Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ayyy insallah canim allah buyuk

Muller bey baktimi cnim ne diyor kendileri

Muller bey baktimi cnim ne diyor kendileri
Doktor bey 2 yumurta var dedi, yarin asilamam yapilacak. Olurda tutmazsa tüp bebek denemelerine gececegiz büyük ihtimalle :) 4. asilamayi yaptiracak olursak baska ilac verecekmis :)

Ben abdestimi aldim iki kre . namaz kilip yasin okuyacagim kızlar hepimiz icin bugun 10 kisiye slm verin birde gozunuze surme cekin sevapmis komsulara tatli yapcam bide
Allah kabul etsin canim, agzina yüregine saglik. Dua eden dillerin dert görmesin.

Drlarinda hic umuruna gelmiyor ama ted bile yok o kdr yaygin olmasina ragmen
nasil olsa tedaviyle bile olsa cocuk oluyor fazla kurcalamayalim diyorlar galiba
Kizlar cikiyorum, sonra görüsürüz insallah :)
hayirli haberler insallah canim
Amin insallah kuzum yaa..
Etrafimdaki herkes digurdu bir tek ben kaldim 4 yil oldu(
bende bi ara depresife baglamistim 3 yillik evliyim evlendigim günden beri korunmadim ansip olmadi. etrafimda korunmayi birakan herkes ayina hamile kaldi bi ben kaldim buna da sükür
Ben abdestimi aldim iki kre . namaz kilip yasin okuyacagim kızlar hepimiz icin bugun 10 kisiye slm verin birde gozunuze surme cekin sevapmis komsulara tatli yapcam bide
Allah kabul etsin canim
Doktor bey 2 yumurta var dedi, yarin asilamam yapilacak. Olurda tutmazsa tüp bebek denemelerine gececegiz büyük ihtimalle :) 4. asilamayi yaptiracak olursak baska ilac verecekmis :)
hayirli olsun canim insallah Allah sana bu asilamayla hayirli saglikli evlatler nasip eder

hayirli olsun canim insallah Allah sana bu asilamayla hayirli saglikli evlatler nasip eder
Allah razi olsun canim, Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine yuvalarimizi bebek sesleriyle neselendirsin. Mutlulugumuzu minicik ellerle pekistirsin. Huzurumuzu bedenimizde atan bir den fazla kalp ile daim etsin.

O daha kolay cnm ateş biraz sabır iş hadi Hayırlısı
Evet canım ya... Hayırlısı bakalım..
Bu arada kızlar ateşim bugün düşmedi çok heyecanlıyım bugün iş çıkışı bir test Alıp yarın da yüksek çıkarsa bir test yapacağım dua edin
İnşallah hamilesindir canım.. Çok heyecanlı valla...
Enaaaa masallahh insallah sen 2.de bulursun erkeki
Amin canım.. Ağzın bal yesin pinkcim..
Ayetel Kürsi’de ısrar ediyorum...ebru isim sırası yapsın..ona göre devam edelim..
125 adet okudum gerisini tamamlayin
Ağzına sağlık canım.. Allâh kabul etsin...
Özür dileyecek bişey yok tatlım..olabilir bazen gözden kaçıyor.. Sen hepimizin dualarıdasın tatlım...
Sonunda hamiş kal inşallah canım...

four dahlia gecmis olsun canim ameliyatının iyi geçmesine cok sevindim :) pink love ağzına sağlık ben de hepimiz icin rahman süresini okudum Allah kabul etsin.. Al_pi aleyküm selam tum kızlara da Selamun Aleykum E-brulim ins. iki yumosun da dollenir benim de iki tane olustu bu ay ama umutlu degilim belirti filan yok yeni arkadaşlar hepiniz hosgeldiniz ben bu gun biraz grip gibiyim kırıklığım var foruma pek giremiyorum ama kalbimdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…