Allah canına almasın emi pinkcim...ah bu çatlatma iğneleri...valla doktor yüzü göresim yok...benim doktor da bir suratsız ki sorma gitsin ya...kıl karı...Allâhım doktor yüzü görmeden gebe kalmayı nasip et ya...bir mucize yolla şu garip kullarına...Kizim catlatma ignesi yapsana hemen diye okudum iyi miaklim fikrim catlatma ignesinde
Aminnnnnn....Allah canına almasın emi pinkcim...ah bu çatlatma iğneleri...valla doktor yüzü göresim yok...benim doktor da bir suratsız ki sorma gitsin ya...kıl karı...Allâhım doktor yüzü görmeden gebe kalmayı nasip et ya...bir mucize yolla şu garip kullarına...
AminnnnnAllah canına almasın emi pinkcim...ah bu çatlatma iğneleri...valla doktor yüzü göresim yok...benim doktor da bir suratsız ki sorma gitsin ya...kıl karı...Allâhım doktor yüzü görmeden gebe kalmayı nasip et ya...bir mucize yolla şu garip kullarına...
Yok cnm bu böyle birşey değil sperm çıkışı yokmuş tedaviye hazırlanıyorlarmış iki gün önce gebelik testi yapmış üç tane hepsi de pozitif öyle silik falan değil net belli kadın kan verdi sonuç3 Dr şüpheli Demiş normalde hepimiz iki gün sonra kan veririz duramayız bu kadın gitmiş 30 Una randevu almış anlamadım yanicanim benim dis gebelik oldugu anlasilasi ve tedaviye baslanmasi da iki ay sürdü iki güne bir beta baktirdim haftada en az iki ultrason da cabasi baya ugrasitrdi beni maalesef böyle uzun surecler olabiliyor
aminnnAllah canına almasın emi pinkcim...ah bu çatlatma iğneleri...valla doktor yüzü göresim yok...benim doktor da bir suratsız ki sorma gitsin ya...kıl karı...Allâhım doktor yüzü görmeden gebe kalmayı nasip et ya...bir mucize yolla şu garip kullarına...
Aaaaa 30uza alan bu bayanmiydi.helal valla sabrina sukunetineYok cnm bu böyle birşey değil sperm çıkışı yokmuş tedaviye hazırlanıyorlarmış iki gün önce gebelik testi yapmış üç tane hepsi de pozitif öyle silik falan değil net belli kadın kan verdi sonuç3 Dr şüpheli Demiş normalde hepimiz iki gün sonra kan veririz duramayız bu kadın gitmiş 30 Una randevu almış anlamadım yani
o baya geciktiriyor o zaman benimde idrarda silik cikti ama beta 32 cikti sonrasi karmasa bi indi bi cikti onun ki iyi sabir masallahYok cnm bu böyle birşey değil sperm çıkışı yokmuş tedaviye hazırlanıyorlarmış iki gün önce gebelik testi yapmış üç tane hepsi de pozitif öyle silik falan değil net belli kadın kan verdi sonuç3 Dr şüpheli Demiş normalde hepimiz iki gün sonra kan veririz duramayız bu kadın gitmiş 30 Una randevu almış anlamadım yani
Benim doktorum ilgili kizlarda guler yuzlu cok cekinerek gittim ilk gidiyorum diye ama cook guzel bir muayene gecirdim .. tabi herkes gibi bende dokor igne ilac gormek istemiyorum kendiliginden gelsin allahim su mubarek gunun yuzu suyu hurmetine ... aminAminnnnn. Benimkide suratsiz ama yinede iyi kotu ilgileniyo sorunca cevapliyo survivor da merve aydin vardiya ona benziyo . Hast gitmekten nefret ediyorum artik insallahh guzel seyler icin gideriz bindan sonrasi icin
Oh ne guzel cnm yaa sanslisinaminnnbenim doktorumda aksine cok tatli bi bayan yaaa tatli tatzli konusur insani ikna eder bundan önceki de öyleydi
Aminn canim. Bende guven sorunu var illa kafama bisey takılıyo problemliyim galibaBenim doktorum ilgili kizlarda guler yuzlu cok cekinerek gittim ilk gidiyorum diye ama cook guzel bir muayene gecirdim .. tabi herkes gibi bende dokor igne ilac gormek istemiyorum kendiliginden gelsin allahim su mubarek gunun yuzu suyu hurmetine ... amin
Birde tehlikelide olabilir. ...o baya geciktiriyor o zaman benimde idrarda silik cikti ama beta 32 cikti sonrasi karmasa bi indi bi cikti onun ki iyi sabir masallah
amin insallahBenim doktorum ilgili kizlarda guler yuzlu cok cekinerek gittim ilk gidiyorum diye ama cook guzel bir muayene gecirdim .. tabi herkes gibi bende dokor igne ilac gormek istemiyorum kendiliginden gelsin allahim su mubarek gunun yuzu suyu hurmetine ... amin
tabikide idrar testini tekrar etmis mi acaba yada betaya baska hastanede tekrar baktirsaymis ben olsam bekleyemezdimBirde tehlikelide olabilir. ...
Allah yardimcisi olsun valla ne diyim. Kim olduğunu bilmiyorum bilsem fikrimi soylerdim ya yaziktabikide idrar testini tekrar etmis mi acaba yada betaya baska hastanede tekrar baktirsaymis ben olsam bekleyemezdim
Ben de öyle okudumCok tatliyiz yaa
HahahhaaBen de öyle okudumLeYLa_21 cnm sabaha şurda ne kaldı kızlar ben yatıyorum biran önce sabah olsun
Çarşamba günü bildiğim iki test yapmış fotolarını gönderdi silik ama net gözüküyor hcg nasıl üç çıkmış anlamadım bir üçüncü test daha yapmış o da pozitifmiş normalde iki gün sonra bugün Kanı tekrarlaması gerekti 30 Una randevu almış iyi sabırtabikide idrar testini tekrar etmis mi acaba yada betaya baska hastanede tekrar baktirsaymis ben olsam bekleyemezdim
SanirimAminn canim. Bende guven sorunu var illa kafama bisey takılıyo problemliyim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?