kız ne oldu bizim 3 lük testİnşallah gebelik testi de olur
:)
hadi inşallah hayırlısıyla gelir yavrun.. çok çektirio bu keretalar..Doktor bey 2 yumurta var dedi, yarin asilamam yapilacak. Olurda tutmazsa tüp bebek denemelerine gececegiz büyük ihtimalle :) 4. asilamayi yaptiracak olursak baska ilac verecekmis :)
Yarın sabah inşallahkız ne oldu bizim 3 lük test
hımm .. bu cimcimenin arkadaşının durumu ne oldu pekiYarın sabah inşallah
Kurada ismi azam çıkmış ama herkes ayetel kürsi diyorKizlar simdi hangi duayi okuyoruz
tekrar kan vermemiş ayın 30 Una randevu almış nasıl dayanıyor anlamadım ben sabah nasıl olacak diye meraktayım ilginç hal Aldı yani haberdar ederim sizlerihımm .. bu cimcimenin arkadaşının durumu ne oldu peki
oha one kız can mı dayanır onaKadın te
tekrar kan vermemiş ayın 30 Una randevu almış nasıl dayanıyor anlamadım ben sabah nasıl olacak diye meraktayım ilginç hal Aldı yani haberdar ederim sizleri
Kurada ismi azam çıkmış ama herkes ayetel kürsi diyor
aynen beaNe kadar kararsiz ciktik vesoncugum
aynı tepkiyi ben de verdim ama içimdenoha one kız can mı dayanır ona
Simdi ismi azami okudum anlamida kendide cok guzel yaa cok etkilendim ben...Kurada ismi azam çıkmış ama herkes ayetel kürsi diyor
Bence kuraya uyulsa iyi idi Rabbim öyle dilemiş ama Ebru bu Gönül işi diyor çoğunluk ne derse onu yapalım diyor herkes ayetel kürsi istiyor en azından ayetle kürsi den sonra sıra ile kuraya uyalım gitsin böyle her kafadan bir ses çıkıyor ve karar vermek çok uzun sürüyotNe kadar kararsiz ciktik vesoncugum
Vaaauvvv canim haberler güzel hadi bakalim hayirli olsun cnm. Asilamadan sonra yarimnsaat falan ordan) yatma sansin varsa yat canim
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin.
ALLAH sizden razı olsun canlarım, Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin inşallah. Iyiki varsınız :)hadi inşallah hayırlısıyla gelir yavrun.. çok çektirio bu keretalar..
aynen bea
Sende iyiki varsin ebrusssALLAH sizden razı olsun canlarım, Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin inşallah. Iyiki varsınız :)
Aşılama yarın demi cnmALLAH sizden razı olsun canlarım, Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin inşallah. Iyiki varsınız :)
sende iyi ki varsın kuzummmALLAH sizden razı olsun canlarım, Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin inşallah. Iyiki varsınız :)
Benim icin onemli olan duanin uzun olmamasi canim . Dun acikladim zaten bugun bisey dememe gerek yokBence kuraya uyulsa iyi idi Rabbim öyle dilemiş ama Ebru bu Gönül işi diyor çoğunluk ne derse onu yapalım diyor herkes ayetel kürsi istiyor en azından ayetle kürsi den sonra sıra ile kuraya uyalım gitsin böyle her kafadan bir ses çıkıyor ve karar vermek çok uzun sürüyot
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?