olmus.Allah ne kadar buyuk . Insallah en yakin zmanda yeniden saglikli bir bebegin olur canim
Insallahh canim merakla bekkiyorum pzt yiIcini ferah tut gülüm büyüyecek Allah'in izniyle.
Yine bugünkü doktora mi gideceksin yoksa günahini aldigimiz adama mi?
Niye canin yandi ki?
Size evlilik yildönümü hediyesi 3-5 adet yumurta
Hayirlisi olsun canim, bende hic ummadigim ayda hamile kalmistim :) Zaten mucizeler hic ummadigimiz anda geliyor :)
Allah razi olsuncok anlamli bir dua oldu
Drlarinda hic umuruna gelmiyor ama ted bile yok o kdr yaygin olmasina ragmenamin canim insallah isteyen herkesle birlikte hayirli saglikli nasip olurpcolu kardesligi bes kadinin ücü pco bu memlekette masallah
Canim dr u sormussun yine bugun gittigime giderim cnm oburu cmt cagirdi haftaya o zmn ben burda olamayacagim zaten o yüzden beni telas sarmışti en azindan hamile kalamasam bile yumurta oluşmuş mu diye öğrenmek amacli gittim. Bende kuruntu cok oluyor huyum kurusun emiIcini ferah tut gülüm büyüyecek Allah'in izniyle.
Yine bugünkü doktora mi gideceksin yoksa günahini aldigimiz adama mi?
Niye canin yandi ki?
Size evlilik yildönümü hediyesi 3-5 adet yumurta
Hayirlisi olsun canim, bende hic ummadigim ayda hamile kalmistim :) Zaten mucizeler hic ummadigimiz anda geliyor :)
Allah razi olsuncok anlamli bir dua oldu
Kadinlar öyle hoyrat oluyor isteCanim dr u sormussun yine bugun gittigime giderim cnm oburu cmt cagirdi haftaya o zmn ben burda olamayacagim zaten o yüzden beni telas sarmışti en azindan hamile kalamasam bile yumurta oluşmuş mu diye öğrenmek amacli gittim. Bende kuruntu cok oluyor huyum kurusun emiusg o probu iyke bi hizli soktuki acidi pis
Ban da ne?? Mesaj nasıl siliniyor ?Canim forumda böyle konular yasak, mesajini düzenleyip sil istersen sonra ban yeme :)
Ebrulim slmHer yeni güne "BISMILLAH" diyerek açılışı yapalım...
Anne olma yolunda birlikte ilerlemek, bu süreçte tüm zorluklara birlikte göğüs germek, her konuda birbirimizi desteklemek ve ALLAH'ın izniyle güzel dostluklar kurmak isteyen herkesi bekleriz :)
Minik mucizelerimiz
[tr]
ANNE adayi BAT Test tarihi Sonuc @HLYELA ? ? Beklemede @parlakkartanesininaski 11 Kasim ? Beklemede @LeYLa_21 ? ? Beklemede pink love 10 Kasim 11 Kasim Beklemede E-brulim 10 Kasim ? Beklemede Al_pi 16 Kasim 17 Kasim Beklemede pink love 10 Kasim 11 Kasim Beklemede @DESIGNER27 ? ? Bekleme @cornella 14 Ekim ? Beklemede Saye- 20 Ekim ? Beklemede Veson 23 Ekim 23 Ekim Beklemede @BayilanBayilana 26 Ekim 27 Ekim Beklemede @deeploneliness ? ? Beklemede
UGUR GETIRSIN INSALLAH
Topigimizin güzel ANNE'leri:
[TR]
ANNE adayi Test tarihi @Enyalios 14 Eylül - 1. hamişimiz @deeplydisturbed 26 Eylül - 2. hamişimiz @minnta 16 Ekim - 3. hamişimiz
♡ Cennet annelerin ayakları altındadır ♡
Rabbim herkese ANNE olmayı, o güzel duyguyu tatmayı nasip etsin, önce göbüşlerimizi sonra kucaklarımızı doldursun inşallah...
[/tr][/tr][tr][TR][/tr][/tr][tr][TR][/tr][/tr][tr][TR][/tr][/tr]
Büyür inşallah cnm sıkıntı yapma en büyüğü kaç milimdiKizlar ben hast ciktim. Haberler cok iyi degil cok kotude daha istenilen boyutta degilmis yumurtalarim bir suru fokikul vardi iriki ufakli .pazartesi kontrole gel dedi bakacak tekrar :) o zaman kadar buyurmu sizce iyice
Kadinlar öyle hoyrat oluyor iste
Mesaj silinmiyor duzenleme var duzeltiyorsun .. ban da sanirim mimlenmek gibi bisiBan da ne?? Mesaj nasıl siliniyor ?
10 mm dedi cnm . Sagda solda cok sayida 10 mm ve kucuk folikul dedi . Umarim buyur bakalimmBüyür inşallah cnm sıkıntı yapma en büyüğü kaç milimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?