Hayirli olsun, Rabbim anali babali büyütsün insallah... Darisi bizlere :)Ayyyyy insallah canim yaa kotuyum yaa gorumcemde dogurdu...
Amin insallah kuzum yaa..Hayirli olsun, Rabbim anali babali büyütsün insallah... Darisi bizlere :)
Niye kötüsün ama ya?
Gülüm üzülme vakti zamanı var daha demek ki, Rabbim inşallah bize de nasip edecek. Kaç senelik evlisin? Bir sorun var mı yoksa sebepsiz mi?Amin insallah kuzum yaa..
Etrafimdaki herkes digurdu bir tek ben kaldim 4 yil oldu(
4yillik evliyim 2 asilama 1 tup bebek negatiflerin varGülüm üzülme vakti zamanı var daha demek ki, Rabbim inşallah bize de nasip edecek. Kaç senelik evlisin? Bir sorun var mı yoksa sebepsiz mi?
Ahahahah doktorun adi ne canim.Kızlar doktorumda Wi-Fi bile var ne kadar modern değil mi
Ah gülüm ya4yillik evliyim 2 asilama 1 tup bebek negatiflerin var(
Müller :))))Ahahahah doktorun adi ne canim.
Ayyy insallah canim allah buyukAh gülüm yabende 2 aşılamayı geride bıraktım, 3. yolda. Allah'tan ümit kesilmez hayırlısıyla bize de nasip edecek inşallah bir gün. Burada duâlarımızla birbirimize destek olarak bu süreci atlatacağız.
Müller :))))
Muller bey baktimi cnim ne diyor kendileriAh gülüm yabende 2 aşılamayı geride bıraktım, 3. yolda. Allah'tan ümit kesilmez hayırlısıyla bize de nasip edecek inşallah bir gün. Burada duâlarımızla birbirimize destek olarak bu süreci atlatacağız.
Müller :))))
kız bu gün aşure günü aşure yapBen abdestimi aldim iki kre . namaz kilip yasin okuyacagim kızlar hepimiz icinbugun 10 kisiye slm verin birde gozunuze surme cekin sevapmis komsulara tatli yapcam bide
Doktor bey 2 yumurta var dedi, yarin asilamam yapilacak. Olurda tutmazsa tüp bebek denemelerine gececegiz büyük ihtimalle :) 4. asilamayi yaptiracak olursak baska ilac verecekmis :)Muller bey baktimi cnim ne diyor kendileri
Allah kabul etsin canim, agzina yüregine saglik. Dua eden dillerin dert görmesin.Ben abdestimi aldim iki kre . namaz kilip yasin okuyacagim kızlar hepimiz icinbugun 10 kisiye slm verin birde gozunuze surme cekin sevapmis komsulara tatli yapcam bide
nasil olsa tedaviyle bile olsa cocuk oluyor fazla kurcalamayalim diyorlar galibaDrlarinda hic umuruna gelmiyor ama ted bile yok o kdr yaygin olmasina ragmen
hayirli haberler insallah canimKizlar cikiyorum, sonra görüsürüz insallah :)
bende bi ara depresife baglamistim 3 yillik evliyim evlendigim günden beri korunmadim ansip olmadi. etrafimda korunmayi birakan herkes ayina hamile kaldi bi ben kaldimAmin insallah kuzum yaa..
