Ne zaman gideceksin tekrar doktora? Belki küçüktür doktor yanlış görmüştür?Kızlar Dr dan geliyorum haberler kötü kocaman ama düzensiz bir kese görüldü ve içinde ne yolk sac ne de benek var Dr büyük Olasılık geçen aydan hamile kalmışsın dedi morelim çok bozuk kimsem yok Yanımda sarılacak bir arkadaşım bile yok eşim de yokne olur dua edin
Kan verdim progesteron ve hcg pazartesi tekrar Artış için kontrole çağırdı sevincim kursağımda kaldıNe zaman gideceksin tekrar doktora? Belki küçüktür doktor yanlış görmüştür?dualarımdasın canım, inşallah bir daha ki gidişinde doktor güzel şeyler söyler.
Önce üstten baktı sonra alttan ben bile gördüm içi boş ve düzensiz Şekli vardıNe zaman gideceksin tekrar doktora? Belki küçüktür doktor yanlış görmüştür?dualarımdasın canım, inşallah bir daha ki gidişinde doktor güzel şeyler söyler.
Geçmiş olsun canım her sey Allahtan tuplerin açık demek ki ve hamile kalabiliyorsun ins. yolk sac olusur gebelik saglikla gelisir ama gecen aydan nasıl hamilelik olmus onu anlamadim regl olmamis miydin? Yeno bir gebelik de olabilir bence belki zamanla oluşabilirKızlar Dr dan geliyorum haberler kötü kocaman ama düzensiz bir kese görüldü ve içinde ne yolk sac ne de benek var Dr büyük Olasılık geçen aydan hamile kalmışsın dedi morelim çok bozuk kimsem yok Yanımda sarılacak bir arkadaşım bile yok eşim de yokne olur dua edin
Yok cnm dedi sat a göre kese görülmemesi gerek ama kocaman kese vardı sanırım şu üzerine görme olayını yaşadımGeçmiş olsun canım her sey Allahtan tuplerin açık demek ki ve hamile kalabiliyorsun ins. yolk sac olusur gebelik saglikla gelisir ama gecen aydan nasıl hamilelik olmus onu anlamadim regl olmamis miydin? Yeno bir gebelik de olabilir bence belki zamanla oluşabilir
o zaman regl öncesi belirtiler konusunda pek göremiyorum olarak düzelteyim.Kiz o nerden cikti ben yaziyorum :))
ay ay ay kanında minnacık bebiş mi var şimdi senin.allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah .ilk 3 ay da kimselere söyleme.milletin nazarı falan değer.kem gözlere tü tü tüKızlar test pozitifama foto için saklama alanı kalmamış biraz foto silmem Lazım birazdan yollarım
Cnm Dr a gittim düzensiz ve boş bir kese görüldüay ay ay kanında minnacık bebiş mi var şimdi senin.allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah .ilk 3 ay da kimselere söyleme.milletin nazarı falan değer.kem gözlere tü tü tü
29 yaşındayım 4 aydır düşünüyoruz. moral bozduğum falan yok da her ay acaba mı diyorum sonra da adet olunca hüsran oluyor.kan tahlili yaptırmadığım için eşim de ya da bende bir sıkıntı var mı bilmiyorum.6 ay kendi kendime deneyeceğim ocağa kadar olmazsa gider bi tahlil yaptırırım.Kaç yaşındasın canım?kontrol olmayınca yumurta rezervi azalmasını bilemezsin ki tatlım..moralini bozma lutfen... Allâh büyüktür... Sorun varmı sende yada eşinde...
allah allah bu nedir yaaaaa. ALlahım bu hayırlı mübarek günlerde hepimiz mutlu haberler almasını nasip eyle ya rabbim.Cnm Dr a gittim düzensiz ve boş bir kese görüldüne olur dua edin
Eşine söyle canım hayatı ortak paylasiyorsunuz sonucunu bilerek anlatirsan hayal kırıklığı yasamaz belki ama üzüntünu paylasmis olursun sonucta ikinizin bebisi belki de mutluluga donusur bu durum ama bilsin benceYok cnm dedi sat a göre kese görülmemesi gerek ama kocaman kese vardı sanırım şu üzerine görme olayını yaşadım
Evet canım büyük bir zevkle.birbirimize dua mı ediyoruz
Şehir dışında apar topar gelir diye endişeleniyorumEşine söyle canım hayatı ortak paylasiyorsunuz sonucunu bilerek anlatirsan hayal kırıklığı yasamaz belki ama üzüntünu paylasmis olursun sonucta ikinizin bebisi belki de mutluluga donusur bu durum ama bilsin bence
muayene etmeden önce dedi ki eğer sağlıklı bir gebelik ise hemen iğneye başlayacağız dedi sonra boş kese görülünce bunlardan konuşmadık bileVeson canim ara esine soyle boyle durumda habersiz birakma ne olur ne olmaz .. rabbim insallah hayirlisini versin .. dua edicem sana cook sevinmistim simdi okuyunca gozlerim doldu aspirin vs verdimi .. pihtilasma var kese gorununce igne baslanmasi lazim ben her gun aspirin kullaniyorum
Boş gebelik cnm bir sene önce de aynısını yaşadımallah allah bu nedir yaaaaa. ALlahım bu hayırlı mübarek günlerde hepimiz mutlu haberler almasını nasip eyle ya rabbim.
Cnm benimmmmKızlar Dr dan geliyorum haberler kötü kocaman ama düzensiz bir kese görüldü ve içinde ne yolk sac ne de benek var Dr büyük Olasılık geçen aydan hamile kalmışsın dedi morelim çok bozuk kimsem yok Yanımda sarılacak bir arkadaşım bile yok eşim de yokne olur dua edin
Sizleri de üzdüm arkadaşlar Hakkınızı helal edin dua etmekten başka yapacak birşey yok Rabbim kendine doğru açılan elleri boş çevirmez inşallah rabbim hepimizi güldürsün inşallahCnm benimmmmsevincimiz kursağımızda kaldı offf zaten kendime çok moralim bozukkk senden güsel haber aldığıma sevinmiştimmm. Böle olunca dahada kötü oldummm offffff......
Gecen ay cok umutlanmistin demekki gecen ay oldu .. tehlikesi varmi bos gebeligin dis gebelikte var biliyorum da .. ara soyle bilgilendir gelme birsey olursa soylerim gelirsin de.. annen gelecekti hani simdi gelebilse .. bizdeki de boyle bir sans cift cizgiyi goren mutluluktan ucuyor biz 3 aylik olmadan sevinemiyoruzBoş gebelik cnm bir sene önce de aynısını yaşadım
Canim acida sevincte huzunde birlikte olacagiz ki surec cabuk atlatilsin .. üzüldük ama sen üzme kendini hayirlisi bakalim ne olacakSizleri de üzdüm arkadaşlar Hakkınızı helal edin dua etmekten başka yapacak birşey yok Rabbim kendine doğru açılan elleri boş çevirmez inşallah rabbim hepimizi güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?