Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

kan testini baska yerde tekrar etseymis keske
Kizlar bende cikiyorum. Camasir asacagim namaz kilacagim dualarim var sonrada beyazi izlicez sabahta sperm testine gitcez cok tirsiyorum hadi hepinize iyi geceler
iyi geceler hayirli haberlerin olsun insallah

Kimi merak ediyorsun
Valla herkesi merak ediyorum
Aminnnnn . Benimkide suratsiz ama yinede iyi kotu ilgileniyo sorunca cevapliyo survivor da merve aydin vardiya ona benziyo . Hast gitmekten nefret ediyorum artik insallahh guzel seyler icin gideriz bindan sonrasi icin
Benimkide sorunca söylüyor da bu seferde eskiden onun yanında çalışan bir hemşireden bişeyler duydum. İyice soğudum kadından..Hayırlısı bakalım...öbür ay son kez gidecem eşim ısrar ediyor... Ben başka doktor diyorum... Son kez deneyelim dedi...
Ben de öyle okudum LeYLa_21 cnm sabaha şurda ne kaldı kızlar ben yatıyorum biran önce sabah olsun
İlla çatlatacaksın bizi dimi..alacağın olsun veson...bende geç açıklayacam gebeliğimi 

Kizlar bende cikiyorum. Camasir asacagim namaz kilacagim dualarim var sonrada beyazi izlicez sabahta sperm testine gitcez cok tirsiyorum hadi hepinize iyi geceler
Allah kabul etsin canım.. Bizede dua et pinkcim...tırsma canım ya... Korkacak bişey yok...gelince yaz doktor tan...

minnta duanı okudum canim Allah hayırlı dogumlar versin Annene de acil şifalar

İçten gelmesi gerekiyor bence, zorla olacak iş değil o açıdan gönül işi dedim. Kimse kendini baskı altında hissetmesin :)

Aşılama yarın demi cnm
Evet canım yarın inşallah, yakımı da yatmadan yapıştırayım diyorum :)
Yarın için inşallah çift çizgiyi görürsün gülüm, hayırlısı olsun.

Canim bugun senin kacinci gunun
Canım ben siklusun 11. günündeyim, bugün çatlatma iğnesi yapıldı.
Sizde yarın sperm testi yaptıracaksınız, hakkınızda hayırlısı olsun.

Benimde 11.gunum canim ama yumurta buyumemis bu serephone klomenden daha hafif bisey galiba. Ins iyi cikar sonucumuz cnm ya stresten dislerimi sikmisim cenem nasil agriyor varya farknda degilim

Benimde 11.gunum canim ama yumurta buyumemis bu serephone klomenden daha hafif bisey galiba. Ins iyi cikar sonucumuz cnm ya stresten dislerimi sikmisim cenem nasil agriyor varya farknda degilim
Canım lütfen moralini bozma, o yumoşlar büyüyecek inşallah. Serephone'u hiç bilmiyorum ama klomen de pek öyle ahım şahım değil. Eğer tekrar tedavi görmen gerekirse başka bir ilaç iste hatta iğne iste ki Allah'ın izniyle ihtiyaç kalmaz inşallah.

Ne biklleyim cnm klomen varken serephone yazmasi zaten bana basli basina saçmalık gibi geliyor. Pzt belli olur durumum heralde .bakakim nasip kismet iyi geceler cnm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…