Etrafimdaki herkes digurdu bir tek ben kaldim 4 yil oldu(
Allah kabul etsin canimBen abdestimi aldim iki kre . namaz kilip yasin okuyacagim kızlar hepimiz icinbugun 10 kisiye slm verin birde gozunuze surme cekin sevapmis komsulara tatli yapcam bide
hayirli olsun canim insallah Allah sana bu asilamayla hayirli saglikli evlatler nasip ederDoktor bey 2 yumurta var dedi, yarin asilamam yapilacak. Olurda tutmazsa tüp bebek denemelerine gececegiz büyük ihtimalle :) 4. asilamayi yaptiracak olursak baska ilac verecekmis :)
Allah razi olsun canim, Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine yuvalarimizi bebek sesleriyle neselendirsin. Mutlulugumuzu minicik ellerle pekistirsin. Huzurumuzu bedenimizde atan bir den fazla kalp ile daim etsin.hayirli olsun canim insallah Allah sana bu asilamayla hayirli saglikli evlatler nasip eder
Evet canım ya... Hayırlısı bakalım..O daha kolay cnm ateş biraz sabır iş hadi Hayırlısı
İnşallah hamilesindir canım.. Çok heyecanlı valla...Bu arada kızlar ateşim bugün düşmedi çok heyecanlıyım bugün iş çıkışı bir test Alıp yarın da yüksek çıkarsa bir test yapacağım dua edin
Amin canım.. Ağzın bal yesin pinkcim..Enaaaa masallahhinsallah sen 2.de bulursun erkeki
Ayetel Kürsi’de ısrar ediyorum...ebru isim sırası yapsın..ona göre devam edelim..En son olduğu gibi kalmış dün ben erken yattım bir ton konuşmuşsunuz ama sonuç yokben Derim ki Ebru nun çektiği kuraya uyalım Say'ı konusuna gelince herkes okuyabileceği kadar yazar duruma göre bakarız kalan olursa belki aramızda paylaşırız çünkü bu Gönül işi zorlamanın anlamı yok ama çok okuyabilecekler var sanırım aramızda mesela ben kendimi biraz zorlayabilirim
Ağzına sağlık canım.. Allâh kabul etsin...125 adet okudum gerisini tamamlayin
Özür dileyecek bişey yok tatlım..olabilir bazen gözden kaçıyor.. Sen hepimizin dualarıdasın tatlım...leylacım bebeğim özür dilerim sayfa maşallah o kadr aktif ki yetişemiyorum bi bakmışssın 10 -20 sayfa gitmiş tek tek okuyamıyorum da sağol tatlım desteğiniz için sizleri çok seviyorum Allah razı olsun hepinizden..
ebrulim çarşamda ameliyat oldum sabahtan öğlene kadr ağrısından ağladım Allahım nasıl bir sancıydı o ağrı kesici fayda etmedi kıvrandım resmen ama akşama doğru hafifledi çok şükür amleiyat güzel gemiş drum öyle söyledi..bildiğin sezeryana girer gibi çıplaktım amliyat önlüğü ile girdim sedasyon ile uyuttular anestzi ile değil..neyse ertesi sabah a daha iyyidim çıkış verdi dr eve gittim dinlendim ağrı kalmadı şükür bu gün de işe geldim pazartesi yerime bir personel gelecek ona öğreteceğim 1 hafta kadar sonrasında da çalışmayacağım..
tansiyonum çok düşük dr tansiyorn hapı verdi önümüzdeki 1 ay çok öenmli çok hızlı gelişecekler dedi çok dikkat etmem lazımmış öyle antibiyotikler ağrı kesiciler vitaminler ful devam ..
merak eden destek veren herkese çok teşekkürim Allah razı olsun yazan yazmayan herkese teşekkür ederim.. Hayırlı cumalar bu arada bol selavat ve dua ile..
Sonunda hamiş kal inşallah canım...Doktor bey 2 yumurta var dedi, yarin asilamam yapilacak. Olurda tutmazsa tüp bebek denemelerine gececegiz büyük ihtimalle :) 4. asilamayi yaptiracak olursak baska ilac verecekmis :)
Allah kabul etsin canim, agzina yüregine saglik. Dua eden dillerin dert görmesin.
Yaptım semacım..LeYLa_21 cnmm napıosun yaptınmı ovulasyon testi?
Kurayi bu sefer Veson'un kizi ceksin dedik :)Ayetel Kürsi’de ısrar ediyorum...ebru isim sırası yapsın..ona göre devam edelim..
Hep beraber insallah LeylamSonunda hamiş kal inşallah canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?