Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

canım gecmis olsun.ben yarın dr a gidicem rahim filmi onerirse cektirmeyi dusunuyorum echomarda ordaki hangi dr cekti senin filmini acaba ismini yazar mısın?
birde sen 2.cocuk icin için ugrasıyorsun demi ins tez zamanda olur canım ne kadar zamandır olmuyor merak ettim?

Sagolasin CNm evet 2. Evladımızı istiyriz bir yıl olacak Ekim'de.. ogluma 7. Ayda hamile kaldım tedavisiz .. Gecen aya kadar kendi kendimize calsimalar yaptık olmadı artık merak ettim Dr gittim adetimin 3. Gunü sabah ac hormon testi yaptırdım hemen aldım sonucları guzeldi sonuclar .. adetim biter bitmez rahim filmi istedi o direk ecomara yazdı ztn randevuyu bende adet bitimime iki gun kala aradım sisli şubesini randevu aldım adetim bitince de gittim Dr Cevat bayrak yazıyor kağıtta fkt ben bayan tercih ettim bayan dr cekti adını bilmiyorm CNm cok cok kibardi anestezi olmadı ztn 3 dk sürdü adet ağrısından daha az bir agri oldu cok kısa sürdü oda sonucu aldım 10 dk sonra Dr gayet guzel dedi sonuc icin.. Film sonrası korunayım mi diye sordum hayr tabiki çalışmalarda devam dedi Esinde gelsin sperm testine dedi fkt cok okudum rahim filmi sonrası gebe kalan cok kısi var bizde biraz daha çalışalım sonra esim gider diye düşündük bakalım bat 7 Ekim heyecanla bekliyoruz Ovulasyon testi aldım netten bu ay yaptım koyu çizgiyi de yakaladık ve oncesi sonraki gun iliski oldu bakalım Rabbim ol derse olur hersey onun takdiri bize razı olmak kalır ..

aynen canım Rabbim şifa vesilesi kılar ins da hemencik gelir bebişin.
benim 22 aydır olmuyor eşimde varikosel vardı degerleri dusuktu ameliyat oldu cok cukur degerleri duzeldi şimdi.reglim bayrama denk geldi gidemedim dr ama daha once 2 kere hormon testi yaptırdım normal cıktı.şimdi vakit kaybetmeden yumurta takibi yaptırmak istiyorum.yarın dr gidicem ins reglin 11.gunu acaba dr ilaçsız yumurta takibi yapar mı?özele gidicem ama yinede endiseleniyorum direkt ilaç kullanmakta istemiyorum..

Günaydın kızlar reglime 6 gun varken dun aksam gebelik testi yaptim bu ay. Sonuç negatifti. Sonra bu sabah ise gitmek icin kalktım teste kıl gibi ince bir cizgi vardı sizce ihtimal var mıdır?

Çok şükür iyiyim canım bat ne zaman?
Allah iyilik versin canim, cok sükür bende iyiyim.
Kusura bakma aksam uyuya kalmisim, o yüzden cevabim gecikti
Bat'a daha cok var, 18 ekim... Senin ne zaman?

E-brulim burdamısın tatlım...
Leylam uyumusum aksam bitanem

Allah razi olsun canlarim dualarınızı eksik etmeyin
Amin ecmain canim... Dualarimdasin

Eee toto yu sicak tutmak lazim ya

Dün geceki 9 saatlik maraton un ardından bu gece kızımı saat 22:20 de uyutmayı başardım.şimdide benim uykum gelmiyor.. Sağ kasığımda ağrı var. Ayaklarımı üşüttüm sanırım.
Bugün nasilsin canim? Dinlenebildin mi? Havalar sogumaya basladi, sicak tutalim kendimizi. Gecmis olsun

O zaman denemekte fayda var

Günaydın kızlar reglime 6 gun varken dun aksam gebelik testi yaptim bu ay. Sonuç negatifti. Sonra bu sabah ise gitmek icin kalktım teste kıl gibi ince bir cizgi vardı sizce ihtimal var mıdır?
Günaydin canim, silik cizgi pozitif demek insallah bebegin seninledir
Ayyyy 3. hamis geliyor insallah

Günaydin canim, silik cizgi pozitif demek insallah bebegin seninledir
Ayyyy 3. hamis geliyor insallah
Insalah oyledir ama saatler sonra belirdi ya cok da umutlanmak istemiyorum yarin testi tekrarlayacagim o zaman da cikarsa dogru kan testi yaptirmaya

Insalah oyledir ama saatler sonra belirdi ya cok da umutlanmak istemiyorum yarin testi tekrarlayacagim o zaman da cikarsa dogru kan testi yaptirmaya
Canim bencede testi tekrarla... Testler üstünde ilk 15 dakika icinde sonucu okuyun diyor ya hayirlisi bakalim. Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bizleri evlatlarimiza kavustursun hayirlisiyla

Canim bencede testi tekrarla... Testler üstünde ilk 15 dakika icinde sonucu okuyun diyor ya hayirlisi bakalim. Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bizleri evlatlarimiza kavustursun hayirlisiyla
Amin canım cümlemizin duaları kabul olsun ins.

kesin hamilesin canım....hayırlı olsun..testi tekrar et...
olsun canım...bende zaten öyle bir bakıp yattım ...biliyorsun dünde uyumamıştım..gözlerimi tutamıyordum..bugünde gözlerim ağrıyor resmen...dün gece iyi uyudum çok şükür..sabahta kreşe bırakıp geldim kızımı...sen nasılsın tatlı meleğim?
günaydınnnnn fıstıklarımmmmmmmmm

günaydın tatlımmmmm...hg designercimmmmmmmm....

günaydınnnnn fıstıklarımmmmmmmmm
Günaydin semosum nasilsin?

Kiyamam ya, haftasonu iyice uykunu alip toparlanirsin insallah bitanem
Prensesin krese severek gidiyor mu?
Sükür balim iyi diyelim iyi olalim. Cok enerjik uyandim bugün

Günaydin semosum nasilsin?

Kiyamam ya, haftasonu iyice uykunu alip toparlanirsin insallah bitanem
Prensesin krese severek gidiyor mu?
Sükür balim iyi diyelim iyi olalim. Cok enerjik uyandim bugün
iyiyimm cnm sen nasılsınn :) saldım vallahi yumurtlayamayan tavukum ben bu ay kızlarr:) yarın doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…