Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

O zaman kura cekilsin yarin ayetel kursi ile baslayip sonra ebrucugumun sirasiyla devam edelim..

Veson iyi haber ver bize hadi sabah olmaz bugun gecen ay hepimizi ümitlendirdin bu ayda gercek olsun insallah .. bir alpi sema vakasi olmasin insallah

Kadın te

tekrar kan vermemiş ayın 30 Una randevu almış nasıl dayanıyor anlamadım ben sabah nasıl olacak diye meraktayım ilginç hal Aldı yani haberdar ederim sizleri
canim benim dis gebelik oldugu anlasilasi ve tedaviye baslanmasi da iki ay sürdü iki güne bir beta baktirdim haftada en az iki ultrason da cabasi baya ugrasitrdi beni maalesef böyle uzun surecler olabiliyor

Kaç yaşındasın canım?kontrol olmayınca yumurta rezervi azalmasını bilemezsin ki tatlım..moralini bozma lutfen... Allâh büyüktür... Sorun varmı sende yada eşinde...

düşük yaşadım ya ondan önce adet düzensizliği nedeniyle vermişti ben kullanmamıştım şimdi düşükten sonra kullanursan adetin düzene girecek dedi doktor
Tarlusal adet sokturucu adet duzenleyici bir ilac degilki cnm. Dr un bildigi vardir yabi ins faydasini gorursun

Cnm adet miktarinin tedavide bir onemi yok. 3.gundede hormon testleri yaptiriliyor kendini strese sokma cnm pzt gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…