- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
Insallah canim yaa :)) birden daldim konuya uzur..cnm bu ovulasyon testi malesef hamile değil inşallah olur ama:)
Anammm kocacigin 1 ay yokmuÂmin cnm inşallah önce ben sonrada arkamdan sırasıyla sizler
Doğrudur cnm ben hiç böyle bir durum yaşamadım o Yüzden fikrim yokVeson bana doktor oyle veriyor ama antibiyotik gibi ki gecen kiz bana sordu klimen kullandim doktora gittim buyumemis diye igne verdi .. bende kullandigim icin kiza cevap verdim .. verebilir yani doz yetmeyince
yeni bir işe girdi cnm yoksa kendisi devlet memuru bu farklı bir iş bir ay ücretsiz izin Aldı şehir dışına gitti memlekete Mersin'e herkes orda yani annemler kaynanamlar ben burda tek kalacağım 10 gün kadar annem gelir belki biraz da görüncem bilmiyorum bu şekilde atlatacağız bu süreci iş onsuz pek yürümüyor ben neyse de kız çok özleyecek şimdiden sormaya başladı bile anne bu baba niye gelmiyor diyo.zaten çok düşkün onun için zor olacakAnammm kocacigin 1 ay yokmukiz yalniz mi kalcaksin zor be hasret kizinda dayanamaz yavrum benim hafta sonlari gelsin bari tatili yok mu
Ay harbi seni nasıl unuturum listeyi ebrunun mesajından aldım demekki eksik geçirdim sen bir de @deeploneliness i de ekliyorum toplam 13 oldu doğru muaşkolsunnn ben
başka Unuttuğum var mı arkadaşlarDeeploniness miydi oda yok mu
:)Heee 12 gun denilonce tup sandim :)ahahahah
KıZlar bir de testi silik diye üzülen biri varsı tubish le aynı döneme denk gelmişti hamileliği adı neydi hatırlayan var mı o ne yaptı acabakızlar bi arkadaş vardı hamileydibeyazgulosqe onunda progesteronu düşüktü 8 lerde felandı naptı acaba sesi çıkmadı hiç sonra inşallah bebeği onladır yaaa
Ha işte bu kız aynı kişiden bahsediyor muşuzkızlar bi arkadaş vardı hamileydibeyazgulosqe onunda progesteronu düşüktü 8 lerde felandı naptı acaba sesi çıkmadı hiç sonra inşallah bebeği onladır yaaa
Banlanman için birinin seni kib'lemesi lazım :) düzeltme de mesaj düzenle ye tıklıyorsun canım.İ
iyi o zaman biz burdan uzaklaşanıyoruz abuk subuk konuşup kendimizi banlatak:))) düzeltme nasıl oluyormuş ki
Böyle düşünmene sevindim canım :) aşılamam yarın yapılacak, ALLAH razı olsun. Melekler dua ederken sanada binlerce kez amin desin.Aynen öyle tatlım.hiç sorun yok üzerime de alındım çağrını ondan yazdım size.sanırım bugün aşılama yapmışsın.bu hayırlı günde dilerim bebeğine kavuşursun canım.duamdasın
Canım dua edeceğim senin için. Bebeğine bu aşılamada kavuşursun inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz. :)Böyle düşünmene sevindim canım :) aşılamam yarın yapılacak, ALLAH razı olsun. Melekler dua ederken sanada binlerce kez amin desin.
Ay ALLAH kavuştursun gülüm, hakkında hayırlısı olsun inşallah çift çizgiyi görüp hepimizi sevindirirsin :)Yok kız kutlamayı sizle Yaparım artık eşim şehir dışında bir ay gelmeyecek hsg çekilecek olursa gelip bir hafta çalışma yapıp gidecek yok hamile kalırsam ancak Aralık'ta gelir bugün nette sorun vardı hep beni sinir etti Kız kreşe gelsin çekeriz inşallah
Benim liste 14Ay harbi seni nasıl unuturum listeyi ebrunun mesajından aldım demekki eksik geçirdim sen bir de @deeploneliness i de ekliyorum toplam 13 oldu doğru muE-brulim
başka Unuttuğum var mı arkadaşlar
Canım dk hapını bırakınca döngünün kafası karışabiliyor, bence telaşlanacak bir durum yok. Ne zaman bıraktın hapı?Selamlar bir sorum olucak. Doğum kontrol hapı kullanmış olanlara daha önce,
Doğum kontrol hapını bıraktıktan kaç ay sonra adet döngünüz düzene girdi.
Benim hep 30 günde bir olurdu ilaçtan önce.3 eKim son adet tarihim yine adet olacakmışım gibi karın bel ağrılarım var.
Sizce endişelenmeli miyim yoksa normal midir
ALLAH razı olsun canım, Rabbim cümlemizin hasretini tez vakitte dindirsin.Canım dua edeceğim senin için. Bebeğine bu aşılamada kavuşursun inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz. :)
Saol canım ben de öyle biliyorum ama bi stres oldum... Düzene girsin istiyorum bi an önce.Ay ALLAH kavuştursun gülüm, hakkında hayırlısı olsun inşallah çift çizgiyi görüp hepimizi sevindirirsin :)
Benim liste 14
Hsevda eksik gülüm
Eki Görüntüle 1666577
Canım dk hapını bırakınca döngünün kafası karışabiliyor, bence telaşlanacak bir durum yok. Ne zaman bıraktın hapı?
ALLAH razı olsun canım, Rabbim cümlemizin hasretini tez vakitte dindirsin.
Kib de ne mesaj Düzenle nerde?Banlanman için birinin seni kib'lemesi lazım :) düzeltme de mesaj düzenle ye tıklıyorsun canım.
saol cnm ben listeyi geçirirken 2. Sırayı tamamen unutmuşum geçirmeyi tamam 14 şimdi mi çektireyim kurayı yarın mı belki yarına kadar birileri daha katılır mı ki??Ay ALLAH kavuştursun gülüm, hakkında hayırlısı olsun inşallah çift çizgiyi görüp hepimizi sevindirirsin :)
Benim liste 14
Hsevda eksik gülüm
Eki Görüntüle 1666577
Canım dk hapını bırakınca döngünün kafası karışabiliyor, bence telaşlanacak bir durum yok. Ne zaman bıraktın hapı?
ALLAH razı olsun canım, Rabbim cümlemizin hasretini tez vakitte dindirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?