Mimi mumu bami mami bilmem benMesaj silinmiyor duzenleme var duzeltiyorsun .. ban da sanirim mimlenmek gibi bisi
Kizz o yumurtalar gunde 2cm buyuyormus yada milim neyse :) pazartesiye ooo cocoman olurlarValla iyiki erkek degil bu kadin dedim
Seni niye banlasinlar ki .. millet neler yaziyor bizim konustuklarimiz onlarin yaninda solda sifir kalirMimi mumu bami mami bilmem benböyle giderse benide bamlarlar
Banlaninca siteden uzaklastiriliyorsun. Mesaj silemezsin ama 10 dakika icerisinde düzenleme yapabilirsin.Ban da ne?? Mesaj nasıl siliniyor ?
Aleyküm selam canisi hosgeldin :)Ebrulim slm
Kafamda deli sorular :)))Valla iyiki erkek degil bu kadin dedim
Ban evet bir nevi mimlenip uzaklastirma aliyorsun :)Mesaj silinmiyor duzenleme var duzeltiyorsun .. ban da sanirim mimlenmek gibi bisi
Kiz incir yemiyodum korkuyodum bugun yedim bitane buyusunn diyeKizz o yumurtalar gunde 2cm buyuyormus yada milim neyse :) pazartesiye ooo cocoman olurlar
Banlaninca siteden uzaklastiriliyorsun. Mesaj silemezsin ama 10 dakika icerisinde düzenleme yapabilirsin.
Silmek yasak aslinda :)
Aleyküm selam canisi hosgeldin :)
Kafamda deli sorular :)))
Ban evet bir nevi mimlenip uzaklastirma aliyorsun :)
Salak 10 milimse niye bir kutu daha klomen yazmadi pazartesi 20 milim olurdu yada bir igne la bunlari dovesim geliyor nasil doktorlar10 mm dedi cnm . Sagda solda cok sayida 10 mm ve kucuk folikul dedi . Umarim buyur bakalimm
Kizzzz benim kullandigim ilac serephone dr a serephone kullandim dedim o ne diyor banaSalak 10 milimse niye bir kutu daha klomen yazmadi pazartesi 20 milim olurdu yada bir igne la bunlari dovesim geliyor nasil doktorlar
Seni niye banlasinlar ki .. millet neler yaziyor bizim konustuklarimiz onlarin yaninda solda sifir kalir
Tabi yapilir ben bir kutu (5adet) igne vuruluyorum gidiyorum buyumemis ikinci kutuyu yaziyor sonra kontrole cagirip bakiyor ona gore devam et diyor ben 11 de tutturdum ikisindede .. birinde 9 yaptirdi tutmadiKizzzz benim kullandigim ilac serephone dr a serephone kullandim dedim o ne diyor banacanim sen kal o masadan ben oturcam dedim (icimden) klomen turevi bir ilac dedim (disimdan) sonra bakti iste . Ay oyle ekleme yapikirmiki ilaca
Yok canimm daha neler ..Legen muhabbetinde ban yemediysem dahada yemem evelallah
Hosbulduk senin topiginmis geldim ugur getirir insallah...Banlaninca siteden uzaklastiriliyorsun. Mesaj silemezsin ama 10 dakika icerisinde düzenleme yapabilirsin.
Silmek yasak aslinda :)
Aleyküm selam canisi hosgeldin :)
Kafamda deli sorular :)))
Ban evet bir nevi mimlenip uzaklastirma aliyorsun :)
Enaaaaa keske verseydi yaaTabi yapilir ben bir kutu (5adet) igne vuruluyorum gidiyorum buyumemis ikinci kutuyu yaziyor sonra kontrole cagirip bakiyor ona gore devam et diyor ben 11 de tutturdum ikisindede .. birinde 9 yaptirdi tutmadi
Ay bakmazmiyim yaa cok komikler ve saçmalar.bugun bitanesi cocuklumu bosanayim cocuksuzmu diye sormusYok canimm daha neler ..sen trend konulara bi bak istersen
Keske yaa yarim tedavi yapiyorlar .. klomen verip buyumeyince igneye ceviriyorlar herseyi yapiyorlar isterlerse de..Enaaaaa keske verseydi yaailk defa duydum
Allah akil versin diyorum ... bu cuma gunu bisi demiyeyimAy bakmazmiyim yaa cok komikler ve saçmalar.bugun bitanesi cocuklumu bosanayim cocuksuzmu diye sormus
Ayagini sürüye sürüye gel, pesinden bir sürü bebek getir insallah :)Hosbulduk senin topiginmis geldim ugur getirir insallah...
Cok dogru dedin cnm isterlerse.umurlarinda degil valla .Keske yaa yarim tedavi yapiyorlar .. klomen verip buyumeyince igneye ceviriyorlar herseyi yapiyorlar isterlerse de..
Allah akil versin diyorum ... bu cuma gunu bisi demiyeyim
Ayyyyy insallah canim yaa kotuyum yaa gorumcemde dogurdu...Ayagini sürüye sürüye gel, pesinden bir sürü bebek getir insallah :)
Nasilsin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?