Iyi gecelerrrr.. yine niye tirsiyirsun yahu :) dua et guzel olsun herseyKizlar bende cikiyorum. Camasir asacagim namaz kilacagim dualarim var sonrada beyazi izlicezsabahta sperm testine gitcez cok tirsiyorum hadi hepinize iyi geceler
kan testini baska yerde tekrar etseymis keskeÇarşamba günü bildiğim iki test yapmış fotolarını gönderdi silik ama net gözüküyor hcg nasıl üç çıkmış anlamadım bir üçüncü test daha yapmış o da pozitifmiş normalde iki gün sonra bugün Kanı tekrarlaması gerekti 30 Una randevu almış iyi sabır
iyi geceler hayirli haberlerin olsun insallahKizlar bende cikiyorum. Camasir asacagim namaz kilacagim dualarim var sonrada beyazi izlicezsabahta sperm testine gitcez cok tirsiyorum hadi hepinize iyi geceler
iyi geceler sabaha güzel haberler verirsin insallahBen de öyle okudumLeYLa_21 cnm sabaha şurda ne kaldı kızlar ben yatıyorum biran önce sabah olsun
Valla herkesi merak ediyorumKimi merak ediyorsun
Benimkide sorunca söylüyor da bu seferde eskiden onun yanında çalışan bir hemşireden bişeyler duydum. İyice soğudum kadından..Hayırlısı bakalım...öbür ay son kez gidecem eşim ısrar ediyor... Ben başka doktor diyorum... Son kez deneyelim dedi...Aminnnnn. Benimkide suratsiz ama yinede iyi kotu ilgileniyo sorunca cevapliyo survivor da merve aydin vardiya ona benziyo . Hast gitmekten nefret ediyorum artik insallahh guzel seyler icin gideriz bindan sonrasi icin
İlla çatlatacaksın bizi dimi..alacağın olsun veson...bende geç açıklayacam gebeliğimi Ben de öyle okudumLeYLa_21 cnm sabaha şurda ne kaldı kızlar ben yatıyorum biran önce sabah olsun
Allah kabul etsin canım.. Bizede dua et pinkcim...tırsma canım ya... Korkacak bişey yok...gelince yaz doktor tan...Kizlar bende cikiyorum. Camasir asacagim namaz kilacagim dualarim var sonrada beyazi izlicezsabahta sperm testine gitcez cok tirsiyorum hadi hepinize iyi geceler
İçten gelmesi gerekiyor bence, zorla olacak iş değil o açıdan gönül işi dedim. Kimse kendini baskı altında hissetmesin :)Bence kuraya uyulsa iyi idi Rabbim öyle dilemiş ama Ebru bu Gönül işi diyor çoğunluk ne derse onu yapalım diyor herkes ayetel kürsi istiyor en azından ayetle kürsi den sonra sıra ile kuraya uyalım gitsin böyle her kafadan bir ses çıkıyor ve karar vermek çok uzun sürüyot
Evet canım yarın inşallah, yakımı da yatmadan yapıştırayım diyorum :)Aşılama yarın demi cnm
Canım ben siklusun 11. günündeyim, bugün çatlatma iğnesi yapıldı.Canim bugun senin kacinci gunun
Benimde 11.gunum canim ama yumurta buyumemisİçten gelmesi gerekiyor bence, zorla olacak iş değil o açıdan gönül işi dedim. Kimse kendini baskı altında hissetmesin :)
Evet canım yarın inşallah, yakımı da yatmadan yapıştırayım diyorum :)
Yarın için inşallah çift çizgiyi görürsün gülüm, hayırlısı olsun.
Canım ben siklusun 11. günündeyim, bugün çatlatma iğnesi yapıldı.
Sizde yarın sperm testi yaptıracaksınız, hakkınızda hayırlısı olsun.
Ediyirum cnmAllah kabul etsin canım.. Bizede dua et pinkcim...tırsma canım ya... Korkacak bişey yok...gelince yaz doktor tan...
Hahahha o kadar rahat olsaydi kafam 8 tane cocuk dogurmustum simdiyeSanirimtakma genis ol rahat ol kan tahlilini ayin 30 al o kadin gibi mesala
Canım lütfen moralini bozma, o yumoşlar büyüyecek inşallah. Serephone'u hiç bilmiyorum ama klomen de pek öyle ahım şahım değil. Eğer tekrar tedavi görmen gerekirse başka bir ilaç iste hatta iğne iste ki Allah'ın izniyle ihtiyaç kalmaz inşallah.Benimde 11.gunum canim ama yumurta buyumemisbu serephone klomenden daha hafif bisey galiba. Ins iyi cikar sonucumuz cnm ya stresten dislerimi sikmisim cenem nasil agriyor varya farknda degilim
Sinuc kotu cikarsa diye korkuyorum cnm yavIyi gecelerrrr.. yine niye tirsiyirsun yahu :) dua et guzel olsun hersey
Yahu iyi düşün iyi olsunSinuc kotu cikarsa diye korkuyorum cnm yav
Ne biklleyim cnm klomen varken serephone yazmasi zaten bana basli basina saçmalık gibi geliyor. Pzt belli olur durumum heralde .bakakim nasip kismetCanım lütfen moralini bozma, o yumoşlar büyüyecek inşallah. Serephone'u hiç bilmiyorum ama klomen de pek öyle ahım şahım değil. Eğer tekrar tedavi görmen gerekirse başka bir ilaç iste hatta iğne iste ki Allah'ın izniyle ihtiyaç kalmaz inşallah.
Sizide cok bunaltiyorum hakkinizi helal edinYahu iyi düşün iyi olsun
Kiz o nerden cikti ben yaziyorum :))belirtisiz gebelik de çok var. sabah yaz mutlaka inşallah bebeğin seninledir.ben çok suçluyum değil miThemodernmumma i forumdan soğuttum.göremiyorum çoktandır nerelerde ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?