Gülüm kızlar ayetel kürsi dedi öylede kaldı. Ben kendi kendime okuyacağım ismi azamı ama hepimizin niyetine.ilk sırada ismi azam çok sevindimm çok öyle içimden geldikii onu okumak peki bu dua çok kısa kaçtane okuyalım günde:)
İnşallah düzene girer ve bebişine kavuşursun gülüm.Saol canım ben de öyle biliyorum ama bi stres oldum... Düzene girsin istiyorum bi an önce.
Amin. Allah dualarınızı kabuletsin hanımlar...
Ayy kuzum kiyamam bende gunduz hic aramazdim aksam olunca anne babam.nerde niye gelmiyor hala gelsin hep oyle derdim bende accik duskunum babama daDoğrudur cnm ben hiç böyle bir durum yaşamadım o Yüzden fikrim yok
yeni bir işe girdi cnm yoksa kendisi devlet memuru bu farklı bir iş bir ay ücretsiz izin Aldı şehir dışına gitti memlekete Mersin'e herkes orda yani annemler kaynanamlar ben burda tek kalacağım 10 gün kadar annem gelir belki biraz da görüncem bilmiyorum bu şekilde atlatacağız bu süreci iş onsuz pek yürümüyor ben neyse de kız çok özleyecek şimdiden sormaya başladı bile anne bu baba niye gelmiyor diyo.zaten çok düşkün onun için zor olacak
Bizimki ticareti daha çok seviyorAyy kuzum kiyamam bende gunduz hic aramazdim aksam olunca anne babam.nerde niye gelmiyor hala gelsin hep oyle derdim bende accik duskunum babama dais olsunda canim o onemli devlet memurlugundan baska ise gecmekte bayagi cesaret isi hakk8nizda hayirlisi olsun insallah ..
e listede öle okuyunca ben öle sandım:) o liste ne listesiGülüm kızlar ayetel kürsi dedi öylede kaldı. Ben kendi kendime okuyacağım ismi azamı ama hepimizin niyetine.
İnşallah düzene girer ve bebişine kavuşursun gülüm.
Yarin cektir benim dua yarin araya kaynamasindaKib de ne mesaj Düzenle nerde?
saol cnm ben listeyi geçirirken 2. Sırayı tamamen unutmuşum geçirmeyi tamam 14 şimdi mi çektireyim kurayı yarın mı belki yarına kadar birileri daha katılır mı ki??
K.İ.B.'in açlımını bilmiyorum, şikayet butonu :) Düzenle de cevapla butonunun oralarda canım. Mesajını 10 dakika içerisinde düzenleyebiliyorsun.Kib de ne mesaj Düzenle nerde?
saol cnm ben listeyi geçirirken 2. Sırayı tamamen unutmuşum geçirmeyi tamam 14 şimdi mi çektireyim kurayı yarın mı belki yarına kadar birileri daha katılır mı ki??
Ayy ayni benim kocaBizimki ticareti daha çok seviyor
Ben o listeyi kura çektim ama kızlar kısa bir şey okuyalım deyince benim kura güme gitti :))))e listede öle okuyunca ben öle sandım:) o liste ne listesi
Yarin cektir benim dua yarin araya kaynamasindamesaji yazar yazmaz duzenle cikiyor sonra kayboluyor sanirim oyle ..
Tamam o zaman yarın çektiririm inşallah uygun bir zamanda sizlere bildiririmK.İ.B.'in açlımını bilmiyorum, şikayet butonu :) Düzenle de cevapla butonunun oralarda canım. Mesajını 10 dakika içerisinde düzenleyebiliyorsun.
Bilmem canım yarına kalsın istersen, belki katılmak isteyen çıkar.
Asure yapmayi bilmiyorumkız bu gün aşure günü aşure yap
Vaaauvvv canim haberler güzel hadi bakalim hayirli olsun cnm. Asilamadan sonra yarimnsaat falan ordan) yatma sansin varsa yat canimDoktor bey 2 yumurta var dedi, yarin asilamam yapilacak. Olurda tutmazsa tüp bebek denemelerine gececegiz büyük ihtimalle :) 4. asilamayi yaptiracak olursak baska ilac verecekmis :)
Allah kabul etsin canim, agzina yüregine saglik. Dua eden dillerin dert görmesin.
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin.Böyle düşünmene sevindim canım :) aşılamam yarın yapılacak, ALLAH razı olsun. Melekler dua ederken sanada binlerce kez amin desin.
Seninde agzina yuregine saglik cnm@SaTu ST gecmis olsun canim ameliyatının iyi geçmesine cok sevindim :)pink love ağzına sağlık ben de hepimiz icin rahman süresini okudum Allah kabul etsin.. Al_pi aleyküm selam tum kızlara da Selamun Aleykum E-brulim ins. iki yumosun da dollenir benim de iki tane olustu bu ay ama umutlu degilim belirti filan yok yeni arkadaşlar hepiniz hosgeldiniz ben bu gun biraz grip gibiyim kırıklığım var foruma pek giremiyorum ama kalbimdesiniz
Hehehehe ben secerim oyle herseyin anirmaliniKadın daha ilacı tanımıyor ki yazsın??
Hahajajaja erkek ecz bu konuya yorum yapmasına sinirr oluyorumEvet iki farklı üç liralık testlerden albi ve oncomed daha önce kullanmadım bir fikri olan var mı kızlar??? Eczacı alırken diyor aç karnına ilk idrarla daha iyi sonuç verir diyor.diyecektim ki abiciğim ver hele ver şu testleri sen kime neyi anlatıyorsun???biz bu işin piri olduk gel ben sana anlatayım diyecektim vazgeçtim
Insallah canim..İnşallah gebelik testi de olur
:)
Ağzın bal yesin canım... Bu ovulasyon testi keşke hamilelik testi olsaydı gülüm..Hamilesin masallah nasil oldu acaba.
Insallah canim yaaa keske bu ay belki hamissindir..Ağzın bal yesin canım... Bu ovulasyon testi keşke hamilelik testi olsaydı gülüm..
daha tamamlamadım başladım öyle kime olursa ona hediye ederim biraz daha okuyupHızlısın bacımkenzül arş bitmedi ve kime okudun yeni liste ortada yok allah kabul etsin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?