Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

ilk sırada ismi azam çok sevindimm çok öyle içimden geldikii onu okumak peki bu dua çok kısa kaçtane okuyalım günde:)
Gülüm kızlar ayetel kürsi dedi öylede kaldı. Ben kendi kendime okuyacağım ismi azamı ama hepimizin niyetine.
Saol canım ben de öyle biliyorum ama bi stres oldum... Düzene girsin istiyorum bi an önce.
Amin. Allah dualarınızı kabuletsin hanımlar...
İnşallah düzene girer ve bebişine kavuşursun gülüm.

Ayy kuzum kiyamam bende gunduz hic aramazdim aksam olunca anne babam.nerde niye gelmiyor hala gelsin hep oyle derdim bende accik duskunum babama da is olsunda canim o onemli devlet memurlugundan baska ise gecmekte bayagi cesaret isi hakk8nizda hayirlisi olsun insallah ..

Bizimki ticareti daha çok seviyor

Kib de ne mesaj Düzenle nerde?

saol cnm ben listeyi geçirirken 2. Sırayı tamamen unutmuşum geçirmeyi tamam 14 şimdi mi çektireyim kurayı yarın mı belki yarına kadar birileri daha katılır mı ki??
Yarin cektir benim dua yarin araya kaynamasinda mesaji yazar yazmaz duzenle cikiyor sonra kayboluyor sanirim oyle ..

Kib de ne mesaj Düzenle nerde?

saol cnm ben listeyi geçirirken 2. Sırayı tamamen unutmuşum geçirmeyi tamam 14 şimdi mi çektireyim kurayı yarın mı belki yarına kadar birileri daha katılır mı ki??
K.İ.B.'in açlımını bilmiyorum, şikayet butonu :) Düzenle de cevapla butonunun oralarda canım. Mesajını 10 dakika içerisinde düzenleyebiliyorsun.

Bilmem canım yarına kalsın istersen, belki katılmak isteyen çıkar.

Yarin cektir benim dua yarin araya kaynamasinda mesaji yazar yazmaz duzenle cikiyor sonra kayboluyor sanirim oyle ..

Tamam o zaman yarın çektiririm inşallah uygun bir zamanda sizlere bildiririm

Vaaauvvv canim haberler güzel hadi bakalim hayirli olsun cnm. Asilamadan sonra yarimnsaat falan ordan) yatma sansin varsa yat canim

Seninde agzina yuregine saglik cnm

Hahajajaja erkek ecz bu konuya yorum yapmasına sinirr oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…