Canim bugun senin kacinci gununALLAH sizden razı olsun canlarım, Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin inşallah. Iyiki varsınız :)
Niye cnim durduk yeremi kullanacaksin.adet dönemi geldimikızlar bende tarlusal kullanmaya başladım iki kutu kullanıcam bakalım ne olcak
düşük yaşadım ya ondan önce adet düzensizliği nedeniyle vermişti ben kullanmamıştım şimdi düşükten sonra kullanursan adetin düzene girecek dedi doktorNiye cnim durduk yeremi kullanacaksin.adet dönemi geldimi
Uzunları es geçeriz ANCA beraber kanca beraberBenim icin onemli olan duanin uzun olmamasi canim . Dun acikladim zaten bugun bisey dememe gerek yok. Benn uyarim herseye uygulayamacagim bisey olursada katılmam olur biter sorun yok
Yok cnm ya belirti yok sadece ateşim yüksek yarın sabah test yapacağım haber veririm@vesoncum sen ne yaptın belirtin var mı?
Cnm hormonlara 3. Gün de bakılıyor stres yapmakızlar bir şey soracagım size. şimdi lavaboya gıttım ve sanırım adetım başlıcak. adetın 2. günü pazar gunu mu oluyor şimdi. benım adetım çok kısa suruyor. pko oldugu için. pazar gunu de hastaneler kapalı. pzt si gitsem çok sorun olur mu acaba ya.
hormon testi falan yapılacaktı. korktugum şey basıma geldı. haftasonu
belirtisiz gebelik de çok var. sabah yaz mutlaka inşallah bebeğin seninledir.ben çok suçluyum değil mi @Sassenachen i forumdan soğuttum.göremiyorum çoktandır nerelerde kiYok cnm ya belirti yok sadece ateşim yüksek yarın sabah test yapacağım haber veririm
Cnm hormonlara 3. Gün de bakılıyor stres yapma
Arada ateş topiğine uğruyor bat bekliyor cnm yok sen kendini suçlama biz özelden onunla konuştuk senin o topikteki mesajlarını okudu hatta seni mesajlarından ötürü takdir etti helal olsun hepsine cevabını vermiş falan yazdı bana.o hiç öyle düşünmüyor cnm hiç aklında soru işareti kalmasın o sadece bence kk dan biraz uzak kalmaya Çalışıyor bebek düşüncesinden yanibelirtisiz gebelik de çok var. sabah yaz mutlaka inşallah bebeğin seninledir.ben çok suçluyum değil mi @Sassenachen i forumdan soğuttum.göremiyorum çoktandır nerelerde ki
Onu bilmiyorum cnm bilen arkadaşlar cevaplar:)evet biliyorum da işte adetım iyice azalıyor. daha yolun başında bile yaptıgım strese bak.
şimdi bu gıdecegım hastanenın ssk anlasması var muayene ucretı dısında acaba hormon testlerıne falan para ödenıyor mu?
en iyisi uzak durmak ama sizin gibiler olunca da insan kopamıyor ki.Arada ateş topiğine uğruyor bat bekliyor cnm yok sen kendini suçlama biz özelden onunla konuştuk senin o topikteki mesajlarını okudu hatta seni mesajlarından ötürü takdir etti helal olsun hepsine cevabını vermiş falan yazdı bana.o hiç öyle düşünmüyor cnm hiç aklında soru işareti kalmasın o sadece bence kk dan biraz uzak kalmaya Çalışıyor bebek düşüncesinden yani
(Bu Mesajı iyiye yoruyorumen iyisi uzak durmak ama sizin gibiler olunca da insan kopamıyor ki.
iyi bir şey mi dedim kötü bir şey mi ben de anlamadım ama bebek olayını kafadan atmak için foruma girmemek şart.mesela ben önceleri sapasağlam olduğumu düşünürdüm ama bugun yumurta rezervi azalması ya da yaşlanması olduğumu düşünüyorum:)ya da düzeltme yapayım benim gibi eksik akıllıların ya da her duyduğunun peşinden gidenlerin forumdan uzak durması şart diyelim(Bu Mesajı iyiye yoruyorum)O senin kalbinin güzelliği cnm
Cnm o eksik akıllı her duyduğunun peşinden gidenlerden biri de benim umarım yarın pozitifi görürüm de bu hepimize umut olur cnmiyi bir şey mi dedim kötü bir şey mi ben de anlamadım ama bebek olayını kafadan atmak için foruma girmemek şart.mesela ben önceleri sapasağlam olduğumu düşünürdüm ama bugun yumurta rezervi azalması ya da yaşlanması olduğumu düşünüyorum:)ya da düzeltme yapayım benim gibi eksik akıllıların ya da her duyduğunun peşinden gidenlerin forumdan uzak durması şart diyelim
ayyyy hadi bakalım sabah mutlaka yaz.Cnm o eksik akıllı her duyduğunun peşinden gidenlerden biri de benim umarım yarın pozitifi görürüm de bu hepimize umut olur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?