canim benim dis gebelik oldugu anlasilasi ve tedaviye baslanmasi da iki ay sürdü iki güne bir beta baktirdim haftada en az iki ultrason da cabasi baya ugrasitrdi beni maalesef böyle uzun surecler olabiliyorKadın te
tekrar kan vermemiş ayın 30 Una randevu almış nasıl dayanıyor anlamadım ben sabah nasıl olacak diye meraktayım ilginç hal Aldı yani haberdar ederim sizleri
Aynen o günnn nasıl depresyondaydımmm anlatamammm:-(Veson iyi haber ver bize hadi sabah olmaz bugun gecen ay hepimizi ümitlendirdin bu ayda gercek olsun insallah .. bir alpi sema vakasi olmasin insallah
Kaç yaşındasın canım?kontrol olmayınca yumurta rezervi azalmasını bilemezsin ki tatlım..moralini bozma lutfen... Allâh büyüktür... Sorun varmı sende yada eşinde...iyi bir şey mi dedim kötü bir şey mi ben de anlamadım ama bebek olayını kafadan atmak için foruma girmemek şart.mesela ben önceleri sapasağlam olduğumu düşünürdüm ama bugun yumurta rezervi azalması ya da yaşlanması olduğumu düşünüyorum:)ya da düzeltme yapayım benim gibi eksik akıllıların ya da her duyduğunun peşinden gidenlerin forumdan uzak durması şart diyelim
Uzunları es geçeriz ANCA beraber kanca beraber
Tarlusal adet sokturucu adet duzenleyici bir ilac degilki cnm. Dr un bildigi vardir yabi ins faydasini gorursundüşük yaşadım ya ondan önce adet düzensizliği nedeniyle vermişti ben kullanmamıştım şimdi düşükten sonra kullanursan adetin düzene girecek dedi doktor
Cnm adet miktarinin tedavide bir onemi yok. 3.gundede hormon testleri yaptiriliyor kendini strese sokma cnm pzt gidersinkızlar bir şey soracagım size. şimdi lavaboya gıttım ve sanırım adetım başlıcak. adetın 2. günü pazar gunu mu oluyor şimdi. benım adetım çok kısa suruyor. pko oldugu için. pazar gunu de hastaneler kapalı. pzt si gitsem çok sorun olur mu acaba ya.
hormon testi falan yapılacaktı. korktugum şey basıma geldı. haftasonu
Agliyomusun yoksa yanliskiklami oldu o ikoncuk
Yok agladigini gorme kayboldum olarak gor onuAgliyomusun yoksa yanliskiklami oldu o ikoncuk
Kızım çatlatma insanı yapsana hemenYok cnm ya belirti yok sadece ateşim yüksek yarın sabah test yapacağım haber veririm
Kizim catlatma ignesi yapsana hemen diye okudum iyi miKızım çatlatma insanı yapsana hemen)
Kizzzz bende oyle okudum sonradan anladimKizim catlatma ignesi yapsana hemen diye okudum iyi miaklim fikrim catlatma ignesinde
Ayipcilik yapıyoruzMillet kendini gizletmiş ya..nerde olduğunu göremiyorum... Ne gıcık ya...
Kimi merak ediyorsunMillet kendini gizletmiş ya..nerde olduğunu göremiyorum... Ne gıcık ya...
Inşallah cnm hemen yazarım sonucuVeson iyi haber ver bize hadi sabah olmaz bugun gecen ay hepimizi ümitlendirdin bu ayda gercek olsun insallah .. bir alpi sema vakasi olmasin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?