Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ban da ne?? Mesaj nasıl siliniyor ?
Banlaninca siteden uzaklastiriliyorsun. Mesaj silemezsin ama 10 dakika icerisinde düzenleme yapabilirsin.
Silmek yasak aslinda :)
Aleyküm selam canisi hosgeldin :)
Valla iyiki erkek degil bu kadin dedim
Kafamda deli sorular :)))

Mesaj silinmiyor duzenleme var duzeltiyorsun .. ban da sanirim mimlenmek gibi bisi
Ban evet bir nevi mimlenip uzaklastirma aliyorsun :)

(Icinde cay var ama )

Salak 10 milimse niye bir kutu daha klomen yazmadi pazartesi 20 milim olurdu yada bir igne la bunlari dovesim geliyor nasil doktorlar
Kizzzz benim kullandigim ilac serephone dr a serephone kullandim dedim o ne diyor bana canim sen kal o masadan ben oturcam dedim (icimden) klomen turevi bir ilac dedim (disimdan) sonra bakti iste . Ay oyle ekleme yapikirmiki ilaca

Kizzzz benim kullandigim ilac serephone dr a serephone kullandim dedim o ne diyor bana canim sen kal o masadan ben oturcam dedim (icimden) klomen turevi bir ilac dedim (disimdan) sonra bakti iste . Ay oyle ekleme yapikirmiki ilaca
Tabi yapilir ben bir kutu (5adet) igne vuruluyorum gidiyorum buyumemis ikinci kutuyu yaziyor sonra kontrole cagirip bakiyor ona gore devam et diyor ben 11 de tutturdum ikisindede .. birinde 9 yaptirdi tutmadi

Hosbulduk senin topiginmis geldim ugur getirir insallah...

Tabi yapilir ben bir kutu (5adet) igne vuruluyorum gidiyorum buyumemis ikinci kutuyu yaziyor sonra kontrole cagirip bakiyor ona gore devam et diyor ben 11 de tutturdum ikisindede .. birinde 9 yaptirdi tutmadi
Enaaaaa keske verseydi yaa ilk defa duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…