- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Bize de anlat nasilmis :))Silik değil demi kızlar
Bu ay ilk defa zeytinyağlı su yakı kullandım
Bu ay üç kez ilişki oldu iki tane ovulasyondan önce bir tane de ovulasyondan sonraki gün hepsinde de Yağlı suya oturdum.dayanabileceğim kadar sıcaklıktaki suya yarım Çay bardağı kadar Zeytinyağı koyup 15 dakika içinde oturdum hemen arkasından beklemeden ilişki.yakı da şöyle iki gün yoğun Alıntı oldu ovulasyon olacağını tahmin ettim bir gün önce ilişki oldu ertesi sabah ezanda duş aldım belime yakı Yı yapıştırdım gün boyu belimde idi Ogün ovulasyon oldu ertesi gün akşam ezanına doğru tekrar ilişki ve yakıyı banyo öncesi çıkarttım ovulasyon günü boyunca yakı belimde idiBize de anlat nasilmis :))
Canımmmmmmm inannnmıyorummmm müthişşşş haber yaaaa nasıl sevindimmmm anlatamamnmm:))) ayyy bende yakı deniyeceğimmmm... Yakıyı sonra detaylııı anlattt banaaaa:)))Bu ay üç kez ilişki oldu iki tane ovulasyondan önce bir tane de ovulasyondan sonraki gün hepsinde de Yağlı suya oturdum.dayanabileceğim kadar sıcaklıktaki suya yarım Çay bardağı kadar Zeytinyağı koyup 15 dakika içinde oturdum hemen arkasından beklemeden ilişki.yakı da şöyle iki gün yoğun Alıntı oldu ovulasyon olacağını tahmin ettim bir gün önce ilişki oldu ertesi sabah ezanda duş aldım belime yakı Yı yapıştırdım gün boyu belimde idi Ogün ovulasyon oldu ertesi gün akşam ezanına doğru tekrar ilişki ve yakıyı banyo öncesi çıkarttım ovulasyon günü boyunca yakı belimde idi
Walla bu cook supriz oldu .. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin .. ayyy cook sevindim yahu..Bu ay üç kez ilişki oldu iki tane ovulasyondan önce bir tane de ovulasyondan sonraki gün hepsinde de Yağlı suya oturdum.dayanabileceğim kadar sıcaklıktaki suya yarım Çay bardağı kadar Zeytinyağı koyup 15 dakika içinde oturdum hemen arkasından beklemeden ilişki.yakı da şöyle iki gün yoğun Alıntı oldu ovulasyon olacağını tahmin ettim bir gün önce ilişki oldu ertesi sabah ezanda duş aldım belime yakı Yı yapıştırdım gün boyu belimde idi Ogün ovulasyon oldu ertesi gün akşam ezanına doğru tekrar ilişki ve yakıyı banyo öncesi çıkarttım ovulasyon günü boyunca yakı belimde idi
Sansa bak ya.. cagirsana gelsin hsg cekilecegim de o zamana kadar belli de olmus olur kese .. bu ani yanyana paylasmis olursunuz .. telde hic guzel olmaz ki .mKızlar eşime nasıl Söyleyeyim sizce şehir dışında bir ay yok mecbur tel de söyleyeceğim ama güzel bir mesaj fikri olan var mı?
Estağfurullah canım öyle düşünme, kendini çok strese sokuyorsunSizide cok bunaltiyorum hakkinizi helal edin
Gülüüüüm gözün aydın :)))) Allah'a şükür prensesine kardeş geliyor. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Test silik falan değil :) ne zaman doktora gidiyorsun?Kızlar test pozitifama foto için saklama alanı kalmamış biraz foto silmem Lazım birazdan yollarım
Aaaaa canim yaa cok guzelllSilik değil demi kızlar
Bu ay ilk defa zeytinyağlı su yakı kullandım
Vesona sevindimGünaydın kızlar
Estağfurullah canım öyle düşünme, kendini çok strese sokuyorsun
Gülüüüüm gözün aydın :)))) Allah'a şükür prensesine kardeş geliyor. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Test silik falan değil :) ne zaman doktora gidiyorsun?
Eşine mesaj içeriğini düşünüyorum, böyle 3 kişilik ailemize 2 minik el daha katılacak tarzında bir şey olabilir :)
Darısı bize gülümVesona sevindimstres kalmadı :)))
Ay bu çok güzel bir fikirmişVeson canimbnce kizina soylettir baba bn abla olucam gibilerinden ☺yagli suyun hikmetine bsk yaa valla bn devam yagli suya bnmde akıntı cogalri yakiyi yapistrsammki :)
Insalah canim yaaaDarısı bize gülümbizde göreceğiz hayvan gibi çizgileri
Kaçta gidiyorsunuz doktora?
Yok cnm bugun test pzt calisma belki yarinda olabilir duruma bagliAy bu çok güzel bir fikirmiş
Bugün çalışma olacaksa yapıştır canım, olmadı yarın
Oy gülüm Rabbim sevincini daim kılsın, inşallah yağlı su seninde vesilen olur.Insalah canim yaaaicimi sevinc kapladi bak sende otur yagli suya canim yaa yeni uyandim ben kahvalti hazirlayip esimi uyandurcm kahvaltidan sonra cokicaz ama nasil yagmur yagiyor bardaktam bosalircasina sabah 7den beri dinmedi. Randevu almadik randevuya gerek yok dedilerde ins esim yagmur yagiyo gotmeyelim demez yan cizMeye meyili biraz . Siz kacta cnm
Çalışma yapacağınız ilk gün yapıştır bence :)Yok cnm bugun test pzt calisma belki yarinda olabilir duruma baglifikir guzel bencede veson ne diycek bakalim
Hehehehe tamambcnm pzt o zmn hem yumurtada belli olur az cokOy gülüm Rabbim sevincini daim kılsın, inşallah yağlı su seninde vesilen olur.
Yağmur berekettir, güzel sonuç alacaksınız Allah'ın izniyle ben öyle hissediyorum :) - bunu okuttur eşine :)
Bizim randevumuz 1 saat sonra canım, hazırlanayım bende yavaştan :)
Çalışma yapacağınız ilk gün yapıştır bence :)
Bu arada veson bizi bırakmaz, boşuna mı dedik burada göbekleri de birlikte büyüteceğiz diye :)
Amin gülüm cümlemize Rabbim hayırlısını versin. GörüşürüzEbrucum ben cikiyorum hizlica islerimizi hallediyim. Asilaman simdiden hayirki olsun canim rabbim sanada o cift cizgiyi gostersin insallahhaminn.
Pek vahşi sevişiyorsunuzHehehehe tamambcnm pzt o zmn hem yumurtada belli olur az cokesim horul horul uyuyo gecede azcik tartistik ben uyuyodum soguk ellerini pijamama soktu bende omzunu isirdim kolunu cimcikledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?