cnm dediğim gibi 2-3 saat sıvı almadan yaptın değilmi ona göre yorumlayacağım bugun regl inin kaçıncı günüydü?Yaptım semacım..Eki Görüntüle 1666407
Allah razi olsun, hayirlisi olsun insallah... Öyle deme kuzum belli mi olur belki sanada (insallah) iki yumosun 1-2 (allah ne verirse) bebek getirir. Moralini yüksek tut, Rabbim insallah dualarimizi karsiliksiz birakmayacakE-brulim ins. iki yumosun da dollenir benim de iki tane olustu bu ay ama umutlu degilim belirti filan yok
Amin ebrucum....Kurayi bu sefer Veson'un kizi ceksin dedik :)
Hep beraber insallah Leylam
Veson nerdesssiiiiiiiiiinnn meraktan ölecegim kiz hamilesinde bize haber vermeden kutlama mi yapiyorsun yoksa
Canim benimde icimden seni cagirmak geciyorduSlm kızlar bende varım.aranıza katılabilir miyim
Evet canım dediğin gibi yaptım...Bugün 12.gün canımcnm dediğim gibi 2-3 saat sıvı almadan yaptın değilmi ona göre yorumlayacağım bugun regl inin kaçıncı günüydü?
daha tam istenilen koyulukta değil en son ne zaman ilişkiye girdin cnm? yarın yine aynı şekilde yap bana yine sonucu göster ikide kopkopu olması gerekiyorEvet canım dediğin gibi yaptım...Bugün 12.gün canım
Sağol kuzum.Bugün Asya ya önermiştin bana da iyi gelir diye düşündüm.nedendir bilmem çok umutlandırıyorsun insanı hiç tanımama rağmen :)Canim benimde icimden seni cagirmak geciyorduhosgeldin
Asyaya önerince zaten sana önermedigim icin pisman oldumSağol kuzum.Bugün Asya ya önermiştin bana da iyi gelir diye düşündüm.nedendir bilmem çok umutlandırıyorsun insanı hiç tanımama rağmen :)
Son ilişki geçen aydı... Yarın tekrar yapıp atarım resmi canım..daha bugün 12.gün bakalım ne zaman çatlar...15 demi 17 demi?daha tam istenilen koyulukta değil en son ne zaman ilişkiye girdin cnm? yarın yine aynı şekilde yap bana yine sonucu göster ikide kopkopu olması gerekiyor
iyi o zaman biz burdan uzaklaşanıyoruz abuk subuk konuşup kendimizi banlatak:))) düzeltme nasıl oluyormuş kiBanlaninca siteden uzaklastiriliyorsun. Mesaj silemezsin ama 10 dakika icerisinde düzenleme yapabilirsin.
Silmek yasak aslinda :)
Aleyküm selam canisi hosgeldin :)
Kafamda deli sorular :)))
Ban evet bir nevi mimlenip uzaklastirma aliyorsun :)
bende oyüzden sordum sana cnm erken çatlama durumunu ekarte etmek adına sen bu gece ilişkiye gir.yarın tekrar yap yarın gece ilişkiye girme ama yarın kopkoyu olursa ertesi gün sabahtan ilişki hem yumurta çatladığı anda erkek olma ihtimali yüksek allah bilir tabi ama öyle söleniyor hep nette:)DESIGNER27 semacım bugece çalışma yapsammı?
Aynen öyle tatlım.hiç sorun yok üzerime de alındım çağrını ondan yazdım size.sanırım bugün aşılama yapmışsın.bu hayırlı günde dilerim bebeğine kavuşursun canım.duamdasınAsyaya önerince zaten sana önermedigim icin pisman oldumkusuruma bakma olur mu :-*
Umut kaybedecegimiz en son sey, Rabbim bizleri meleklerimize kavusturacak insallah. Umutsuz yasanmaz ki bitanem ♥
Kız bu anbiyotik mi ki ilaç işe yaramadı dozunu arttıralım desin olur mu ki ??Salak 10 milimse niye bir kutu daha klomen yazmadi pazartesi 20 milim olurdu yada bir igne la bunlari dovesim geliyor nasil doktorlar
Ben bu gece eşimi kaldırayımbende oyüzden sordum sana cnm erken çatlama durumunu ekarte etmek adına sen bu gece ilişkiye gir.yarın tekrar yap yarın gece ilişkiye girme ama yarın kopkoyu olursa ertesi gün sabahtan ilişki hem yumurta çatladığı anda erkek olma ihtimali yüksek allah bilir tabi ama öyle söleniyor hep nette:)
Kadın daha ilacı tanımıyor ki yazsın??Enaaaaa keske verseydi yaailk defa duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?