Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydin semosum nasilsin?

Kiyamam ya, haftasonu iyice uykunu alip toparlanirsin insallah bitanem
Prensesin krese severek gidiyor mu?
Sükür balim iyi diyelim iyi olalim. Cok enerjik uyandim bugün
İnşallah canım...evet çok seviyor kreşi..Allahtan bir o durum iyi yani...

iyiyimm cnm sen nasılsınn :) saldım vallahi yumurtlayamayan tavukum ben bu ay kızlarr:) yarın doktora gidicem
Sükür canim bende iyiyim... Ay Allah iyiligini versin :) gec yumurtlarsin belki canim? Ama tabi git yinede doktora, icin rahat etsin.

anammm topıgımız acılmıs hayırlı ugurlu olsun ıns
Amin canim insallah... Hosgeldin, gözlerimiz yollarda kaldi :)

İnşallah canım...evet çok seviyor kreşi..Allahtan bir o durum iyi yani...
Masallah kuzuma, insallah hep böyle kalir :)

amin bitanem..darısı başınıza olsun tatlı meleğim benim.....Rabbim sizlerede yaşatsın bu güzel duyguları...

saat 12:00 de kuzucuğumun veli toplantısı var...bu benim ilk veli toplantım olacak kızlar.... darısı hepinizin başına

Dün geceki 9 saatlik maraton un ardından bu gece kızımı saat 22:20 de uyutmayı başardım.şimdide benim uykum gelmiyor.. Sağ kasığımda ağrı var. Ayaklarımı üşüttüm sanırım.
Gecmis oldun cnm.bugun nasilsin

Calisma gununde denicem

Gunaydin kizlar ben yeni uyandim. 3gundur hast gitcem yataktan kalkamiyorum yaa bugunde gitmedim hala deli gibi uykum var
Herkese hayirli cumalar diliyorum dualarimiz kabul olsun inşallah

Kizlar size bisey soracagim gun icinde zeytinyagi ile silsek acaba gusül bozulur mu

Kizlar size bisey soracagim gun icinde zeytinyagi ile silsek acaba gusül bozulur mu
Niye gusül bozulsun ki yağ bu canım ne olacak ki .. Ben cok yağlarım gıcırdamasın diye ben faydalı olduğunu duymuştum bende yara olusmustu cok agrım oluyordu ilişki sırasında hep zeytinyağı kullandım oyle gecti gitti walla

Gunaydin kizlar ben yeni uyandim. 3gundur hast gitcem yataktan kalkamiyorum yaa bugunde gitmedim hala deli gibi uykum var
Herkese hayirli cumalar diliyorum dualarimiz kabul olsun inşallah
Doktora ne için gitceksin canım hayırdır

Azcik icine dogru surcezya ondan yaa keske ilk gecede surseymisiz

Doktora ne için gitceksin canım hayırdır
Dahiliyeye gidecektim .kendimi cok bitkin yorgun halsiz hissediyorum cevremdekilerde b12 düşmüş olabilir dedi bende gideyim dedimde bi nasip olmadi uykudan

Evlenmeden önce doğum kontrol hapı almak için eczaneye gitmiştim kıza dedim ki kayganlastırıcı jeldemi alsam acaba bana dediği tek sey sakın kimyasal bişi kullanma zeytin yagı sür hem saglıklı hemde cok rahat gecerırsın o günü hakketten cok iyi oldu .. bende her evlenene tavsıye ederım o günden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…