Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kurayi bu sefer Veson'un kizi ceksin dedik :)

Hep beraber insallah Leylam

Veson nerdesssiiiiiiiiiinnn meraktan ölecegim kiz hamilesinde bize haber vermeden kutlama mi yapiyorsun yoksa
Yok kız kutlamayı sizle Yaparım artık eşim şehir dışında bir ay gelmeyecek hsg çekilecek olursa gelip bir hafta çalışma yapıp gidecek yok hamile kalırsam ancak Aralık'ta gelir bugün nette sorun vardı hep beni sinir etti Kız kreşe gelsin çekeriz inşallah

cnmmmm aldınmı test:)
Evet iki farklı üç liralık testlerden albi ve oncomed daha önce kullanmadım bir fikri olan var mı kızlar??? Eczacı alırken diyor aç karnına ilk idrarla daha iyi sonuç verir diyor.diyecektim ki abiciğim ver hele ver şu testleri sen kime neyi anlatıyorsun???biz bu işin piri olduk gel ben sana anlatayım diyecektim vazgeçtim

Allah razi olsun canim, Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine yuvalarimizi bebek sesleriyle neselendirsin. Mutlulugumuzu minicik ellerle pekistirsin. Huzurumuzu bedenimizde atan bir den fazla kalp ile daim etsin.
amin canim insallah Allah dualarimizi kabul etsin
hos bulduk
Yok sabaha cnm inşallah ilk idrarla dua edin
Allah gönlüne göre versin insallah hayirli haber alirsin

minnta canim duani okudum rabbim annene ananene sifa versin sana da bebegini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…