Adet bitimi mi sadece yoksa her ilişki öncesi miIcini canim pamuğu yaglayip fitil gibi yapip azcik iceri koyup bacaklari dikip yarim saat bekliyosun
Şırınga ile içine göndersemIcini canim pamuğu yaglayip fitil gibi yapip azcik iceri koyup bacaklari dikip yarim saat bekliyosun
Şırınga ile içine göndersem
Üç gün ardarda o zaman ben yarın bitiyor regl deneyim Zeytinyağı spermlere zarar vermez umarımOda bi alternarif tabiii.cnm tam hatirlayamadim ama adet sonrasi 3kere mi ne yapiliyo
Bildiğimiz bardak çekmesi mi bu? Hani sırta yapılıyor, faydası oluyor mu onun ya? :) maşallah sıkı takiple bebeğine kavuşmuş çok şükür, darısı bize :)Iki ay kadar ebeye gitti biliyorum o da bardak çekip yakı yapıştırmış sert zeminde ilişki Demiş ama onu yapmamışlar diye biliyorum bu zeytin Yağlı suyu da o Demiş herhalde son iki aydır da ateş yöntemi ile ovulasyon takibi yapıyordu
Neler var da bizim haberimiz yok :)))Enaaaammm her ikiskidemi belli gundemi.yaaa tuhhh bide adet sonu ikiskiden yarim saat once vajinayi zeytin yavi ile silme vardi guya yapacaktim ben unuttum suyla diyince aklima geldi tuhh gitti bebeğim
Aynen öyle canısı :)öle valla ucunda ölüm yokya :)
Denedin miSert zeminde iliskide cok zorr
Belki de hızlandırır cuuuup cuuuuup diye kayarak gider spermciklercnm ya bence zeytinyağı spermleri öldürür ne içinki o iltihapa mı iyi geliyo yumuşatıyomu rahim ağzını
Denedin mi
Hahahahah bencedeBelki de hızlandırır cuuuup cuuuuup diye kayarak gider spermcikler
Fazla detaya girmesek miBelki de hızlandırır cuuuup cuuuuup diye kayarak gider spermcikler
Ay yok benim canım pek kıymetli ben yapamamEvetttt
Valla cnim gecmis zaman cok hatirlamiyorum faydasini ama eski kadinlar falan yaparmis hamile kalamadiginda kalirlarmis. Bi baksana sana zahmet bendde kk da okumustumcnm ya bence zeytinyağı spermleri öldürür ne içinki o iltihapa mı iyi geliyo yumuşatıyomu rahim ağzını
Fazla detaya girmesek mi
Ay yok benim canım pek kıymetli ben yapamam
Detayı mı kalmış bu işin hay Allah iyiliğini versin senin ilişki pozisyonuma kadar gösterdim daha ne detayıFazla detaya girmesek mi
Ay yok benim canım pek kıymetli ben yapamam
Eskiden sıcak tuğlaya otururlarmış. Benim eltim izinde kuma uzanmış, hatta öyle uyuyup kalmış o da baya bir yakmış sıcaktan. O ay hamile kaldı :)Valla cnim gecmis zaman cok hatirlamiyorum faydasini ama eski kadinlar falan yaparmis hamile kalamadiginda kalirlarmis. Bi baksana sana zahmet bendde kk da okumustum
Mecbur kalırsak onu da yaparız napalım :)))Popisle bel aciyo
Amaaaan zaten olmuyor yakı ile zeytin yağını bir deneyecem bu ay ya tutarsa :)Valla cnim gecmis zaman cok hatirlamiyorum faydasini ama eski kadinlar falan yaparmis hamile kalamadiginda kalirlarmis. Bi baksana sana zahmet bendde kk da okumustum
Bu topik +18Detayı mı kalmış bu işin hay Allah iyiliğini versin senin ilişki pozisyonuma kadar gösterdim daha ne detayı
Sipariş asamasini herkes biliyordaDetayı mı kalmış bu işin hay Allah iyiliğini versin senin ilişki pozisyonuma kadar gösterdim daha ne detayı
Valla ben yag donemini kaçırdığıma cok üzgünüm suannn :)). Yag yaki yatak 3yAmaaaan zaten olmuyor yakı ile zeytin yağını bir deneyecem bu ay ya tutarsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?